Новите ни козметични похождения 52

• 62 711
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Не мога да си ексфолирам устните. Пъпчасвам с гнойни пъпки по контура им.  Sad

# 571
Това от къде го намери? Добро ли е? Устните са ми голям проблем, вечно напукани.

От тук. Изпробвах го вчера, не е нищо особено. Има лека, неприятна химическа миризма, не знам от коя съставка е. Не бих го препоръчала.
Мисля да пробвам някои от ексфолиантите на Лъш или да си забъркам нещо само.
Захаросания мед е чудесен ексфолиант, ако няма алергии към него. Ситна кафява захар и зехтин също. Hug

Току що ми казаха че в Сефора Парадайз има налични нови 13 бр. палитри Нейкид Бейсикс. Който желае да си купи сега е момента. Обаждайте се и направо си запазвайте. Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:52 от densi

# 572
Най-накрая дойде при мен- писано ми било да я имам !!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
  • София
Честита да ти е! Hug

Поредният:
+ -  Flutter Heart Eyes-от размяна

ooooh!Забравих и това:

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:52 от kopche

# 574
Илли, мерси много.
Те нали са някаква лимитирана серия, та си помислих дали нещо не са с изтекъл срок.
Иначе съм доволна, че не се разтича по контура на устните, но седи малко като боя. Може би да пробвам с малко Диор Руж отгоре (имам 666)... newsm78
А, между другото Есте Лодър имат едно червено, много меко и приятно с малко седефени частици вътре, но аз вече 3-4 червени червила имам.

# 575
  • Плевен
От мен днес Heart Eyes

# 576
  • в 1001-та нощ
Lodsi  newsm78 Rolling Eyes за втори път Ревиталаш - серума за мигли е или е някакъв друг продукт за мигли на марката  Rolling Eyes

# 577
  • USA, Steak State

# 578

Вив, ще помоля за отзиви за молива на Anastasia. Спомням си, че и Elle го беше купила - така че очаквам и двете ви с отзиви, когато го пробвате Hug
Отдавна го мисля.

# 579
  • Плевен
{Тони}, първоначалните ми впечатления са чудесни  Simple Smile Моят проблем е един белег, който е точно през средата на костта ,и в двата края на веждата се получават "дупки", които никога няма да успея да скрия с промяна формата. Молива попълни много фино тези дупки без да е видимо, че има някаква моя намеса, цвета е много естествен. Като трайност ще мога да кажа утре вечер, също и как стои на естествена светлина. Peace

# 580
# 581
# 582
  • Sofia
Да ви питам новата пудра на Шанел някакви отзиви?
 newsm78 http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Powder-POUDR … -88616/sku/137784

# 583
От мен скромно  Hug

# 584
{Тони}, първоначалните ми впечатления са чудесни  Simple Smile Моят проблем е един белег, който е точно през средата на костта ,и в двата края на веждата се получават "дупки", които никога няма да успея да скрия с промяна формата. Молива попълни много фино тези дупки без да е видимо, че има някаква моя намеса, цвета е много естествен. Като трайност ще мога да кажа утре вечер, също и как стои на естествена светлина. Peace

Много благодаря! Heart Eyes
Засега звучи просто чудесно - много държа веждите ми да са подчертани, но да изглеждат възможно най-естествено.

За да не е съвсем спам - новата ми придобивка от днес:

Мiracle complexion sponge - Real Techniques

Общи условия

Активация на акаунт