Модни консултации - 5

• 78 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
*Nani*, почти всички марки имат такъв модел, мисля.
Въпроса е на коя ще пасне.
Виж Intimissimi, Etam, Triumph, H&M също имат такива.
http://world.intimissimi.com/category/discover-the-womens-collec … amp;type=category

Ще потърся по-назад. Grinning

# 616
Тези бюстиета и аз много ги харесвам и имам един брутално зелен пуловер, трябва да ви го покажа, точно с нещо такова отдолу си го представям, защото е пролетно/летен и може да се получи интересно ... а като говорим за бельо и бюстиета ... онзи ден видях във Фейсбук една българска мацка-дизайнерка, която прави доста красиво дантелено бельо, ръчно шито, хубави модели/манекенки, хубави снимки - много се радвам като видя така изпипани неща и то от българи ... ще пусна линк по-късно, дано не се счете за реклама (нямам нищо общо с момичето  Rolling Eyes )

Допълвам:  http://www.lena-lena.com/

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 09:02 от Moringa

# 617
  • София
*Nani*, почти всички марки имат такъв модел, мисля.
Въпроса е на коя ще пасне.
Виж Intimissimi, Etam, Triumph, H&M също имат такива.
http://world.intimissimi.com/category/discover-the-womens-collec … amp;type=category

Ще потърся по-назад. Grinning

В Етам търсих, имаше един с меки чашки, който стоеше ужасно, но за малко да го взема, защото толкова много искам нещо такова  Mr. Green Тази седмица съм планирала обиколка по магазините и вече ще търся съвсем целенасочено! В НМ бях наскоро, но нямаше такъв модел, а и нещо не мога да се разбера с техните сутиени  Thinking

# 618
  • Belgium
H&M обикновено са с ужасно качество на бельото.

По-скоро виж Oysho, Триумф и Sloggy, както и по-скъпите марки тип La Perla, Palmer`s, CK  Peace

# 619
За HM зависи.Преди повече от половин година си взех много хубав сутиен от там и още не е мръднал. Забелязала съм,че по-скъпите неща са по-качествени а по-евтините .. разбира се за 1-2 месеца редовно носене (да речем 2-3 пъти носене в седмицата) се съсипват доста бързо. Бях си взела съвсем обикновена тениска от там и се съсипа,раздърпа беше бяла сега май даже сивее.Докато по-скъпи неща,които съм купувала смея да кажа че си заслужават парите.
Иначе на всякъде така са модерни тези къси тениски, с които да си те вижда пъпа.Носят се с дънки с висока талия. Толкова да ми харесват,но не мога да се навия да си купя. А пък да се носят с потник отдолу ми се струва че няма да го съчетая добре .
http://www.hm.com/bg/product/26974?article=26974-A

# 620
# 621
  • София

По-скоро виж Oysho, Триумф и Sloggy, както и по-скъпите марки тип La Perla, Palmer`s, CK  Peace

Ойшо посещавам доста често  Laughing  За сега нямат, но миналата година си купих от Испания /пак Ойшо/ такъв тип бюстие/сутиен  Embarassed но под чашките тази "част" е от тюл и много се вдига и набира, неудобно е, а сутиена е уникално красив Heart Eyes за това сега търся нещо в то-твърда форма  Naughty  като това, което показах  Heart Eyes ще потърся по-усилено скоро, но ако случайно някой види подобна прелест, да сигнализира  Praynig Praynig

# 622
  • София

По-скоро виж Oysho, Триумф и Sloggy, както и по-скъпите марки тип La Perla, Palmer`s, CK  Peace

Ойшо посещавам доста често  Laughing  За сега нямат, но миналата година си купих от Испания /пак Ойшо/ такъв тип бюстие/сутиен  Embarassed но под чашките тази "част" е от тюл и много се вдига и набира, неудобно е, а сутиена е уникално красив Heart Eyes за това сега търся нещо в то-твърда форма  Naughty  като това, което показах  Heart Eyes ще потърся по-усилено скоро, но ако случайно някой види подобна прелест, да сигнализира  Praynig Praynig

p.s. През април в Дъ Мол ще отвори магазин една от любимите ми марки за бельо http://womensecret.com/tienda/product-line/sujetadores/con-relleno/?extended=1 Дано не се сметне за реклама, просто много се зарадвах когато разбрах и реших да ви информирам  Embarassed

# 623
  • Belgium
Аз имам един уникално красив корсет на Palmer`s и нищо не се набира, стои като излят.

Но е стара колекция, така че по-скоро трябва да пообиколиш, което никак не е лошо "задължение"  Laughing

Или директно разгледай сайтовете на марките, ако не ти се обикаля по магазините им.

# 624
  • София
Аз имам един уникално красив корсет на Palmer`s и нищо не се набира, стои като излят.

Но е стара колекция, така че по-скоро трябва да пообиколиш, което никак не е лошо "задължение"  Laughing

Или директно разгледай сайтовете на марките, ако не ти се обикаля по магазините им.

В сайтовете доста "лъжат" - харесам нещо и точно в магазина, в който отида го няма и трябва да обиколя още няколко мола евентуално  Joy Точно на Палмърс от зимната колекция имаше подобен сутиен,  но много си прилича с този, който описах и имам и реших да не прекалявам в момент на рационалност  Laughing Надявам се да намеря и скоро да се похваля, пък тогава ще мислим с какво да го съчетая  Flutter

# 625
Здравейте момичета! Виждам, че сте на "ТИ" с модата и си позволявам да поискам съвет, ако ми помогнете ще ви бъда много благодарна. Купих си подобна рокля, черната  http://www.ebay.com/itm/Sexy-Women-Back-Sleeveless-Mini-Dress-Me … sh=item53fdb48e46 , но е малко по-дълга от тази, идва ми доста разголена и не съм я слагала, мисля си ако я комбинирам с някакво бюстие или топ под роклята, как мислите, дайте идеи, че много си я харесвам, нооо с това деколте немога да свикна. Благодаря ви! Успех на всички!
Здравейте момичета, не искам да връщам темата, но  тъй кат получих доста съвети от вас , се чувствам длъжна  Grinning да споделя какво направихме с роклята, сега вече не ме притеснява деколтето и ще си я нося с удоволствие. http://zlaty85.snimka.bg/other/nokti.804900.32763414. Относно бельото аз съм фен на Victoria's Secret, които не купувам от тук, защото са скъпи. моделите са им страхотни, и като качество и като разнообразие. Корсети не нося, защото са ми адски неудобни, освен ако не е за специален случай Mr. Green.

# 626
  • Belgium
zlato85, радвам се, че си разрешила дилемата с роклята  Laughing

Къде са скъпи нещата на VS? В Лондон бяха на доста приемливи цени, както и в официалния им щатски сайт. Някои от дрехите им идват скъпи  Laughing

# 627
zlato85, радвам се, че си разрешила дилемата с роклята  Laughing

Къде са скъпи нещата на VS? В Лондон бяха на доста приемливи цени, както и в официалния им щатски сайт. Някои от дрехите им идват скъпи  Laughing
В БГ са скъпи, по 120 лв. комплекти, които аз поръчвам от Щатите за 40 $ максимум. Ако хвана намаление си излиза без пари за супер качество.

# 628
  • Belgium
В България няма Victoria`s Secret  Laughing

Явно е нелегален внос с прекалено завишени цени  Laughing

# 629
В България няма Victoria`s Secret  Laughing

Явно е нелегален внос с прекалено завишени цени  Laughing
Явно да, в интернет попаднах, не съм се заглеждала много.

Общи условия

Активация на акаунт