Всъщност най-големите докладчици са Дива и Валентина. Убедена съм,че Мама и Тати имат такава статистика. И тяхната единствена цел е закриване на темата.И ми се струва,че Тати отсъства,иначе това нарушение да му се постват нещата,които е писал на лични,едва ли ще остане ненаказано. Изобщо публикацията на лични съобщения е дълбоко неморален акт,но се прави от хора,които претендират да са моралисти.
Защо клеветиш другарчето? За мен, това е дълбоко неморален акт. Каква Валентина, каква Дива. В подчертаното ясно е казано, кои са доносниците и какво пише в докладите. И Дива си носи отговорност за публикацията. Нали е истина! Какво по-морално има от истината.
Сlio, благодаря за тази позиция.

Странно ми е защо се набеждават Дива и Валентина, като те съвсем откровено си задават въпроси и имат отговори и то, от който трябва. Но явно истината за някои е неморална!
И най-вече пречи на затворения фен клуб в темата .За каква омраза става въпрос, след като не е имало любов? Кой кого мрази? Какви са тези определения за омраза? Радостна съм, че споделям истината и я подкрепям.
Валя, Дива, благодаря ви, че споделихте истината!