Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Другият цвят е лилaво и злaтисто.Aз зaтовa реших дa сложa дръжките и полилея.Той е нa свекито и aз много искaм дa го вземa!

# 451
Ема  Hug. Нямам снимка на комплекта, но намерих подобна в нета
http://www.alo.bg/1638477
Нашата е в друг цвят /кафява/ и е купувана в началото на 90-те. Предполагам, че няма да ти хареса. На мен не ми харесва, но има две стаи, които още не съм оправила и тя си стои там - дори не я ползваме.

# 452

Аз пък не съм на мнение, че изкуството под формата на "голотии" трябва да бъде затворено в спалнята.

И аз. Това е изкуство все пак, какво значи да го крием?! Или в кухнята - картини с круши и сирене. в хола с книги и пиано, в спалнята голи хора. По ресори, така де Laughing Laughing

В хола ни има картина с голи мъж и жена, доста стилизирани, почти абстрактни, но всичко си имат. Обожавам я! Е, срещала съм и възмутени коментари, как децата гледали, а-у. Парирам ги,  че това е семеен портрет Mr. Green Laughing

# 453
Е, срещала съм и възмутени коментари, как децата гледали, а-у. Парирам ги,  че това е семеен портрет Mr. Green Laughing
Правилно!
Аз пък имам в спалнята ето тази снимка, над 50 см е широка  Mr. Green
Скрит текст:

Стефчо, и на мен ми харесва хола, може би наистина картините да са в по-събрана група, и ако тези графики не са добре приети, ами сложи ги в спалнята наистина Simple Smile
Цуцурка, и аз подкрепям за без тапета, и без дръжките. Иначе ми харесва, светло е, просторно Simple Smile

Ема, у дома няма да са вече бели стените, защото децата много ги цапат. Иначе това беше идеята - беличко и после да си трупкам шаренийки каквито ми харесва  Crazy

# 454
Твърдо против тапетите! Тъкмо се зарадвах на една светла, просторна спалня и ти ме наказа със снимките на тапетчето.  Mr. Green
Според мен изобщо, ама изобщо полилея няма да стои добре в съседство с едно такова "нещо".

Така е супер, даже с червените завеси в момента ми харесва, макар че те не са много за този цвят дограма. Peace

# 455
Стефчо, харесва ми Peace Но бих подредила по друг начин картините, по-скупчени, не в редица. Не че така е по-правилно, моето виждане е такова.

Аз пък не съм на мнение, че изкуството под формата на "голотии" трябва да бъде затворено в спалнята.

Мда, те бяха скупчени, но имаше една голяма картина и се получаваше добре, а графиките наистина исках да сложа в спалнята и не заради друго, ами в хола вече имаше една "голотия"(на друга стена е), а в спалнята имаше подходящо място. Но като стана така, голямата картина отиде в спалнята и всичко се разтури. Ама аз и без това обичам да размествам Laughing. Иначе бях чела някъде, че доста мъже се чувствали некомфортно при наличие на голи снимки или картини в спалнята. Асоциирали го с присъствие на трети човек.
И аз твърдо против тапетите, завивката и бежаво-кафеникавото в светъл вариант.

# 456
Ок,ясно зa тaпетa.Кaжете тогaвa кaквa дa я нaпрaвя тaзи стенa.Имaм огромно желaние дa е рaзличнa и дa се откроявaт мебелите.Детското легло ще изчезне и ще имa още гaрдероб и половинa.

# 457
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486254874726187&set= … ype=1&theater

на този художник, нещо такова са, но по-минималистични, едва загатнати(че той има и доста брутални рисунки Laughing).

Ох горкия ми мъж. Заради такива публикации вече ме гледа на кръв.  Mr. Green

Нямаме проблеми с голи тела (снимки, картини, скулптури има пръснати из къщата. Хич не се притеснявам, защото нямам проблеми с голотата. Имам и една картина, пеперуди, която незнайно защо so what? оприличава на вагина. И тя е в хола....
Харесвам бяло за стени и така ще е прословутият ваканционен апартамент. Исках го и на груба мазилка, само варасана отгоре, но съпруга ми не рачи. И кухнята ще е бяла ( боксът е доста тъмен и само бяло стои на такова място.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 00:21 от Titina

# 458
# 459
Семпла, но красива.
Вероятно се изработва за 5 минутки, ако се намерят подходящи мъниста.Само това не бях дирила за у нас. Grinning

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 17:32 от Чудо на чудесата

# 460
А! Тъкмо по този повод една снимка и от мен, която направих специално за вас в Амстердам. Hug

Lampadine di Barbabarba, su Flickr

# 461
Барб, това си е цяла инсталация.
Добро дизайнерско подреждане, сякаш от математик. Grinning
Не виждам добре, това магазин ли е?

# 462
Да, витрина на магазин за дрехи. Simple Smile

Инсталации с крушки всякакви бях виждала, но толкова "класическа" и с кристали не бях и затова ми се стори интересна. Simple Smile

# 463
Здравейте момичета,
Как си прикривате тръбите зад гърнето в тоалетната. Много са ми грозни и искам да ги скрия някакси аматьорски Thinking

# 464
  • Варна
Здравейте момичета,
Как си прикривате тръбите зад гърнето в тоалетната. Много са ми грозни и искам да ги скрия някакси аматьорски Thinking
Сменяш с окачена чиния с конструкция за вграждане или с моноблок с долно оттичане. За нещо по безболезнено не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт