Отговори
# 585
Sani4ka_
относно количките аз съм се спряла на espiro atlantik в лилаво гледах я на живо и имам добри впечатления а и отзиви чета .Първата бременност бях с триколка страхотна количка лесно маневрена беше на cangaroo гумата се въртеше на 360 градуса

Триколката за която казваш, да не е тази: CANGAROO KIDS TOURS.
подобна е на тази http://prodavalnik.com/kolichka-kangaro-i27949941
козирката беше голяма и при вятър не проникваше при бебо !Ако открия точната снимка ще я публикувам

# 586
  • София
Шипка, много съжалявам за кошмара, през който минаваш. Бъди много силна и ти желая от цялото си сърце бързо възстановяване и съвсем скоро да се радваш на успешна и лека бременност с щастлив пухкав финал  Praynig

# 587
  • София
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата с въпрос: Можете ли да ми препоръчате специалист по Фетална морфология в София. За д-р Димитър Марков няма свободни часове и ми дават чак за 10 март, като така изпускам 20-22 г.с. В момента съм в 16, 4 г.с.

# 588
Момичета, понеже темата напредва, давам предложение за заглавие...

* Годината на дървения кон започва, в коремите ни юнски вихрогончета потропват:) *

Хубав ден на всички! Hug

# 589
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата с въпрос: Можете ли да ми препоръчате специалист по Фетална морфология в София. За д-р Димитър Марков няма свободни часове и ми дават чак за 10 март, като така изпускам 20-22 г.с. В момента съм в 16, 4 г.с.

Аз съм при д-р Михова в клиника "Надежда"  .
Може да си запишеш час на регистратурата .
Иначе за Сигридов , се оказа,че няма свободни часове за февруари

# 590
  • Pb
Вчера нали коментирахве коланите за бременни. Ето тук има с конкретни цени (както всъщност и във всеки друг "мама и бебе" он-лайн магазин)
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=183

# 591
Katrin 77 и miloto 73  благодаря ви   bouquet ..честно и аз се бях настроила за момче но госппд си знае работата..и момиче и момче нали ми е дете  Heart Eyes всякак си го обичкам.. Желая на всички ви момичета големи и сладки тумбачета  Party  smile3521  love001
И аз като вас наблюдавам детските придобивки хубаво е че споделяте снимки и идеи така че реших да видите моя избор за легълце на бебка.. Хубавото е че става след време и за голямо дете  Peace удобна покупка http://prikachi.com/images/302/6956302l.jpg
Има и друг вариант за мамите да им е по удобно http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=13815&cat=105 е това е засега от мен  Blush приятен ден  Laughing

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 11:37 от Love your Smile

# 592
Шипка, имаш силното ми съчувствие и подкрепа. Думите са излишни в такъв момент, аз останах безмълвна....

Относно количките ние за сега сме се спряли на Mamas and Papas Sola http://www.mamasandpapas.com/product-sola-pushchair-lime/103517400/type-i/
Аз също я загледах тази, но се притеснявам да не е много ниска, мисля, че дръжките ми се сториха къси.

Сега да ми попитам един по-общ въпрос за количките. Тъй като нашите бебета ще са летни виждам, че много мами имат практиката на избягват коша за новородено. Вместо него се спират на колички с чувалче и пълно легнало положение на седалката. Такава е и горепосочената количка. Какво е вашето мнение по въпроса? Аз сякаш смятам, че коша за новородено не е зимен, а е за малки бебета, но мамите с опит могат да се изкажат по-адекватно.

Аз нещо съм пропуснала обсъждането на сгъваемите корита, но силно се заинтересувах, тъй като банята ни е малка и от край време се мъча да измисля къде ще го държим това огромното корито.

# 593
http://prikachi.com/images.php?images/308/6956308n.jpg
 Tova е моя  рано сутринта , през другата част на деня корема става по-голям , ама да не прекаляваме Simple Smile

# 594
Здравейте момичета  Stop Искам и аз да се присъединя към темичката много е полезна и с голям интерес я следя.Сега се престраших и аз да се включа.Ако може и мен да ме включите в първата страница ще съм много щастлива.Термина ми е на 14.06 и за сега от прегледите казват,че е момче,но на 31-ви съм на ФМ и тогава се надявам със сигурност да кажат Simple Smile.За мен е първа бременност и всеки ден ми е много вълнуващ,вече нямам търпение да стане юни.
П.С. Като гледам първа страница на 14.06 само аз ще съм със сини гащи.

# 595
kalona, не ме стряскай Simple Smile аз още се съм си записала час за февруари за д-р Сигридов. Добре че меи подсети  Peace сега ще звъня.

нямам късмет  Sad д-р Сигридов ще отсъства цял месец февруари, ще го замества някой си Игнатов. Преди е работил в Шейново. Някой има ли впечатления от този АГ.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:24 от до-ре-Ми

# 596
Привет, Момичета!

Мисля да освободя един час за фетална морфология на 6 Февруари от 11 часа при доц. Томова. Ако някой има желание да го вземе, нека ми пише:)

# 597
  • София
шипка и от мен една съпричастна прегръдка.

Можете и мен да ме изтипосате на главната страница с термин 29 Юни и едни сини гащи Simple Smile толкова ми се искаше момиче, че имам толкова роклички от каката, но сега като разбрах, че е момче и много му се зарадвах. Само дето нямаме никаква идея за име на момче  Confused

# 598
  • Pb
Lidkata, кошът за новородено е по-закътан и предпочитан за зимните бебета, за това вероятно и от там му е излезнало името "зимен". За летни бебета не виждам проблем количката да е като тази, която си избрала.

И аз се услушвам за феталната, а ето - времето лети и е време да звъня за час.

Амбицирала съм се да шия слинг и съм в търсене на платове. Някоя от вас, ако има опит с купуването на качествени платове он-лайн, ще съм благодарна да сподели. 

# 599
kalona, не ме стряскай Simple Smile аз още се съм си записала час за февруари за д-р Сигридов. Добре че меи подсети  Peace сега ще звъня.

нямам късмет  Sad д-р Сигридов ще отсъства цял месец февруари, ще го замества някой си Игнатов. Преди е работил в Шейново. Някой има ли впечатления от този АГ.

ДА и аз се бях записала при Сигридов на 12.02, но ми обадиха от клиниката ,че най-рано може на 27.02, което на мен ми е късно, затова резервен вариант д-р Михова, в съседния кабинет  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт