Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
barisea
 Всъщност най-големите докладчици са Дива и Валентина. Убедена съм,че Мама и Тати имат такава статистика. И тяхната единствена цел е закриване на темата.И ми се струва,че Тати отсъства,иначе това нарушение да му се постват нещата,които е писал на лични,едва ли ще остане ненаказано. Изобщо публикацията на лични съобщения е дълбоко неморален акт,но се прави от хора,които претендират да са моралисти.

над 99.9% от докладите са абсолютно безпочвени (тип "моля намесете се, тази принизява таланта на актьора", "моля изтрийте я - тази не харесва актьора), докладват се като "обидни" и "вулгарни" публикации, съдържащи просто различно мнение, но в никакъв случай изказани грубо или обидно, даже и публикации, които просто са умерени, а не пълни с хвалебствия. (само за пример - искаше се с над 10 доклада банове за потребители, които не бяха съгласни, че този актьор е по-талантлив от Марлон Брандо, Жерар Филип, Джереми Айрънс, но смятат, че има същата класа)... простете...
Защо клеветиш другарчето?  За мен, това е дълбоко неморален акт. Каква Валентина, каква Дива. В подчертаното ясно е казано, кои са доносниците и какво пише в докладите. И Дива си носи отговорност за публикацията. Нали  е истина! Какво по-морално има от истината.

Сlio, благодаря за тази позиция. newsm51 newsm51 newsm51 Много точно си го казала!
Странно ми е защо се набеждават Дива и Валентина, като те съвсем откровено си задават въпроси и имат отговори и то, от който трябва. Но явно истината за някои е неморална!
И най-вече пречи на затворения фен клуб в темата .За каква омраза става въпрос, след като не е имало любов? Кой кого мрази? Какви са тези определения за омраза? Радостна съм, че споделям истината и я подкрепям.

Валя, Дива, благодаря ви, че споделихте истината! newsm51 smile3501 Дано повече хора я  видят и прочетат!

# 421
Честит Ивановден на всички фенове на КТ:

# 422

Първият и последният любовен поглед, който получи Асие... И, както установи по-късно, не предназначен за нея...  ooooh! Проклета беше, ама и нейната не беше лесна... да се бориш с ИДЕАЛА...

# 423
Честит Ивановден на опозицията:

# 424
  • Пловдив

Страхотни плакати правят феновете - докато чакаме на Керем творението, да се порадваме на фенските такива.

# 425

Нашата Хаяско пак е направила интересен колаж. Текин, който като огледало отразява природата около себе си... Много ми харесва!
Хаяско,   bouquet

# 426
  • Пловдив

Още един в очакване....

# 427

Още един в очакване....

Този много ми харесва. Дано разработките на професионалистите също имат такава идея. Simple Smile) Чакаме...

# 428
Не е плакат, но мога и да го направя ...

Хаяско прекрасен колаж !

# 429
  • Пловдив

Ами този.... Страхотни хрумки.

# 430

Ами този.... Страхотни хрумки.

Joy Joy Joy Е добре са го почнали - ако ваната е  сутрешна, подканят го с вино от сутринта...  ooooh! Wink

# 431

Настроение с клип на basoavro

Engin Akyürek "Παρε το δρομο ξαναγυρισε"╭♥╯

# 432

Вижте кой е след нея....

Здравейте!

Марианка, в трейлъра те се движат назад, както и всичко във втория трейлър,
след целувката. След като целува Текин, Ейлюл отстъпва назад,
ръцете им под водата се пускат и раздалечават. Прегръдката - отново се отдалечават
един от друг, после виждаме ръката, която се отдръпва, Ейлюл пък се отдръпва от
спящия Текин.....Ейлюл потъва.
Следващите кадри - Текин се движи с гръб към Ейлюл, после тя бяга назад....
Накрая Текин седи на масата, камерата се отдалечава от него......и Ейлюл е в гръб към нас.

В първия трейлър е обратно - още в началото виждаме Ейлюл да върви напред,
Текин е на масата, а камерата го приближава. Следващите кадри с двамата са си
нормални - ръцете, прегръдката, целувката на спящия Текин.....

Има скрит смисъл в това във втория трейлър всичко да ''върви'' назад. Simple Smile Simple Smile Thinking

# 433
Мариана ,Текин бяга след Ейлюл ,но после се скрива newsm78
Изгледайте го пак и ако  може коментирайте Hug

# 434
Честит Ивановден на мъжките момичета Валентина и Дива, и на администраторите на форума:

Общи условия

Активация на акаунт