Лидл ::37::

• 69 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Взех плодово мляко за  пиене. Гледам в състава-свински желатин  Sick изхвърлих го...Този кефир дали съдържа гадости?

# 256
Взех плодово мляко за  пиене. Гледам в състава-свински желатин  Sick изхвърлих го...Този кефир дали съдържа гадости?

И какво толкова има в желатина? Ти не знаеше ли, че желатинът е животински продукт?

# 257
  • София
Днес погледнах салама Чоризо от серията Делукс. Намален с 30%, срока му на годност е до март месец, но се виждаше мухъл  Sick. Реших, че може тази опаковка да е развакуумирана и погледнах и другите. Ясно се виждаше мухъл в още три от опаковките. Излязох си от магазина само с подрафтовите кошници.

Не информира ли служителите за това?

# 258

И какво толкова има в желатина? Ти не знаеше ли, че желатинът е животински продукт?
Ами гадно ми се стори. ОСВЕН това в никой друг подобен продукт не съм видяла такова нещо...

# 259
  • Русе
Ами гадно ми се стори. ОСВЕН това в никой друг подобен продукт не съм видяла такова нещо...
Ако не се лъжа и плодовите йогурти съдържат желатин.
А желатина наистина е животински продукт.

# 260
Ако не се лъжа и плодовите йогурти съдържат желатин.
А желатина наистина е животински продукт.
Просто не навсякъде пише "свински", което явно е притеснило Цъфс.

# 261
  • оттам, откъдето започва България
pitinko68 пробвай и Маноле ,на мен ми напомня точно едновремешното сирене.Млякото от пликче и аз го държа в стъклено шише или буркан и издържа даже и до 5 дни.

Манолето пак в Лидл ли да го търся.

# 262
  • Варна
Днес погледнах салама Чоризо от серията Делукс. Намален с 30%, срока му на годност е до март месец, но се виждаше мухъл  Sick. Реших, че може тази опаковка да е развакуумирана и погледнах и другите. Ясно се виждаше мухъл в още три от опаковките. Излязох си от магазина само с подрафтовите кошници.

Не информира ли служителите за това?
За съжаление, нямаше служител наоколо, а бързах много. Може би трябваше да взема едната опаковка с мен на касата, но не се сетих в момента и сега ме е яд,че не го направих.

# 263
За втори път взех Бански старец на Барони,харесва ни и бързо го свършваме.
Кефирът е много вкусен и сладък- за първи път ям такова нещо. Ако не бяхте споделили за него, нямаше да рискувам с покупка.
Моите хора казаха, че не видели подрафтови кошници в Лидл Варна-Възраждане...а така ги исках, даже се виждах вече как ги нареждам в шкафа ... ама не.

# 264
Навремето съм правила кефир-този в ЛИДЛ, няма нищо общо...но е вкусен-на практика си пише "плодов млечнокисел десерт" Peace
Според мен не е подходящ за диабетици -има захар..

# 265
  • Sofia
няма  по-хубаво от домашно приготвеното  Naughty

# 266
няма  по-хубаво от домашно приготвеното  Naughty
+ 1000

# 267
# 268
  • Варна
Кефирът наистина е страхотен. Някой пита къде се намира - при млеката, точно до плодовите млекца, в кофичка 250 грама, нищо по-различно като опаковка от стандартно плодово мляко Simple Smile
За мухъла в салама - трябваше да се сигнализира, може самите служители да не са забелязали, а така нали може да се набута някой не толкова наблюдателен? Най-малкото на касата трябва да се съобщи.

# 269
pitinko68 пробвай и Маноле ,на мен ми напомня точно едновремешното сирене.Млякото от пликче и аз го държа в стъклено шише или буркан и издържа даже и до 5 дни.

Манолето пак в Лидл ли да го търся.
Там, там , ама хич не си прави труда - ужасно солено сирене  ooooh! Явно си е от мляко и няма раст. мазнини, но пък на вкус въобще не ми беше ОК. Няма да повторя  Peace
А относно желатина - ми навсякъде си е свински продукт желатина, както и този на пакетчетата, който използваме за желиране. Извлича се от костите на животното  Peace

Благодаря за брошурата, отивам да разглеждам  Hug

И да ви питам - знаете ли дали в Лидл си изкупуват стъклениет бутилки от бира  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт