Новите ни козметични похождения 52

• 62 715
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Аз хайлайтъра го имам и го ползвам редовно, но не познавам ланкомското трио  Peace

Много хубаво розово е, частичките в текстурата са много особени, лилавеещи в кутията, но на лицето не е лилаво  Blush скрежов ефект прави  Peace

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли повече информация за продуктът   bouquet
Крем? За каква кожа?
Допада ми мицеларната вода на марката, но друго не съм опитвала.
Крем за ръце и тяло, за сухи и загрубели зони- аз ползвам за кокалчетата на ръцете, които са ужас през зимата, за лактите и коленете. Става и за пети, но моите са мекички и си имам вече крем за тях. Изключително гъста консистенция, мазен (40% глицерин + овесено мляко), с приятен аромат, сходен на останалите продукти за тяло на марката.

# 557
от днес

# 558
  • София
Lemy , отговорих ти на ЛС, защото доста късно пиша, да не пропуснеш коментара ми случайно  Hug

# 559
Нещо, превръщащо се в любим руж за ежедневието Simple Smile
http://girlstemptation.blogspot.com/2014/01/nyx-stick-blush-in-0 … rchid-review.html

# 560
  • при моите деца .....

Крем за ръце и тяло, за сухи и загрубели зони- аз ползвам за кокалчетата на ръцете, които са ужас през зимата, за лактите и коленете. Става и за пети, но моите са мекички и си имам вече крем за тях. Изключително гъста консистенция, мазен (40% глицерин + овесено мляко), с приятен аромат, сходен на останалите продукти за тяло на марката.
Благодаря

# 561
  • гр. София
Пробвах белия молив на Есенс. За водната линия не става. За торния клепач бива. Днес ще мина да взема Лореалския.
Пробвах и пристигналата ми вчера Naked2. Страхотна е. Цветовете са много хубави, лесно се нанасят и преливат.
Вчера получих подарък Oriflame gel eye liner. Самата очна линия не съм я пробвала, но четчицата ( в размер като за кукла ) се оказа страшно удобна за нанасяне на MAC- овската ми очна линия.  Heart Eyes

# 562
  • София
Lancome Hypnose
Revitalash eyelash conditioner

# 563
  • Belgium
Хубав бял молив за водната линия е двойния на Римел  Peace

# 564
Да, руж е.

# 565
  • София
Взех си два цвята на Диор от тези червила:

Моите са Дива и Полунощ.
Само да питам - на мен ми идват малко сухи. Дали и на друг се случвало?
Иначе са много трайни - стоят поне по 6 часа, не се разцапват.
Аз сравнявам с другите им червила Dior Rouge, те са съвсем меки. newsm78

Наистина са по-сухи, самата консистенция на Diorific е различна от Rouge.
Аз слагам малко балсам под моето червило и не усещам изсушаване.
Моето е също цвят Minuit.
http://www.illybeautybar.com/2013/12/dior-golden-winter-lipstick-046-minuit.html

# 566
  • София
Bioderma Atoderm stick
Bioderma Sensibio

# 567
Това от къде го намери? Добро ли е? Устните са ми голям проблем, вечно напукани.

От тук. Изпробвах го вчера, не е нищо особено. Има лека, неприятна химическа миризма, не знам от коя съставка е. Не бих го препоръчала.
Мисля да пробвам някои от ексфолиантите на Лъш или да си забъркам нещо само.

# 568
Точно вчера си забърках домашен ексфолиант за устни  Joy

снимката е линк, ако някой има интерес

# 569
Супер, аз си мислех за кокосово масло и кафява захар, но сега се сетих, че имам и какаово.

Общи условия

Активация на акаунт