Лидл ::37::

• 68 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз пък отдавна исках да си взема бамбук и днес най-сетне го направих. Дано да го опазя! Simple Smile
Цветните бикини също ми допаднаха - и детските, и дамските.

# 586
  • Stuck in a moment
Сирене на Мизия милк вече не купувам, защото вътре има малки хрущящи частици като тебешир.
Взимах едно на Маноле в кутийки, то е по-добро сякаш.

По въпроса за гащите  Laughing : въпреки че бяха обявени два вида - бикини и тип боксерки за момиченца, днес в нашия магазин сутринта нямаше никакви боксерки. А пък точно от тях исках да купя, защото нямат ластик около бедрото и ми се струваше, че ще са по-удобни.

В крайна сметка се прежалих с бикини и потници за малката.
Дамските потници и бикини също ми харесаха, мъжките боксерки нещо не им разбрах номерацията - какво значи Л6 или Л7 например?

Друга покупка от днес е лампата с менящи се цветове Ливарно. Голям смях, защото като я монтирахме и почнахме да и цъкаме цветовете с дистанционното, изведнъж звукът на телевизора спря, после се смени канала и т.н. Нейното дистанционно явно е с такъв сигнал. Чудя се дали да я сменяме  newsm78

# 587
  • оттам, откъдето започва България

Въпрос на вкус, на мен точно този вид ми харесва.

И у нас точно тези сокове в стъклените бутилки се харесват. Днес си купихме сирене Пилос и съм доволна. Е, не е като Софра и Фета, но ни хареса.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 22:23 от pitinko68

# 588
  • оттам, откъдето започва България
Искам да съобщя на всички мами, които се интересуват от верото с балсам W5 и течен сапун с балсам Ciеn. След повторно запитване днес ми се обадиха от Лидл по телефона и ми казаха, че в момента производителят, с когото са сключили договор не ги предлага в асортимента си, така че няма смисъл да се рови нито за верото, нито за този течен сапун. Това е към момента. Дамата беше много любезна, но това в случая не ни помага, за съжаление.  Sad

# 589
 Това беше единственото веро ,което не ми изсушава ръцете и миеше супер.Сега съм с Пур с балсам,но онова си ми остава  фаворит.Това за производителя може и да не вярно ,някак автоматично и мило отговарят. Дано се появи някога.
  Зеленият чай и верото ми изчезнаха ,жалко.
 Днес имаше намалено на 30% сирен Пилос от 200гр ,взех за проба и ми прилича на Софра.Яд ме е че не взех и другите 3 пакета /7,80 някъде беше за кг ./Произведено е в Чехия.
 Пише брънза и си помислих ,че е румънско.

# 590
  • София
Помня,че преди месец някъде имаше хубави детски грейки за ски-якенце и гащеризон.Някъде да сте виждали изостанали?
Днес имаше цял кош в Лидл Х.Димитър.

# 591
inn@, и в Овча купел доскоро имаше грейки. Днес ако мина оттам ще погледна.

# 592
Аз да си изкажа недоволството от кърначетата- ами не ни харесаха. На вкус са долу-горе но имат топчета сланина което ги прави отвратителни-със сигурност няма да повторя. Каймата също не ми харесва при запържване става черна-не бях виждала подобно нещо.
Момичета от около 2 месеца купуваме кисело мляко в синьо-бели кофички, отгоре на капачката пише " Кисело Мляко" 2 % и има нарисувано едно дървено ведро с мляко-някой знае ли как се казва?
Пилос отдавна не купувам лятото беше се замразило в хладилника  newsm78 това ме учуди никога през живота ми не съм знаела, че може да замръзне кисело мляко в хладилник.

# 593

Пилос отдавна не купувам лятото беше се замразило в хладилника  newsm78 това ме учуди никога през живота ми не съм знаела, че може да замръзне кисело мляко в хладилник.
И мислиш, че е от млякото? Не пиши смешки.  Joy Всяко мляко ще замръзне на ниска температура. На мен всичко ми замръзва, като усиля хладилника на макс. Явно си уцелила най-студената част на хладилника с това мляко.

# 594
Някой пробвал ли е пиците "Маргарита"?
Хубави ли са?

# 595

Пилос отдавна не купувам лятото беше се замразило в хладилника  newsm78 това ме учуди никога през живота ми не съм знаела, че може да замръзне кисело мляко в хладилник.
И мислиш, че е от млякото? Не пиши смешки.  Joy Всяко мляко ще замръзне на ниска температура. На мен всичко ми замръзва, като усиля хладилника на макс. Явно си уцелила най-студената част на хладилника с това мляко.

Ако кофичката е била опряна до задната стена на хладилника няма нищо чудно, че е замръзнало. На мен така и яйца са ми замръзвали.

# 596
  • София
Присъединявам се към въпроса за пицата?
 Освен това искам да попитам за бирата Perlenbacher и за зехтина "Primadonna" дали стават?

# 597
Някой пробвал ли е пиците "Маргарита"?
Хубави ли са?
Стават!

# 598
  • Велико Търново
Аз ги харесвам пиците Маргарита. Предния път като имаше XXL пак бях взела една кутия да стои във фризера и вършат чудесна работа за бързо хранене.

# 599
  • София
Присъединявам се към въпроса за пицата?
 Освен това искам да попитам за бирата Perlenbacher и за зехтина "Primadonna" дали стават?
Любимата бира на мъжа ми. Аз не пия и не мога да кажа, но той казва, че тази му е фаворит от всички, които е пробвал.

Общи условия

Активация на акаунт