Модни консултации - 5

• 78 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз се сдобих с жълти обувки за пролетта и търся идеи  Simple Smile Виж тук
http://www.pinterest.com/explore/yellow-shoes-outfit/

Много ефектен акцент са  Heart Eyes

# 661
Много хубави сандалки  Heart Eyes можеш да ги носиш със сиво, със зелено, с кафяво ...

http://www.dressspy.com/news/wp-content/uploads/2012/09/olivia-paris.jpg

# 662
  • Пловдив
Amazing Amazing

Може с червени дънки и жълта тениска или потник.
 Със зелена дълга или къса рокля, като й добавиш жълто коланче

Със тъмни дънки, светъл топ и жълто коланче или шалче

С ето такава туника и бели дънки/панталони

С тъмно-лилава рокля също ще стоят добре.

Общо взето жълтото се съчетава с доста цветове, с карамелено кафяво също ще се получи добра и топла комбинация.

# 663
Момичета, страхотни сте, благодаря за идеите  Hug

# 664
  • Варна
Страхотни обувки! Много обичам жълто Heart Eyes . Ти ме подсещаш, че не съм носила от мезозойската ера...

Мисля, че с розово е добра идея, но трябва да е млечно, бледо розово, като на тази снимка или като на третата манекенка, от ляво на дясно.

Още една страхотна идея  Mr. Green

# 665
  • Варна

Мисля, че с розово е добра идея, но трябва да е млечно, бледо розово,

Пастелно искаш да кажеш, нали?  Simple Smile

Да питам и аз.
На такъв цвят ботуши  какъв цвят чорапогащник да сложа, ако искам да съм с мръсно бяла пола? С черен и шоколадово-кафяв става ли?
Скрит текст:

# 666
  • Варна
Да, Киса, май така му казват Simple Smile

Аз бих обула безцветен чорапогащник, заради цвета на полата.

# 667
  • Варна
Да, Киса, май така му казват Simple Smile

Аз бих обула безцветен чорапогащник, заради цвета на полата.

Мислех си за безцветен, но са все тънки, пък обичам да ми е топло на крачетата.  Crazy

# 668
  • Пловдив
Може с ето такъв цвят, макар че ще се слее с  ботуша

или в цвят графит

нещо такова също става

# 669
  • Belgium
О, жълтото е страхотен акцент, а и не само  Heart Eyes

Върви освен с базовите цветове, също и с тъмносиньо, корал, ментово и всякакви пастелни цветове. Може и с червено, но трябва да се съчетава внимателно, за да не стане човек без да иска ходеща реклама на Макдоналдс  hahaha

Ето няколко идеи:

Скрит текст:

Ментова рокля със светло жълти обувки е разкош  Heart Eyes
Аз имам неоновите от четвъртата снимка и са ми едни от любимите летни акценти  Laughing

# 670
  • до вятърните мелници
а аз искам такива http://www.pinterest.com/pin/179510735121455742/ много ми харесват със сиво, черно или тъмно кафяво, макар да не са най-модерните цветове сега...

# 671
goddess, аз в МОЛ Пловдив ги разглеждах, но съм сигурнa, че и при вас ще има.
Киса, за цени не погледнах, но имаха намаление доста от стоките им, да не кажа и всичките, но в порядъка на 20-30лв. ще да са ризите. Peace

Аз на свой ред искам да се консултирам с вас, момичета. Канени сме на сватба и се чудя какво да обличам.
Преди време бях показвала тук една снимка, търсех такъв тип панталони. Сега пак ще я покажа, ето я, искам да попитам дали нещо подобно е подходящо за сватба Rolling Eyes
Не ми се иска да се обличам с рокли, омръзнали са ми.... искам нещо подобно от снимката.
Другият ми вариант е да си потърся черна пола, с висока талия, от еко кожа и с нещо отгоре, било то риза или друго.. Вие как мислите? Приемам предложения и за други комбинации, ако ви идват на ум  bouquet

# 672
  • Варна
Харесаха ми тези обувки от Дайхман. Чудя се този сивкав цвят лесно ли ще се съчетава? Или да заложа на бежови, макар, да са ми безлични... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 17:30 от Киса

# 673
  • Belgium
ExquisiteS за мен черни панталони и то почти класически модел не са подходящи за сватба.

Щом не искаш рокли, аз бих ти предложила официален гащеризон или рокля-фрак  Peace

Разбира се много зависи и от конкретната сватба.

Скрит текст:

# 674
Момичета, имам нужда от помощ. Червена официална рокля с какви обувки и аксесоари мога да съчетая? Поводът е сватба.

Общи условия

Активация на акаунт