Модни консултации - 5

• 78 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, имам нужда от помощ. Червена официална рокля с какви обувки и аксесоари мога да съчетая? Поводът е сватба.
Много зависи от модела на роклята какви аксесоари ще избереш. Аз не съм много по бижутата, предпочитам часовник, дискретна гривна или обеци.
Естествено, не всичко заедно.  Laughing За чанта - аз лично бих избрала клъч.
Иначе за червени рокли обувам обувки в цвят нюд, ето такъв тип цък
Можеш със черни обувки
или с червени обувки
Лично на мен най-много ми харесва с телесен цвят обувки.

# 676
  • Варна
greenorchid,
още две предложения:
- за сребърни обувки

Скрит текст:

- златни обувки  Heart Eyes

Скрит текст:

За аксесоари, много зависи от модела рокля. Покажи ни примерна снимка от нета, например.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ExquisiteS, и аз мисля, че такъв модел панталон не е подходящ за сватба, но не бих и облякла кожена пола. Предложенията на Лу ми допадат изключително много !

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Киса, според мен това сивкавото е като цвят нюд - ще си подхожда с доста цветове. Дори в началото, на моя екран, помислих, че са тъмен нюд или нещо смесено между нюд и сиво.

# 677
greenorchid,
още две предложения:
- за сребърни обувки

Скрит текст:

- златни обувки  Heart Eyes

Скрит текст:

За аксесоари, много зависи от модела рокля. Покажи ни примерна снимка от нета, например.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ExquisiteS, и аз мисля, че такъв модел панталон не е подходящ за сватба, но не бих и облякла кожена пола. Предложенията на Лу ми допадат изключително много !

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Киса, според мен това сивкавото е като цвят нюд - ще си подхожда с доста цветове. Дори в началото, на моя екран, помислих, че са тъмен нюд или нещо смесено между нюд и сиво.

Мерси, момичета. Роклята е точно като втората при златните обувки

# 678
И на мен много ми допаднаха предложенията на Лу, за съжаление точно на такъв тип гащеризони никъде не съм попадала.
Хич не мога да си се представя с какво искам да ходя облечена на тази сватба.  Confused

# 679
  • Варна
В HM и Bershka  има няколко модела гащеризони. Може да пробваш и прецениш дали се харесваш.

# 680
  • Belgium
ExquisiteS, по нашите магазини наистина трудно се намират гащеризони, които да не бият на чалга.

Но в e-bay има доста, ето един доста удачен според мен: http://www.ebay.co.uk/itm/Sexy-Black-Maxi-Dress-Backless-Halter- … sh=item3f30ce5942

Ако голият гръб ти идва в повече винаги можеш да го прикриеш и освежиш едновременно например с червено сако.

# 681
Ооо, наистина е невероятен.  Crazy Ама си права за голия гръб, това ще е сватба в провинцията, представям си как ще втрещя бабите Mr. Green

# 682
Харесаха ми тези обувки от Дайхман. Чудя се този сивкав цвят лесно ли ще се съчетава? Или да заложа на бежови, макар, да са ми безлични... Rolling Eyes

Имам точно същите обувки в червено, много са удобни, според мен. Този цвят, който си избрала, повече ми харесва от бежовото. Ще отива почти на всичко.

# 683
  • Belgium
Ооо, наистина е невероятен.  Crazy Ама си права за голия гръб, това ще е сватба в провинцията, представям си как ще втрещя бабите Mr. Green

Е, може бабите да предложат да ти оплетат една жилетчица, да не ти е студено  Joy

Майтапа настрана, с ярко сако директно си решаваш проблема, хем няма да си изцяло в черно, а и ще ти е от полза ако захладнее. Чудя се дали шалът е вариант, но май ще дойде една идея претрупано с него  Thinking

# 684
Според мен няма да е добра идея да си изцяло в черно.  Peace
Дори и със сако, вероятно през повечето време няма да си с него, а не е хубаво да си изцяло в бяло или изцяло в черно.

# 685
Да, в бяло абсурд да се облека, а за сакото си мислех, че заради модела на дрехата (в случая гащеризона) не трябва да го свалям цяла вечер Laughing Не съм свикнала да обличам дрехи с толкова дълбоко деколте или гол гръб Blush Иначе си умирам за такива модели, ама...

# 686
Ако ти стоят добре, защо не? Нищо, че са с гол гръб.  Peace
Но предполагам, че няма да можеш да си със сакото постоянно. Пък и не е практично. Ще има танци и т.н.
Черен панталон с нещо в друг цвят не е лоша комбинация за сватба, друг е въпросът, че може би ще ти е скучно да си облечена така.

# 687
  • Belgium
Нееее, не залагай на черен панталон за сватба, ужасно е скучно.

Гащеризони има и в други цветове, не само черно. Този, който обсъждаме, го дадох само за пример.
А и той може да се раздвижи с цветни обувки, обици, колие, чанта  Laughing

A гърбът просто "плаче" за такъв тип колие  Heart Eyes

# 688
Колието е хубава идея.
Основното правило е да не засенчваш булката.
Да не стане така, че да си по-впечатляваща от нея.  Grinning

# 689
Аз съм я виждала само веднъж, дори не разбрах как се казва Rolling Eyes
Все още не знам подробности, но предполагам, че ще има повечко хора, понеже ние не сме от най-близките приятели на семейството. Роднини сме, но не поддържаме силна връзка. Предполагам, че доста хора няма да познавам.
За мен най-важното е да ми е удобно, защото мисля да танцувам много Peace За дрехите искам да е хем стилно, хем ненатрапващо се, хем удобно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт