Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 834
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Марица,искам да бъда разстреляна Joy Joy #2gunfire

# 391
Тануша ,най-изчерпателна информация за Енгин ще получиш от Аурелия,ако случайно я срещнеш в Одрин и продължиш да питаш за Енгин Joy Joy Joy

ДОЧИ  Hug, ти се майтапиш, но и аз след перипетиите си съм на мнение, че като срещна АУРЕЛИЯ, тя ще ми даде най - много информация за ЕНГИН от всички хора, които попитах в Одрин за него. Joy Joy Joy

# 392
Това също ме е вълнувало ... и много си го ценя

# 393
Марта, newsm78 защо ли си мисля,че още  се вълнуваш?

# 394
Марица,искам да бъда разстреляна Joy Joy #2gunfire

Хъ!... Че ние отдавна сме застреляни от очите му. Wink))  Joy Joy Joy

Всяка от нас е споделяла, че погледът му в определена сцена и е взел ума... а после Енгин се е погрижил и за сърцето. Simple Smile)))

# 395
Тануша,убедена съм в това! Joy Joy Joy

# 396
Марица,надявам се на последно желание преди разстрела Joy Joy Joy

# 397
Марта, newsm78 защо ли си мисля,че още  се вълнуваш?

Чакам първо Текин, после Йомер ... да видя дали ще "успеят" да поотместят Керимчика ...

Прекрасни са !

П.П. Ако още някоя от вас реши да прескочи до ... не е необходимо да разпитва като Тануша.

Просто трябва  само да се ослушва  - ако чуе и после види две дами разпалено да си говорят за Енгин на чист български ... намерили сте ги и тихичко се присъединявайте  ...  

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 19:48 от Марта_49

# 398
А при мен отмяна на любовта няма. Simple Smile) Обичам всеки от героите му - всеки заради това, което представлява и всички - заради Енгин. Simple Smile

Скрит текст:

Да го изпапкаш! Simple Smile))
рисунка на Saad Alrassam

Скрит текст:
Коментар на Хания Масуд към фотокоментара ми на колажа с "Йомер":

Two actors I have had the pleasure to meet in real life and in person and both better looking than on screen --- имала съм удоволствието да срещна на живо двама актьори (ЕА и ПБ) и двамата изглеждат много по-добре в реала, отколкото на екрана (е, пак е превод по смисъл, но смисълът поне е точен))))

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 20:13 от marytza

# 399
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=teXNusHMP5c

Малко за настроение.

# 400
# 401

Симпатично колажче. Simple Smile За обекта на колажа няма какво да се изказвам. Simple Smile Всички тук си знаем какво е отношението ни към него. Simple Smile))

# 402
  • Пловдив

Опит да разгледаме снимките.

# 403
Хайде, стига Енгин. Днес е Ивановден! Честито на всички Иванки и Ивановци!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт