Лидл ::37::

• 68 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Е, защо, на вашия може да стане Simple Smile

# 721
  • Варна
Аз съм вземала няколко път кори "Дуети" и не съм имала проблеми, харесват ни.

+1
Правила съм баница с кори Фамилия, Белла, но, честно казано, с лидълските  най-ни харесват.

# 722
 От толкова говорене за бозата със захар взех и аз- О-Т-В-Р-А-Т ( става въпрос за Ловеч ) ! На желе е вътре, безвкусна....

Засякохме се със съфорумка в магазина даже  Flutter

# 723
Корите които съм взимала от Лидл и 3 пъти бяха слепнали и отвратителни, повече не бих взела.

# 724
Някой може ли да даде за отзиви за праха за пране Омо в голямата кутия ХХL,около 24 лв струва?

# 725
Някой може ли да даде за отзиви за праха за пране Омо в голямата кутия ХХL,около 24 лв струва?

И аз питах за него, но в темата за праховете. Казаха, че не си заслужава, било различно и по-некачествено Peace Просто споделям Simple Smile

# 726
Сестра ми е доволна от течния ОМО. По спомен в темата за прахвое, казаха, че бил малко по добър от този на прах. Пък и в нея тема не се коментираше, че праха е лош, а че е по лош от Омото в Кауфланд. Гес ще сподели най точно  Hug

# 727
Аз го ползвам в момента - доволна съм от праха ОМО. Не е като другото ОМО, сигурно е орязана версия, но за парите си си струва. Не ми изпра само едно петно от червено вино, дето преди това не го бях третирала и май и друг прах нямаше да изпере. Но петното избледня де.... А и прах на 40 градуса .Та следващия път ще го накапя с нещо друго против петна преди прането.

# 728
Айде и аз грабнах последното долнище М-ка Joy Само дано се одобри довечера от висшестоящия, че...  #2gunfire
Да не съм валат добавих зехтин (дано не съм сбъркала), овесени бисквитки и зеленчуци с масло (за първи път ще ги пробвам). Довечера ще се ходи за бира май  Thinking , че сега не можех да  нося повече.

ОМО-то ползвах лятото (тогава беше на цена 15лв). Доволна бях, но приятелката ми - не. Каза, че й бил като тебешир и трудно се изплаквал. Та май си е до лични предпочитания, перални и твърдост на водата.

# 729
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
това е работното време за русенските Лидъли http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-AC4CE719-BE63ACEB/www_lidl_bg/hs. … l/StoreSearch.htm

# 730
ОМО ползвах от Кафланд и то на цена около 4 и нещо за 2 кг, когато беше на 50% промоция. Много бях доволна. Този от Лидл не съм го ползвала.
А може ли картинка на препарата против мухъл моля!

# 731
Да не съм валат добавих зехтин (дано не съм сбъркала),

Не си  Peace, хубав е!

# 732
Някой беше писал, че е доволен от зеленчуците с масло.Стават ли примерно да се сготвят с ориз, че това количество за кого по-напред? newsm78 Днес ще взема от охладените воденички-дано да има, де.Ще ги сваря под налягане и после задушени с лук........ммммм............ Crazy

# 733
Някой беше писал, че е доволен от зеленчуците с масло.Стават ли примерно да се сготвят с ориз, че това количество за кого по-напред? newsm78 Днес ще взема от охладените воденички-дано да има, де.Ще ги сваря под налягане и после задушени с лук........ммммм............ Crazy

Да, стават. Аз за всичко ги ползвам, дори и в супа съм слагала.

# 734
  • София
И аз взех последната М-ка долнище, но с ластик отдолу. Ще видим довечера дали ще стане.

Искам да попитам (сигурно е обсъждано вече) пресата за коса (Отчаяни съпруги) някой има ли я?

Общи условия

Активация на акаунт