Новите ни козметични похождения 52

• 62 733
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, мога да се похваля с Bioplasma Azelaic азелаинов пилинг. Много съм доволна, изпробвах го вече.   Simple Smile

# 706
  • гр. София
И аз ще си го поръчам розовия спрей.   Hug

# 707
  • в 1001-та нощ
Пиши на лични на Алена, ще те опъти, тя е най запозната Simple Smile

Peace Купувам Пупа и Колистар само от БЛИК и то само от един конкретен - заради обслужването и отношението  Peace

# 708
Аз с розова коса ходих още 2009-та и никога не съм срещала някой друг с подобна. 2012 пак бях розова и отново нищо. Тъй че мания няма да стане със сигурност Grinning
Най-много ще ви се радват деца Heart Eyes Уникални им бяха реакциите където и да отидех, много са сладки

# 709
И на мен ми го подариха в Събота и днес се направих с розово омбре. Така отидох на работа и .............много ме харесаха. Вече наистина съм като аватара си. Ще се направя и цялата розова. Whistling Whistling Whistling
Аз се боядисвам в розово и лилаво и може да пробвам спрея в корените, за да разредя боядисванията. Ще чакам още отзиви :3

# 710
Аз с розова коса ходих още 2009-та и никога не съм срещала някой друг с подобна. 2012 пак бях розова и отново нищо. Тъй че мания няма да стане със сигурност Grinning
Най-много ще ви се радват деца Heart Eyes Уникални им бяха реакциите където и да отидех, много са сладки
Да вярно е! Heart Eyes Laughing Бях изправена пред цялата група начело с госпожата и лелката в детската градина да видят що е то розова коса /омбре/ и да и се радват подобаващо. Едно детенце ми сподели, че ще ме изяде, защото приличам на голям захарен памук!

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 19:21 от densi

# 711
Да вярно е! Heart Eyes Laughing Бях изправена пред цялата група начело с госпожата и лелката в детската градина да видят що е то розова коса /омбре/ и да и се радват подобаващо. Едно детенце ми сподели, че ще ме изяде, защото приличам на голям захарен памук!

Хихи, сладури  Flutter

# 712

Хихи, сладури  Flutter
И аз съм голяма атракциа с лилаво-розовата си коса, но най-много ми се радва дъщеря ми Simple Smile

# 713
О, да, ти си като феичка от Барби  Mr. Green

# 714
О, да, ти си като феичка от Барби  Mr. Green
Минала съм покрай фея, но ти благодаря  Hug  bouquet Embarassed Heart Eyes

# 715
  • София
От днес Olay Regenerist Night Renewal Elixir с гликолова киселина, 50мл. Може самостоятелно да се ползва като нощен овлажнител. Според производителя омекотява и изглажда кожата, спомага за ексфолирането на  мъртвите клетки, видими резултати след седмица ползване, а след първото нанасяне хидратацията е по-висока. Безцветен гел, който за кратко оставя леко лепкаво усещане. Хареса ми как освежи кожата и й придаде лек сияен вид.

# 716
  • USA, Steak State

# 717
Много закъсняха поръчките...
  • Kérastase Specifique Stimuliste Nutri-Energising Daily Anti-Hairloss Spray 125ml

• Lancôme Teint Visionnaire Foundation 010, много ми е тъмен, отива в размените. Имам и 01, той пък ми е жълт, но явно него ще си ползвам...

• L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim - страхотна!

• L'Oréal Paris GlamShine Stain Splash - лолита, не ми харесва, няма блясък, като балсам е

• L'Oreal Paris Super Liner Brow Artiste - за какво е другия край, като вакса е  newsm78

• Lancôme Hypnôse Eye Artistry Collection Hypnôse Drama Eyes Palette

• Lancôme Poudre Majeur Excellence Libre Loose Powder

• Lancôme Rouge Désir Collection: L'Absolu Rouge Advanced Replenishing & Reshaping Lipcolor Caprice 132

• и разни лакове и четки за грим...

# 718
От днес Olay Regenerist Night Renewal Elixir с гликолова киселина, 50мл. Може самостоятелно да се ползва като нощен овлажнител. Според производителя омекотява и изглажда кожата, спомага за ексфолирането на  мъртвите клетки, видими резултати след седмица ползване, а след първото нанасяне хидратацията е по-висока. Безцветен гел, който за кратко оставя леко лепкаво усещане. Хареса ми как освежи кожата и й придаде лек сияен вид.

на мен ми излазат пъпки от него  Tired

# 719
  • София
Бубанка, благодаря, че сподели. Купих го с мисълта, че е серум с гликолова киселина...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт