Лидл ::37::

• 69 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Какъв беше методът с почукването, решеш на половина, обръщаш и чукаш с лъжицата ли? Защото аз пробвах, ама нищо не стана, явно наистина тоя нар, който съм взела е бил стар. А семки не падат ли в сока, щом Краси пише, че чак портокалови е имало newsm78
Препаратът против мухъл не избелва.

Не избелва като Савото примерно, да. НО има и голям плюс не мирише като него, което за мен е много по важно. Аз го ползвам за подръжка, пръскам всяка седмица зимата по веднъж мястото където ми се явява мухъла, тоест вече няма какво да ми избледнява, защото не се появява, или и да има са няколко точки.

# 121
  • Велико Търново
И аз взех днес от сокоизтисквачката. Имама електрическа в комплекта с робота, но за един плод ми е хамалогия да слагам приставки, да мия всичко после. Довечера ще я пробвам с нар, да видим Simple Smile

# 122
тоалетната хартия май е на промоция от четвъртък. щото днес си беше на редовна цена
някой пита за сосовете на Делукс - във Варна има няколко кашончета, ако иска да си поръча

купих червени ябълки, страхотни са /но под носа ми ги увеличиха от 1.39 на 1.59/. изрових и една блуза за спорт за 6.49...докарали са доста неща от разпродажбата, които ги нямаше миналата седмица, но нищо друго не ми грабна окото. останалите покупки са ми в списъка по принцип - нат.сок ябълка, солети, кашкавал блуедино /бившия галерикс/, айсберг, моркови, сирене софра, бебешки мокри кърпички...взех и едни тампони за грим на софтино, дано да са по-добри от другите /исерее или нещо такова/

Кашкавалът освен със сменена опаковка е и с друго име, така ли?

Вече е Bluedino.

# 123
Мерси, момичета, доста лутане ми спестихте. Мислех, че само опаковката е различна.

# 124

Препаратът против мухъл не избелва.

Не избелва като Савото примерно, да. НО има и голям плюс не мирише като него, което за мен е много по важно. Аз го ползвам за подръжка, пръскам всяка седмица зимата по веднъж мястото където ми се явява мухъла, тоест вече няма какво да ми избледнява, защото не се появява, или и да има са няколко точки.

благодаря на всички за отговорите за препарата. Ще го препоръчвам щом сте доволни. Важно е и да не излиза мухалът наново.

# 125
  • София
Венито, не се появява ако пръскаш с препарата, като забравя една седмица да пръсна и е готов плъзнал по стената.

# 126
Венито, не се появява ако пръскаш с препарата, като забравя една седмица да пръсна и е готов плъзнал по стената.

ох, значи не е най-доброто. Все искам като напръскам и да не излиза повече. Laughing

# 127
  • София
За да не е гол запис да кажа, че съм доволна от пудинга Кастело. Взех и Д-р Йоткер за всеки слумай, ако този не стане, но ми се струва, че даже е по-добър от него.

# 128
  • Варна
ох, значи не е най-доброто. Все искам като напръскам и да не излиза повече. Laughing

Ееее, то такова чудо нЕма Joy

# 129
Руската салата, намалена на 0.99 лв за 1 кг никак не е лоша. Някой беше писал,че е течна - няма такова нещо при тази, която купих.   

# 130
А чопъра само реже или и пасира?

Толкова хора казаха ,че са си купили чопър,но никой не казва пасира ,кълца или реже този чопър.

# 131
  • Варна
Руската салата, намалена на 0.99 лв за 1 кг никак не е лоша. Някой беше писал,че е течна - няма такова нещо при тази, която купих.   

Мале, каква е тази цена за едно кило. Какво ли има вътре?  newsm78

# 132
Руската салата я купих на нормалната и цена от 1.99 и беше супер!

# 133
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз съм мн доволна от метлата.Утре мисля да отида за една сокоизстисквачка(дано има).И за рендето съм мераклийка.
Може ли отзиви,които го е взел ренденцето  Peace
здравей взе ли ренденце?

# 134
Руската салата е толкова намалена защото срока и е до 9-ти Януари.

Общи условия

Активация на акаунт