Лидл ::37::

• 68 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Сауната за лице знам, че много хора я ползват и за инхалации.
а става ли за аромотерапия
Не мога да отговоря.

# 391
  • София-Лагера
Дали са обсъждани сешоарите от новата брошура и доволни ли сте от тях?

И аз се присъединявам към това питане Simple Smile
Аз го имам от миналата промоция.Много съм доволна.
Пилета има и в Овча Купел.

# 392
  • Варна
Запис да ви следя. Често пазарувам от Лидл, има доста продукти, които направо обожавам от този магазин и влизам понякога само заради тях.

# 393
Мм, обожавам черния хляб с ядките . Невероятен е . Особено първия ден, когато е топъл и ухае на тях Simple Smile Heart Eyes

# 394
  • оттам, откъдето започва България
Мм, обожавам черния хляб с ядките . Невероятен е . Особено първия ден, когато е топъл и ухае на тях Simple Smile Heart Eyes

Ние само от него купуваме. Simple Smile

# 395
 Да похваля краставиците, някакви малки-много вкусни и хрупкави. Имат вкус на домашни .
 Първо взех намалени за проба и останах очарована.

# 396
  • софия
Да похваля краставиците, някакви малки-много вкусни и хрупкави. Имат вкус на домашни .
 Първо взех намалени за проба и останах очарована.
Аз съм силно скептична към турски плодове и зеленчуци. Но авокадото е /беше/ гръцко и си заслужава. Само гръцкото не го облъчват Peace

# 397
Аз имам позната, която отглежда краставици (в оранжерия), според нея няма толкова замърсен зеленчук откъм пръскане с разни отрови, така че български, турски все тая.

# 398
 Рядко купувам зеленчуци извън сезона /когато им е пък ми носят домашни/. Тези нямат вкус на трева.
 А и от някоко резенчета на сандвич не мисля че сме погълнали висок процент от тези нитрати.

# 399
  • софия
Аз имам позната, която отглежда краставици (в оранжерия), според нея няма толкова замърсен зеленчук откъм пръскане с разни отрови, така че български, турски все тая.
Имаше изследвания и турските плодове и зеленчуци бяха с многократно надвишени норми на пестициди. Там няма контрол и норми.

# 400
  • Варна
Е, в БГ нали има норми, не ги ли проверяват, когато ги внасят Rolling Eyes

# 401

......... Но авокадото е /беше/ гръцко и си заслужава. Само гръцкото не го облъчват Peace

Аз си купих авокадо, не знаех подробности за това, че ги облъчват или нещо друго. newsm78 Но пък си направих от любимата салатка: Heart Eyes

Скрит текст:

# 402
  • МАРС
Късно следобед при нас още имаше изобилие от пилета.
Погледнах вкъщи моето, срокът му е до 17.01., тоест още пет дена.
Зачудих се на хората, които грабеха по пет, трябва да изядат по едно на ден. ooooh!

# 403
  • Sofia
големи ли са пилетата или от бройлерите

# 404
големи ли са пилетата или от бройлерите

Не бяха много малки. Едното като го видях беше 8 лв и нещо. Доста ми се стори за пиле и не взех.

Общи условия

Активация на акаунт