Лидл ::37::

• 68 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Днес купихме чопър-а и автоматичната сокоизстисквачка. Доволни сме от сокоизстисквачката . Добре се справя със сок от грейпфрут ( засега това пробвахме ). Лично според мен обаче, ако е само за един сок не си заслужава миенето. Доста части има и докато после я сглобиш пак. Заслужава си за по-голямо количество сок  Naughty . Още едно мнение , че чопъра не е удароустойчив. Днес докато го сглобим го забелязахме . Малко се обели стъклената пластмаса на капака и се разрони. Но, не е натискан силно . Просто искахме да видим как се сглобява. Внимавайте имайте го предвид Wink.

# 76
  • София
Все забравям да ви питам, при вас липсва ли сиренето за мазане Пик Фриш? В нашия Лидл го няма вече над месец.

Aз пък не мога да открия нарязаните салами на Twinner. Първо изчезна шунката с почти същата опаковка, а сега и саламите. Само в нашия магазин ли липсват?

# 77
Може ли снимка на тоалетната хартия, за която говорите?

# 78
Има я една-две странички назад в темата
p.p. на 2-ра страница

# 79
Все забравям да ви питам, при вас липсва ли сиренето за мазане Пик Фриш? В нашия Лидл го няма вече над месец.

Aз пък не мога да открия нарязаните салами на Twinner. Първо изчезна шунката с почти същата опаковка, а сега и саламите. Само в нашия магазин ли липсват?

Ако става въпрос за класическата шунка, вече е с марка "Дулано". 200гр за 3лв. Супер вкусна е.

# 80
Лазанята се намира във хладилната част при саламите, точно до пицата. Струва 8лв. Само един вид е.

# 81
И аз съм мн доволна от метлата.Утре мисля да отида за една сокоизстисквачка(дано има).И за рендето съм мераклийка.
Може ли отзиви,които го е взел ренденцето  Peace

# 82
зеленчуците с масло в коя от седмиците са или са редовен продукт

# 83
Вчера имаше сокоизстисквачки и чопъри към 10 сутринта в Лидл в Захарна Фабрика Simple Smile.

# 84
  • София
Само запис, че ви изпуснах съвсем. Ще взема да мина утре до Лидл, да видим ще ми хване ли нещо окото.
Набелязала съм ел. везната, но отзиви за нея няма, та май ще пропусна.

# 85
  • София
Ако става въпрос за класическата шунка, вече е с марка "Дулано". 200гр за 3лв. Супер вкусна е.

И аз купих лионски нарязан салам на Дулано, но не е същия като на Тwinner. Нямат и от мортаделата с шам фъстък в асортимента.

# 86
  • Пловдив
Ръчната сокоизтисквачка е супер. Вчера направих сок от нар.
Ел. Мелницата за сол и перер също е много добра. Имали сме варианта от метро, но тази е някакси по качествена и стабилна. Мъжът ми е супер доволен.

# 87

Пускам я пак, този път от брошурата

# 88
  • Sofia
като мокри кърпи ли е,има ли мирис

# 89
коментиран ли е препаратът против мухъл, аз го препоръчах, а не съм го пробвала?

Общи условия

Активация на акаунт