Модни консултации - 5

• 78 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

Аз не отварям линка, а се интересувам живо (в предния си пост казах, че си поръчах от китайските сайтове туту). Поръчах го защото лятото ще ходя на фестивал(и) и ми се струва подходящо   superuu

# 31
Здравейте, страхотна тема! Искам да ви попитам този тип пола с какво може да се носи отдолу? Взех си почти същата, но в сиво и нещо не мога да реша с какво да я нося.  Laughing

Да, голяма съм шматка. Имах предвид отгоре като топ, риза, блуза? Grinning

# 32
  • Варна
Момичета, бихте ли ми помогнали в избора на топ: не мога да реша между това и това

На мен ми допада повече пепита.
Този тартан така и не можах да го харесам.
Все на одеало ми бие...почти родопско или шотландско Simple Smile, само гайдата липсва Simple Smile

# 33
Благодаря на всички за отговорите  bouquet Най-вероятно ще си поръчам и двата модела, и вече с които се харесам повече Laughing
ExquisiteS, и двата са много интересни, но вторият ми допада повече  Flutter С какво смяташ да ги комбинираш?
Имам тясна черна пола, като от снимката с червеното каре, а полата от другата снимка е много популярна последно време, може да се намери почти навсякъде.

# 34
  • Пловдив
ExquisiteS, влюбих се в червеното каре  Heart Eyes
Живо се интересувам, откъде ще го поръчаш, прииска ми се и на мен такъв модел, много е хубав.

# 35
Благодаря за темичката  Hug

# 36
Здравейте!
Имам въпрос към тези от вас, които носят брошки - по какъв начин ги носите? Трудно ми е да им намеря приложение, а напоследък се сдобих с доста (подаръци). Мислех да ги закачам на аксесоарите, но все пак...

# 37
Едно дискретно записче, тъй като не знам какво да кажа по темата, но в никакъв случай не бива да ви изпускам  Mr. Green

Hug Hug Hug

# 38
С брошки си закачам  разни висящи жилетки без копчета/ципове.

Момичета, бихте ли ми помогнали в избора на топ: не мога да реша между това и това

На мен и двата ми харесват. Но кройката им май е еднотипна. Да не се набълбукаш с еднакви дрехи! Но десените са претенциозни. Не предполагат безбройни комбинации /цетови/. Или поне аз не се сещам.

# 39
  • Варна
Здравейте!
Имам въпрос към тези от вас, които носят брошки - по какъв начин ги носите? Трудно ми е да им намеря приложение, а напоследък се сдобих с доста (подаръци). Мислех да ги закачам на аксесоарите, но все пак...

На жилетки, на ревера на сакото, на подходяща рокля или ако имаш подобна блуза, може и по този начин:

Скрит текст:

Може и така на шала:
Скрит текст:

Обичам брошки и разни колиета.  Crazy

# 40
Едно дискретно записче, тъй като не знам какво да кажа по темата, но в никакъв случай не бива да ви изпускам  Mr. Green

Hug Hug Hug

На първа страница съм показала най-отдолу какво да правим в случай, че няма какво да кажем, а искаме да следим темата - може да ти е полезно и за други теми, с най-добри чувства го казвам   Peace

Нес, много харесвам брошките като аксесоар и бижу дори. Лично аз нося големи от плат през пролетта на саката ми - понеже са цветя и ми носят много настроение  Crazy Иначе гледам вече са ти казали как още може да се носят - също стоят добре и на шапки, на чанти (ако имат плат) ...

http://media.colincowieweddings.com/mediafiles/upload/od_envelop … please_detail.jpg

http://www4.images.coolspotters.com/photos/668128/ash-and-dans-c … t-hat-profile.jpg

http://www.themag.it/wp-content/uploads/2012/06/1o32.jpg  - много ми харесва и така в комбинация с риза, където се закопчава най-отгоре ...

Има и много идеи в нета как да приспособим брошка за красива шнола за коса ...

# 41
За чанта и за шал не се бях сетила! Много добри идеи.
Да допълня - понякога пък ползвам малки метални щипки за коса да си щипна някоя дреха с по-отворено деколте. С една дума - вместо брошка. Ето от този вид /имам доста наследени от принцеския период на дъщеря ми/:
http://www.-spam140-/center.php?w=2&w4=1&s=35c8db735d6a2 … p;w2=240&w3=1

# 42
какво ви притеснява татуто? През деня и на мен ми идва повече, но аз моето(черно, до коляното) го нося на клуб, дискотека. Като се има предвид, че съм консерва, доста удобно се чувствам с него

Кали, как го комбинираш като за дискотека, пусни една снимка  Hug

Аз не отварям линка, а се интересувам живо (в предния си пост казах, че си поръчах от китайските сайтове туту). Поръчах го защото лятото ще ходя на фестивал(и) и ми се струва подходящо   superuu
Заповядай дано сега се отвори.

# 43
  • до вятърните мелници
Моринга,   bouquet благодаря за новата тема! Все така позитивна да е!!!

VikS94, тази пола в сиво (тъмно или светло?) може да се носи с всичко дето се вика. Ако обичаш неща по тялото - с поло, тясна блуза и някакъв колан да подчертае талията. А може и с нещо по-широко - риза или някоя по-развлечена памучна блуза, пуловер... Според мен ще ти трябва нещо за акцент, което да направи цялостната комбинация по-интересна. Аз обичам цветни чорапи и шалове...

Foncé, щом ти харесват взимай ги и двата. Аз така пазаря когато нещо ми хареса като кройка и материя и никога не съжалявам  Grinning А за протокола, на мен повече ми харесва черно-бялата. Някак си за този модел повече ми подхожда десена...

# 44
  • България <3
Съвети за зимно яке в София? Искам да не е до кръста, а малко по-надолу, за да ми топли и на дупето. Чудя се към кои магазини да се насоча, мислех в Сердика мол да намина, но много много не ги знам магазините и ако може да ме ориентирате или там, или някъде другаде в Сф.

Общи условия

Активация на акаунт