Новите ни козметични похождения 52

• 62 649
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
Някой има ли това:

Много повече ми харесват смаите къдерици и се чудя дали да не го поръчам него? Thinking Дали го има у нас?  newsm78

# 751
  • Бургас
Ниана, разкажи повече за пудрата La Mer!  Flutter
Покривност, финиш и т.н. От БГ ли е?

# 752
Норе, цената е добра  Peace - във ФЮ е 165 паунда, в Бюти Бей още по-зле 212  Shocked Shocked

Мимита, ще споделя като натрупам впечатление   Hug  и видя как е върху ФДТ, знам че матира много добре, аз съм сега със суха кожа и ще видя как ще се държи. В три цвята е, моята е 01 Creme, няма много цвят, може би леко прасковен свеж нюанс, без да променя грима като цяло. Прозрачната 02 е с доста блясък, 03 е по-тъмна. Поръчах от УК, при нас не се предлага марката. Имат чудесни по отзиви кремове, с ужасни цени.

# 753
Навсякъде където се предлага марката, тази пудра е £55.  Peace

# 754
Навсякъде където се предлага марката, тази пудра е £55.  Peace

Ставаше  дума за машата на Babbyliss  Simple Smile Peace

Иначе, да, 55, ползвах и отстъпка.

# 755
Навсякъде където се предлага марката, тази пудра е £55.  Peace

Ставаше  дума за машата на Babbyliss  Simple Smile Peace

Иначе, да, 55, ползвах и отстъпка.

Ха ха, ама и аз недоразбрала..  Laughing
Иначе и аз отдавна я гледам пудрата, но само цената ме спира. А и никога не съм я виждала намалена.  Crossing Arms

# 756
  • в 1001-та нощ
Някой има ли това:
Скрит текст:

Много повече ми харесват смаите къдерици и се чудя дали да не го поръчам него? Thinking Дали го има у нас?  newsm78

Трябва да обсъдим какво те притеснява с обикновена маша/преса и да забравиш тези щуротии  Heart Eyes

# 757
Момичета и аз издирвам маша,моля ако може някои да даде линк към темата за машите,и за да не е спам от днес  миглоизвивачка

# 758
  • София
Момичета и аз издирвам маша,моля ако може някои да даде линк към темата за машите,и за да не е спам от днес  миглоизвивачка
Тука си говорехме за маши и резултати: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758345.0;all Thinking

# 759
kopche,благодаря Peace

# 760
  • София
Chanel rouge coco shine Bel-ami -

MAC satin lipstick rouge a levres Captive -

- № 116
- № 150

# 761
  • Пловдив
Една дружка ми даде боздуган машата на бейбилис  (както тя я  нарече Mr. Green) да я пробвам
 и да ви кажа съм възхитена.Прави 3 вида къдрици-стегнати ,леко отпуснати и отпуснати .Мойте ги направих точно като на клипа.Няма мърдане къдрицата Hug

http://www.youtube.com/watch?v=2lxVbuyiW6A

# 762
  • гр. София
Няклоко нови покупки от тези дни:

- цвят 500 Pink at him

- цвят 417 Barracuda

Мостри на:

и

# 763

Общи условия

Активация на акаунт