Отговори
# 30
  • София
Записвам се.Идеята ми харесва въпреки ,има неподходящи книжки и в двете категории.
Със сигурно ще споделя инициативата Simple Smile

# 31
Здравейте, момичета,
не съм писала доста време, но ние си четем вкъщи. Вие до къде стигнахте? ние сме до 2ра страница от списъка...е напредвам бавно в четенето, но колкото -толкова. важно за мен е, че детето хареса идеята и вече се хвали напред -назад, че участва в голямо състезание където "той решава"  Simple Smile

# 32
И пак по списъка - вече поръчах "Приключенията на мотовете" /не знаех нищо до сега за книжката и много се запалих като попрочетох във фейсбук/ Малкия не знае още, ама аз я чакам с нетърпение. Много се радвам, че има толкова много нови български книжки /поне до момента си мислех, че това е рядкост/, които откривам напоследък. И все хубавиии! дано да е все така!

# 33
супер тема! жалко, че чак сега ви откривам, но не е късно! записвам се при вас и с моите малчугани май ще участваме във всичките възрастови групи.
Каликали, тази книжка за "мотове" и аз не съм я чувала - в списъка е нали /че още не съм го разгледала подробно/ Може ли линк?

# 34
И пак по списъка - вече поръчах "Приключенията на мотовете" /не знаех нищо до сега за книжката и много се запалих като попрочетох във фейсбук/ Малкия не знае още, ама аз я чакам с нетърпение. Много се радвам, че има толкова много нови български книжки /поне до момента си мислех, че това е рядкост/, които откривам напоследък. И все хубавиии! дано да е все така!

Скъпи КалиКали и Кина-Рина,

Благодаря за подкрепата и хубавите думи за книгата "Приключенията на мотовете". КалиКали, получихте ли книгата си? Нещо служебният мейл се беше развалил и много писма бяха попаднали в СПАМ папката. Sad Придвижвам всички поръчки още утре и вторник книгата трябва да е при вас. Иначе първата част на книжката се предлага и в книжарниците.  Поздрави и хубава неделя   bouquet

# 35
  • Варна
Не сме напреднали особено много по списъка засега.
Прочете "Ейми разговаря с животните - Голямото надбягване" и "Коледа с малкия Никола".
Поръча си "Рамона завинаги", а аз мисля да й подаря "Пеперуденият лъв".

# 36
Не сме напреднали особено много по списъка засега.
Прочете "Ейми разговаря с животните - Голямото надбягване" и "Коледа с малкия Никола".
Поръча си "Рамона завинаги", а аз мисля да й подаря "Пеперуденият лъв".

Шипка, хареса ли ви "Коледа с малкия Никола"? Ние взехме "Малкият Никола пътува" и на мен ми беше много забавна, но малко ме притеснява посланието, което оставя у децата - мама и татко все се карат, а Никола редовно плаче... И коледната ли е така?

# 37
  • Варна
Аз си признавам, че не съм чела нито една книга от поредицата Embarassed
Дъщеря ми страшно много ги харесва, но не се бях замисляла, че може да има подобни послания ooooh!

# 38
Ние четохме Коледата. Определено е много забавна, но и аз споделих в другата тема за книгите, че не ми харесаха постоянните сбивания между приятелите за щяло и нещяло, както и караниците от родителите.

# 39
Аз също съм се замисляла за "Малкият Никола" и цялата поредица. Много харесвах книжката, но я четох като бях вече на 9-10. За 5 годишен и малко се чудя дали все още не е рано. Посланията за "пакостите" биха му дали "криле" ... да ги прави Laughing. А той е доста възприемчив - и за добро и за... всичко  Wink/ ... не зная дали не греша все пак.../
Получихме си "Приключенията на мотовете" отдавна вече и си я четем. На мен ми харесва много! На детенце - също! Поздравления!

Предлагам да прилагаме и линкове към книжките, които обсъждаме-за улеснение на всички.
Можем да споделяме и какво мислят децата за всяка прочетена книжка!  /аз ще кача линкове към книжките, които сме прочели ние вкъщи в най-скоро време/ bouquet

# 40
В сайта на БИСЕРЧЕ ВЪЛШЕБНО вече има пълна информация за всяка номинирана книга, автор, анотация и всички правила за участие! Мисля, че въпросите, които си задавахме преди време вече са напълно изяснени /поне за мен/
А вие до къде стигнахте с четенето? Ние напредваме, макар и бавно. Но моята цел наистина не е да изчетем всички книги. За мое съжаление дори физически ми е невъзможно /все пак всяка вече по 2-3 странички вечер мисля, че е оптималния вариант за нас/ но .... се стремя да прочетем повече. /опитвам се да намеря книжките в библиотеката, но за сега за моя изненада не откривам много от тях... /
Ето отново линк към сайта за конкурса, от където може да научим необходимото http://biserche.com/

Общи условия

Активация на акаунт