Модни консултации - 5

• 78 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, отново ще се допитам до вас за моден съвет. Става дума за почти 2 годишна мацка... Тази рокля с какво да я комбинираме (на моя монитор изглежда с леко сини нюанси, но на живо синьото е по-скоро лилаво, а има и тънка сребриста нишка на места + това коланчето не е отделно, а просто лилава лента на роклята и е по-светло). Жилетка, обувки, чорапогащник в черно, бяло или сиво? Или ако имате някаква различна идея?

# 631
Момичета, отново ще се допитам до вас за моден съвет. Става дума за почти 2 годишна мацка... Тази рокля с какво да я комбинираме (на моя монитор изглежда с леко сини нюанси, но на живо синьото е по-скоро лилаво, а има и тънка сребриста нишка на места + това коланчето не е отделно, а просто лилава лента на роклята и е по-светло). Жилетка, обувки, чорапогащник в черно, бяло или сиво? Или ако имате някаква различна идея?
МНого сладка рокличка, в актуалното каре Simple Smile.Немога да преценя материята, но предполагам, че е плътничка. Аз мисля, че ще стои добре с черен чорапогащник и снежно бяла жилетка. Контраста в цветовете ми харесва черно и бяло, а роклята ще стои като акцент. А обувки трябва да са черни при тази комбинация.

# 632
Само ако може да добавиш и за какъв повод търсиш комбинации, защото на мен ми идва на акъла да се комбинира с дънково яке и чорапогащник в някой от цветовете от рокличката, обувки може би някакви кецове ... не мога да определя точно, но мисля, че има възможност за вихрене на въображението, така че да се получи нещо шантаво и по детски сладичко  Heart Eyes

# 633
  • Пловдив
И аз си я представям като Моринга - примерно с тъмно-лилав чорапогащник като коланчето, или с много светло-сив. С някакви кецове полу-бота, но вместо с дънково яке, си я представям с този тип сако /естествено не в тоя цвят само модел/

# 634
Много интересните предложения  newsm10. Поводът е РД в началото на април. В нета намерих, че я комбинират с розова жилетка и черно кожено яке, а и кецки бих сложила, но за повода ще е подходящо нещо по-официално. Самата рокля е с 3 слоя подплата и е много "бухнала". Първоначално си мислех жилетката/болерото и чорапогащникът да са в един и същи цвят, но да не стане прекалено униформено  newsm78? Май наистина по-добре чорапогащникът да е в основния цвят на роклята..

# 635
  • Пловдив
Ами значи с розовата жилетка, както е показано, на мен ми изглежда едно розово петно, губи се роклята, губи се и жилетката...определено някак контрастно го направи, нека всеки детайл се забележи.

# 636
  • Варна
На мен също ми харесва комбинацията с кецове, дори и за рожден ден, но ако момиченцето навършва поне 5г. И с кожено яке, пак е супер, но отново за по-голямо момиче.

Тези малки бонбони на мен ми харесват да са наконтени като принцеси. Но не от приказките - натруфено, розово, кичесто, а като истински принцеси, наследнички на корони.

Скоро имаше снимки на датската принцеса ли беше, може и да бъркам, е, просто беше страхотно облечено това дете. Абсолютно изчистено, но ми останаха очите в дрехите. Ще потърся снимки.

Та, аз си представям тази рокля с тези обувки, същия цвят чорапогащник, с тази жилетка или подобно болеро. Още един вариант. С една дума, всичко останало в тъмно синьо.

А с какво удоволствие само, бих завършила тоалета с това прекрасно, кукленски бомбе, но знам, че няма дълго да остане на главата й Simple Smile

Много харесвам деца с бомбета, а толкова рядко виждам. Едно просто и никакво бомбе преобразява цялата визия. Когато синът ми е с бомбе, редовно някой се обръща след него, виждам усмивки на лицата на хората и колко много му се радват. Дори някакви тинейджъри, които в други случаи, едва ли забелязват децата около тях, го гледат усмихнати.

# 637
Аз пък искам да попитам в какви комбинации виждате точно този цвят( на показаното сако) и дрехата също е сако( но не за дете, а за голям човек) ?

# 638
  • Пловдив
Rainbow Dust , ако ми четете целия пост, а не избирателно щяхте да разберете  Peace а сакото е абсолютно детско  Peace предназначено за деца от 2 до 7 годишна възраст  Peace

# 639
Rainbow Dust със син , индиго , каре, в което има малко зелено, бял , сив, беж...ако питаш за цвят.

# 640
Десиссслава, явно трябва да доуточня, че имах предвид с какви цветове би било удачно да комбинирам сако, което имам и което е точно този цвят( тюркоаз май се води, не твърдя със сигурност). Т.е. използвах твоя пост, само защото това е цвета, за който умувам с какъв друг/и да съчетая  Peace
mama irina, благодаря   bouquet!

# 641
  • Пловдив
Rainbow Dust, абсолютно не съм те разбрала  Laughing

Може да го съчетаеш и с жълто, розово, праскова. Определено е свежарско, и може да се комбинира с доста неща.

# 642
dark chocolate , на мен ми харесва дечицата да са с разни цветни аксесоари било то за главата или някакво детско герданче от плат ... или може би малка кипра чантичка през рамо ... за чорапогащник може и много светло сив ... а щом е за рожден ден, според мен, най-добре да е с жилетчица, болерата (поне при мен като възрастен) са доста неудобни  Crazy , а жилетката даже не се усеща по тялото ...

Предлагам следната комбинация:
- тъмно син цвят чорапогащник + бордо или там подходящ нюанс червено, жилетка + изчистени много тъмно синьо или черни обувки ... + някаква фльонга/панделка/фибичка/диадемка/цветенце за главичката ( ей така небрежно или така ) ...  Crazy

И тези ми харесват
... и тези
... и тези
тук има и герданчета

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 14:55 от Moringa

# 643

Десиссслава, благодаря! ( и недоразумението изчистихме   bouquet)

# 644
Благодаря много за предложенията, момичета  Hug - супер сте, както винаги. Ще се опитам да разиграя с подръчни дрехи вариантите и ще реша...

Общи условия

Активация на акаунт