Лидл ::37::

• 68 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
Аз не разбрах кое му е толкова специалното на бялото, това, че е балсам ли? А другите мият ли добре, че от ДМ-ското ми писна?
newsm78

Аз съм доволна единствено от бялото веро с балсам. Мисля че от зеленото бях пробвала, но не повторих.

# 556
Аз не разбрах кое му е толкова специалното на бялото, това, че е балсам ли? А другите мият ли добре, че от ДМ-ското ми писна?
newsm78

Аз съм доволна единствено от бялото веро с балсам. Мисля че от зеленото бях пробвала, но не повторих.
И аз съм пробвала разни без балсам. За цената си са супер. Имах едно 1,5 л, нямаше свършване, та сега съм на Пур.

# 557
Нямам представа дали е коментирано, но искам да споделя: малкия пакет памперси Тужур, няма абсолютно нищо общо с големия. Говоря за 5-тицата. Замина за 3 дена, защото трябваше да бъде подменян през час. Нощем в леглото плувахме. Тънки, без попивателна лента..иначе с много красиви мотиви, направени  различни, горе като гайки на дънки, с джобчета, с върви.

# 558
И мен днес ме излъгаха на касата Confused Но чак в къщи видях, че имам маркирани краставици по 0.89лв за брой. А даже не знам имаше ли краставици в магазина.....Вече ще следа още на касата какво ми маркират

# 559
Не знам коя обсъждат http://s171.photobucket.com/user/roumiana/media/favourites_lidl1 … 4fb1b258.jpg.html на тази картинка бозата(с жълтата капачка) е със захар, има и с подсладители тя е с червена капачка... цената не помня, стандартна, не като на биотата да е някаква скъпа. Около левче, на снимката пише 88 ст, но май е намалена цена това.
Взимали сме, никога не е била редичка.

Точно за тази боза (с жълтата капачка) писах аз по-горе.  Peace Тя е със захар, цената е малко над 1лв (мисля 1,15-1,18 лв)  newsm78. И дано са подобрили качеството.

# 560
Помня,че преди месец някъде имаше хубави детски грейки за ски-якенце и гащеризон.Някъде да сте виждали изостанали?

# 561
  • Монтана
Не знам коя обсъждат http://s171.photobucket.com/user/roumiana/media/favourites_lidl1 … 4fb1b258.jpg.html на тази картинка бозата(с жълтата капачка) е със захар, има и с подсладители тя е с червена капачка... цената не помня, стандартна, не като на биотата да е някаква скъпа. Около левче, на снимката пише 88 ст, но май е намалена цена това.
Взимали сме, никога не е била редичка.

Точно за тази боза (с жълтата капачка) писах аз по-горе.  Peace Тя е със захар, цената е малко над 1лв (мисля 1,15-1,18 лв)  newsm78. И дано са подобрили качеството.

Тъй като в нас боза се пие мога да кажа че когато бозата е прясна е рядка и много хубава, т.е колкото повече стой толкова по- гъста става.

# 562
  • София
Gianna, виж дали не си купувала нещо друго на бройка. Например хлебчета. Може касиерката да е объркала кода, който въвежда на каса. Не се опитвам да ги защитавам, просто гадая какво може да е...

# 563
Взех потници на детето - харесаха ми, защото отзад не са изрязани толкова....и за мен си взех три потника - на пръв прочит ме кефят, мекички, памучни..

Слиповете за дечко , които са по 7 бр.- на нас ще са ни малки и затова не взех....иначе ме кефят и те де..

Отчетох се.... Mr. Green

# 564
Помня,че преди месец някъде имаше хубави детски грейки за ски-якенце и гащеризон.Някъде да сте виждали изостанали?
Днес в Бургас /до Автогарата/ имаше розов ски гащеризон, цената беше около 25лв
Видях рекламен плакат, че детски дрешки ще има следващата седмица. Може и тогава да потърсиш
Gianna, виж дали не си купувала нещо друго на бройка. Например хлебчета. Може касиерката да е объркала кода, който въвежда на каса. Не се опитвам да ги защитавам, просто гадая какво може да е...
Ами не. Всичко, което купих си е маркирано + тези несъществуващи краставици.

# 565
Gianna,благодаря  Simple Smile

# 566
аз пак да питам за отзиви за сиренето на Пилос, никой ли не го е купувал? Confused

гледам се жалвате за някакво бяло веро...на мен пък ми е мъка, че спряха белия течен сапун на Cien, поне от половин година го търся във Варна и Сливен, и няма  Cry
В събота взехме сирене Пилос, но в червена опаковка вакуумирано по 200 и 400 гр. Досега не сме го виждали и ни хареса. Това от каталога е в синя опаковка  и саламура и не знам като съдържание дали е същото.

# 567
  • Пловдив
Аз се включвам да следя за отзиви за гащите  Laughing
След работа мисля да намина да ги видя  Crazy
Последния път,когато купихме от бозата с жълтата капачка, едвам излизаше от шишето,толкова гъста беше  ooooh! Днес ще я видя  Thinking

# 568
  • Бургас
И моята боза замина в коша. В събота си я купих и вчера реших да си сипя чашка. Е няма такава гадна слузеста маса. Сипах вода с надеждата да я разредя, но тя стана на "парцали" ...  Sick А как ми се пиеше боза...От десетина години не бях пила и май спомена за тази слузеста "боза" ще удължи срока с още толкова ...  ooooh!
Иначе вчера успях да си взема килимче за тренировка, намалено на 9лв от 12,99. Много съм доволна!

# 569
Мм, какво мислите за новата промоция с безплатния душ гел на Нивея за 9.99? Thinking Thinking

Една бърза справка в нета даде информация , че реалната цена на душ гела е около 5.50лв, а на самия лосион 8.90 лв. Каква им е далаверата или не се купува душ гел-а или скоро му изтича срока Laughing. Определено ще намина да видя дали ще ми хареса миризмата на лосиона Simple Smile.

Ябълковия им сок не е лош. Но, има едни сокове с моркови , които са в стъклени шишета и микс. Повече ми допадат, въпреки че смятам,че доста захар има в тях .

Интересува ме мнението и за плодовото им кисело мляко как е на вкус ?

Общи условия

Активация на акаунт