Новите ни козметични похождения 52

• 62 780
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
Алена, дай отзиви за глоса, много ми харесва цвета и това че е богат на брокатени частички Simple Smile Hug

Има много силен "брокатен ефект" - не са едри брокати, ами някак устните - са като обляни от светлина и слънце и искрящи  Blush

М, да  Peace искрящи е най-точната дума, не е силно пигментиран  Peace

Мога да се опитам утре да го снимам  Peace

# 466
Януарската ми Глосибокс.

Emite Make Up MICRONIZED EYE SHADOW - NECT
Kryolan  Glossybox Glossy Pink
ANNEMARIE BÖRLIND Natural Beauty - BB Cream beige
FRESH LINE TERPSICHORE Shampoo Glanz & Revitalisierung
The Body Shop Shower Gel, Cranberry Joy

# 467
Алена, пиши моля и на какво мирише гланца. Миналата година исках да си взема от тази серия, много ми харесаха, но поне тези в БЗ имаха ужасен аромат, като на старо.

Иначе от мен едно лакче (Chanel Emprise):

# 468
  • в 1001-та нощ
На място тестерът не ми направи някакво впечатление - като аромат, а сега моя - почти на нищо не ми мирише, трябва много да го доближа до органа на обоняние - за да усетя някакъв слаб, едва доловим мирис на нещо лимоново .....

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 20:32 от a.l.e.n.a

# 469
На място тестерът не ми направи някакво впечатления, като аромат, а сега моя - почти на нищи не ми мирише, трябва много да го доближа до органа на обоняние - за да усетя някакъв слаб, едва доловим мирис на нещо лимоново .....
Благодаря ти, че провери. На мен ми показаха самия продукт. Много силно се усещаше миризмата, явно нещо им е имало на продуктите, не си миришат така принципно(както се опитаха да ме убедят). Аз точно подобно на твоя коралов цвят бях харесала.  Подсещаш ме пак да ги погледна, нищо, че имам достатъчно гланцове, но тези на ИСЛ са толкова бляскави, с частичкиииии Crazy

# 470
# 471
Подарък.

# 472
  • в 1001-та нощ
На място тестерът не ми направи някакво впечатления, като аромат, а сега моя - почти на нищи не ми мирише, трябва много да го доближа до органа на обоняние - за да усетя някакъв слаб, едва доловим мирис на нещо лимоново .....
Благодаря ти, че провери. На мен ми показаха самия продукт. Много силно се усещаше миризмата, явно нещо им е имало на продуктите, не си миришат така принципно(както се опитаха да ме убедят). Аз точно подобно на твоя коралов цвят бях харесала.  Подсещаш ме пак да ги погледна, нищо, че имам достатъчно гланцове, но тези на ИСЛ са толкова бляскави, с частичкиииии Crazy

Днес ходих до Сефора - специално, заради намалението, което обявиха вчера и този цвят, както и един малинов бяха намалени, заедно с други неща  Blush

# 473
Прословутия Glow tonic на Pixi... досега не съм се изтърсвала така за тоник, било то и ексфолиращ, дано наистина върши работа  Praynig

# 474
Mira_KJ, интересно ми е как ще се изкажеш за бронзиращата мозаечна пудра - дали е много тъмна и блестяща?
Аз я имам, хабава е. Не е много тъмна или блестяща, добре се блендира. Ползвам я за контур под скулите.

Изпробвах я днес, не е блестяща и ако сложиш малко количество е добре, иначе е по-тъмна (и аз естествено като за първи път попрекалих  Grinning)

# 475
# 476
Днес ходих до Сефора - специално, заради намалението, което обявиха вчера и този цвят, както и един малинов бяха намалени, заедно с други неща  Blush

Аленка само за притежателите на карти ли е намалението ? Моята така и не успях да я взема. Rolling Eyes

# 477
  • в 1001-та нощ
Ами аз отидох днес, защото вчера получих мейла  Blush и с влизането се насочих към конзолата, където е разпродажбата. Фиксирах на това, което бе ново за мен - спрямо предното намаление и дойде за мен "нова консултантка", до сега винаги ме е обгрижвала друга дама. Новата за мен консултантка започна да пояснява кое е новото за мен и понеже проявих интерес - донесе тестери - дори без да настоявам, първо взех глоса и ружа и ми предложиха да си избера от два комплекта дуо лакове на ИСЛ - казаха, че е жест за редовен клиент ..... тук вече предполагам, че е било излишно да искат карта, защото ме познават с влизането, след това взех и бяла козметика и ми дадоха един парфюм Jimmy Choo за чанта - през цялото време поведението им беше, като да ме "познават" - като клиент.

В темата за МАС се коментираше - продуктите на разпродажба не изискват ВИП карта, но ако ще ходиш утре или в друг ден  - няма проблеми да ти дам моята - за всеки случай, макар да допускам - че и теб добре те познават  Peace

Препоръчвам да отидеш утре рано, защото то новите за мен неща имаше по няколко бройки и имаше доста хора, които бяха отишли именно с тази цел  Blush

Може би притежателите на ВИП карти са информирани (персонално поименно по мейл), а останалите - както разберат или ако случат  newsm78

# 478
  • в 1001-та нощ
Два подаръка от Сефора - голяма изненада за мен:

The Purse Spray by Jimmy Choo - 15 мл с калъфче  Heart Eyes

Дуо лакове на YSL – Manucure Couture - Дуо 5 - много тъмно кафяво - към черно и сребристо перлено бяло

Честно казано - мислех, че с апросто лакове, сега в нета виждам, че има всякакви - с ефекти и т.н. - в момента съм с въпросителни - дали не е от този тип:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:52 от a.l.e.n.a

# 479
Днес за първи път влязох в Lush и Kiko:) Lush определено ще повторя, добре, че е форумът  да ми отвори очите:)
От Lush
Скрит текст:

От Kiko
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт