Лидл ::37::

• 68 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Тц, тц, тц, така прехвалените кори Дуети, като понечих да хвърля опаковката и как не паднах до кофата възнак, какво да видя - три вида консерванти, кеф ви калиев сорбат, кеф ви калциев пропионат, както и натриев метабисулфид, чудничко.
То вярно, че населението на земята е много и трябва да се редуцира, ама защо се тръгва от бялата раса, която така или иначе намалява.
Аз, като отвориха Лидл, война водих с Дядо Хаджия, ама прав ще излезе човека - ниски цени, но и нискокачествени продукти, подобие на храни Crossing Arms

# 601
  • В облаците
Присъединявам се към въпроса за пицата?
 Освен това искам да попитам за бирата Perlenbacher и за зехтина "Primadonna" дали стават?
За бирата не мога да кажа, но зехтина е хубав. Купувала съм го и когато не е бил на промоция.  Peace

# 602
  • Mediterraneo
Пуснахте ли линк към новата брошура?! Проспала ли съм?

# 603
- ниски цени, но и нискокачествени продукти, подобие на храни Crossing Arms
Ще се сетите...  Tired Четеш опаковката, там всичко си пише, не гледай само рекламите.

# 604
Ще се сетите...  Tired Четеш опаковката, там всичко си пише, не гледай само рекламите.
Е, какво да се очаква, при ниски цени и качеството е такова.

# 605
Е, какво да се очаква, при ниски цени и качеството е такова.
Точно. Самозаблудата е голяма работа. Вкусна храна не означава качествена и полезна. А вкусът се постига, освен с качествени съставки, още и с евтини съставки и химия.

# 606
  • Русе
А защо си мислите, че в листите БЕЛЛА няма консерванти? Rolling Eyes
Аз преди време като писах тук за ръчно точените/тогава още не бяха с марка Дуети/, че са с консерванти и предпочитам майка ми да ми ги разточи - ме разпънаха на кръст.

# 607
Е да де, ама в Лидл далеч не всичко е евтино - скариди, риби, патици, телешко по 25 лв килото съм виждала, така че не може да му се лепне етикета "евтин магазин". Има и друг профил.

# 608
От какво се оплаквате не разбирам? Нали на опаковката е посочено съдържанието? Четете и преценявате.

# 609
А защо си мислите, че в листите БЕЛЛА няма консерванти? Rolling Eyes
Аз преди време като писах тук за ръчно точените/тогава още не бяха с марка Дуети/, че са с консерванти и предпочитам майка ми да ми ги разточи - ме разпънаха на кръст.

Мен ме е нямало, щях да застана на твоя страна - ЗА домашното съм, без изключения.  Peace

От какво се оплаквате не разбирам? Нали на опаковката е посочено съдържанието? Четете и преценявате.
Точно.  Peace

# 610
Да и аз съгласна! Grinning всеки преценява кое е най-добро за него и семейството му. В Лидл има и много добри неща иначе се води и в Европа най-евтината верига със сравнително ниско качество на хранителните продукти.
(От домашното по-убаво нема  Joy)

# 611
По кое време получавате брошурата в петък, че току-що се абонирах?
и друго - коя шунка или филе смятате за най-качествени / с най-малко консерванти Laughing/?
Мерси

# 612
  • София
Има едно пуешко варено пушено филе мисля беше, което преди купувах. Не помня марка, не е българско. Няма натриев глутамат, както и няма някакви супер гадни консерванти. Не помогнах много, но потърси из вакуумираните пуешки филета и ще го намериш.
Аз  чета етикети много, много. Лидл не е евтин магазин, но има евтини продукти. Никой никого не кара насила да купува каквото и да е. Има си продукти за всеки, някоя баба с 200лв пенсия и е много зор дали има глутамат или не. Аз харесвам Лидл , защото има неща, които от другаде не мога да си купя като марка и качество. Боклуци на пазара-бол, но поне се научиха да пишат на етикетите какво има вътре. Който го интересува-чете, който не- направо яде. Няма драма тук.

# 613
  • София
Туко що се връщам от друг хипермаркет, специално се спрях да прочета състава на корите. Единствените кори без Е, консерванти и разни калиеви, натриеви и други подобни съставки бяха 2 (два) вида. Едни Хармоника - био, цена 4лв. и стотинки, другите бяха някакви къпани кори, марка не видях, цена 2лв. и нещо. Всичко останало, без изключения, Бела, Фамилия, незнам си кво, бяха с разни и разнообразни знайни и незнайни химични съединения.
Бях се засилила да купувам един пуешки медальон пушен един ден, като му погледнах етикета - единственото естествено в състава му беше... ВОДА. Самото месо колко е било месо при тая химия, е ясно.
П.С. По принцип магазините Лидл се водят в категорията дискаунтъри, т.е. би трябвало да е евтин магазин. За съжаление по света и у нас са две коренно различни реалности.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт