Модни консултации - 5

• 78 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
ExquisiteS, можеш да погледнеш гащеризоните на Megz. Има много хубави.  Grinning
Ето линк http://megz.eu/index.php/collection/megz-lady-jumpsuits

# 691
  • Belgium
Между другото това правило "да не засенчваш булката", както и да не носиш черно на сватба, никога не съм го разбирала.

На няколко сватби съм била облечена по-оригинално от булката, но няма как да я засенча, та тя е центъра на вниманието и всички са дошли заради нея Laughing

По тази логика, ако булката е по-невзрачна като външност, да не би да не трябва да кани красивите си приятелки   Whistling

# 692
Аз съм на две сватби. И двете лятото. И няма да направя грешката, каквато правя всеки път, когато съм на подобно събитие, а именно да заложа на суетата. Високи обувки и дрехи, които затрудняват движението, те обричат на постоянно попипване, оправяне и чудене как да потанцуваш поне малко. Ако можеш, заложи на по-нисички обувки. Рокля би била най-удобното, въпреки че ти не искаш, но и пола ще ти свърши работа. По-удобни за движението са от панталон, който е широк в долната си част.

Каквото и да си говорим, колкото и да е красива булката, тя е облечена класически, в един цвят и е нормално по-интересно, красиво облечена жена да привлече вниманието. Булката може може да е център на вниманието, но това не е специалният ден на гостите и те не са в сладката му омая, много по-интересни са им останалите гости и общуването с тях. Въпрос на уважение е. Виж, ако дрескодът, който булката сама си е избрала, позволява и черно, и бяло и пр., е друго.

# 693
И аз не бих препоръчала дреха в черно за сватба  Rolling Eyes и наистина, както е казала Лу има модели в много хубави цветове. Щом сватбата няма да е помпозна и ще е в малко градче/селце, ето един млечно кафява гащеризон, който с хубави обувки, клъч и бижута може да стане страхотен за повода.

... намерих и този - много ми харесва цветът  

... още един кафяв, но пак с гол гръб

... тъмно синьо, но пак поразголено в горната част

... още един син

Иначе от модните подиуми ... има страхотни модели:
Скрит текст:

# 694
Една приятелка сега ми показа тази рокля, какво мислите?
Иначе за сватбите съм чувала само, че не е уместно да се облича в бяло, но за черно не съм чувала. Миналата година леля ми ходи на една сватба с черна рокля, чанта и бижута Mr. Green

# 695
  • Пловдив
Една приятелка сега ми показа тази рокля, какво мислите?
Иначе за сватбите съм чувала само, че не е уместно да се облича в бяло, но за черно не съм чувала. Миналата година леля ми ходи на една сватба с черна рокля, чанта и бижута Mr. Green

Този модел рокля вече ми се изтърка, във всеки магазин я има, като излезеш на заведение всяка втора жена е с такъв тип...

# 696
  • Варна
На мен този  гащеризон много ми харесва, само да не беше черен.

# 697
  • Belgium
Роклята е безопасен, удобен избор - не е бяла, не е черна, няма да докараш до инфаркт бабите, нито ще засенчиш булката. Така че, ако не искаш да се открояваш, спокойно заложи на нея  Peace

# 698
Страхотен е, но пак ще ѝ е трудно с танците.

# 699
Много благодаря на всички за отговорите и, че наспамихме последните 1-2 страници с моите неволи Blush
Много ми харесаха гащеризони, особено последният, с който е облечена Есил Дюран.
Но, ако трябва да мисля за комфорт, най-добре ще ми е с прав панталон. Може и да не е черен. И да заложа на по-ефектна горна част?

# 700
  • Варна
Точно за панталон се ровех в нета, за някакви идеи.

Ако напиша някоя глупост, простете, но като се замислих кога последно съм била на сватба, май е била моята  Mr. Green, която беше преди повече от 10г. и до сега може много да са се променили нещата.

Тази ми хареса - един хубав, интересен панталон, една разчупена, ефектна риза и готово.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 22:23 от missNoir

# 701
missNoir, снимката не ми се отваря.
Иначе и аз едни поне 10 год. минаха откакто бях последно на сватба, ако не и повече, та съм назад със тенденциите в облеклото по такива събития Laughing Но предполагам, че дамската част ще са масово в рокли.

# 702
За мен черният панталон от хубава материя и с хубава кройка е удачен за всеки повод. Точно, защото сам по себе си е "скучен" позволява всякакви комбинации и заигравки.
В стил шафер, т.е. с мъжки елементи..
Скрит текст:

С ефирна риза или топ - с блясък, от дантела, прозрачна... С обемно колие или обеци, каквито не веднъж са показвани тук...

Скрит текст:

И задължително с високи обувки.

# 703
  • Варна
Какво мислите за шушляково, пролетно яке, но със съвсем къс ръкав?

Обаче, не успявам да намеря точна снимка. Приличат на тези, в същите сладурски цветове, същата материя и начин на ушиване, но с ръкав до мишницата Simple Smile

Харесаха ми, но се чудя, ако си купя, каква температура трябва да е навън, хем да съм по къс ръкав или топ, хем с яке отгоре. За дълъг ръкав не става, защото този на якето е прекалено къс.

Имате ли такова яке? Кога го обличате?

# 704
  • Варна
Това яке не наподобява ли грейка?

Общи условия

Активация на акаунт