Лидл ::37::

• 68 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Stuck in a moment
И аз похвалвам портокалите, много са хубави.

Момичета, кои кори за баница ползвате тогава, знам че е офтопик, но все пак?

# 706
Да попитам, купилите от детските бикини (7бр.), как са след пране? Много ли се свиват?

# 707
  • София
Ваче, не е по темата, но аз последно ползвах кори Сърбиянка, пълнозърнести, ръчно точени. Много хубави ми станаха баницата със сирене и тиквеникът. След три дни стоене в хладилника се появи плесен/ или мухъл Embarassed/, а срокът им на годност изтичаше на следващия ден. Това добре ли е или зле не зная. Сега имам един пакет във фризера, мога да погледна какво съдържат .

Валенце, аз също ги ползвах доста и ги харесвах, но това с мухъла се оказа проблем  Crazy Няколко пъти купих мухлясали. Появява се преди да изтече срока на годност. Нямам идея защо, Погледни да видиш какво има вътре, аз последния път не обърнах внимание. По Коледа купих Фамилия, видяха ми се дебели и с всичкия си акъл направих баклава, която метнах в кофата  Tired От 2 пакета кори в единия имаше 17, а в другия 15 бр. кори, което говори колко едните са били дебели. Но тоя на Дуети просто ме втрещиха като ги видях. Може аз да попадам на такава партида, ама нямам намерение да опитвам пак.

l'etrangere, и аз вече не знам.. последно купих на Белла и баницата стана чудесна. Само дето имам съпротива, защото не харесвам на белла продуктите  Embarassed

# 708
Някой на Хармоника корите пробвал ли е?

# 709
Аз съм доволна от Тракийските кори и са има няма левче  Mr. Green

# 710
  • Sofia
аз наскоро пробвах кори Биляна и направо съм възхитена,толкова тънки,мекички...но не ги намирам никъде

# 711
  • София
pitinko68, пиши по един пост, моля.
Пица Маргарита,която от утре е на промоция,хубава ли е?
Тук четох, че била хубава, и мисля и аз да взема една утре. Да видим дали и на мен ще ми допадне.
За бирата мнения?

# 712
  • Варна
При нас в неделя магазина работи до 21ч. Иначе е до 22ч. Ходих аз да купя каквото трябваше и се заредих доволно  Mr. Green Незнам защо пише че магазина е деннощен тези два дни. В магазина забравих да питам, но никъде не беше отбелязано. Купих ей това http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A8B17572-C61000C8/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2637 но моя мъж каза, че на картинката което е и това което купих са различни. Сега погледнахме картинката и там на първата от трите картинки накрайника е различен. ММ каза, че искал като на първата картинка, но това което купих било като на втората та ще се връща.  Към кого мога да се обърна за информация по този въпрос?
ами то си пише, че са два различни накрайника:

Ъглова приставка
    По избор:
    1. За бормашина

- подходяща за десен и ляв ход
    - макс 500 об./мин
    2. За винтоверт
    - Вкл. 4 накрайника
    - макс. 300 об./мин

тоест отиваш и искаш да смениш накрайника, а ако са свършили си искаш парите Simple Smile

# 713
  • гр.Варна
Момичета,купували ли сте си от душ слушалките?Моля за отзиви.   bouquet

# 714
моят мъж тази сутрин си е взел спортното долнище
било последното черно М-ка  Heart Eyes

# 715
  • софия
аз наскоро пробвах кори Биляна и направо съм възхитена,толкова тънки,мекички...но не ги намирам никъде
Скрит текст:
+1 и "Сръбски кори". Купувам ги от "Бодинор". Преди имаше и в "Европа", но това ми е най-анти магазина и го избягвам силно.

# 716
При нас в неделя магазина работи до 21ч. Иначе е до 22ч. Ходих аз да купя каквото трябваше и се заредих доволно  Mr. Green Незнам защо пише че магазина е деннощен тези два дни. В магазина забравих да питам, но никъде не беше отбелязано. Купих ей това http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A8B17572-C61000C8/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2637 но моя мъж каза, че на картинката което е и това което купих са различни. Сега погледнахме картинката и там на първата от трите картинки накрайника е различен. ММ каза, че искал като на първата картинка, но това което купих било като на втората та ще се връща.  Към кого мога да се обърна за информация по този въпрос?
ами то си пише, че са два различни накрайника:

Ъглова приставка
    По избор:
    1. За бормашина

- подходяща за десен и ляв ход
    - макс 500 об./мин
    2. За винтоверт
    - Вкл. 4 накрайника
    - макс. 300 об./мин

тоест отиваш и искаш да смениш накрайника, а ако са свършили си искаш парите Simple Smile

Имаше само един вид изкарани и аз грабнах. Не разбирам и не съм оглеждала. Днес ще пратя мъжа ми да се оправя, ако има да си вземе каквото му трябва. Мерси за разяснението  Hug

# 717
Аз съм вземала няколко път кори "Дуети" и не съм имала проблеми, харесват ни. Може би е било късмет. Сърбиянка са хубави, а най-вероятно мухлясват защото нямат много консерванти. Най-често ползвам на "Бела" и "Фамилия". Тракийските също са хубави, о са с по-малък грамаж и не стигат за 1 баница.

# 718
Купих, но днес ще я връщам.
Не става на нашия душ и  не може да се закачи на стойката на стената.
Няма как да я държим докато се къпем, ще се търси друга.

# 719
  • гр.Варна
Купих, но днес ще я връщам.
Не става на нашия душ и  не може да се закачи на стойката на стената.
Няма как да я държим докато се къпем, ще се търси друга.
Благодаря,значи няма да взимам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт