Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Да ви имам интериорните школи Joy
Птицо, и на мен ми е смешно Joy

Иначе и аз отхвърлих фурнира.
Само за ориентир - и двете бани са просторни и няма да има директно поливане с вода върйу шкафа. Опасенията ми са за парата.
От друга страна, била съм в хотели с по-малки бани от нашите и там шкафовете бяха от масив или някаква страшно добра имитация. Е, как не им ставаше нищо? Thinking

# 526
птица, писах по аналогия с мдф шкафовете, които се предлагат.
Определено не са за директно мокрене, както са PVC.
Просто като не искаш стандарта за мокрене, рискуваш Simple Smile
И за вратата на банята ми казваха, че ще се разкапе. Като се скапе, ще го мисля.
Но няма да сложа алуминиева Wink

Нека Богиня опита с ТИК и ще казва;)

# 527
  • Варна
Мегагрозно - колкото хора, толкова и вкусове...
Дърво+пара+влага=несъчетаема комбинация.
Кое е грозно мебели от тик или пдч newsm78

За сведение парните бани ги правят от дърво.

Уф сори ама паля, верно всеки има вкус но да се сравни естествено дърво с пдч просто ме възмути.

Doris, по-добре чети внимателно, вместо да се палиш.

" Мегагрозно " беше определение на шкафовете от Полистирол, за които с най-добри намерения да помогна писах по-горе.
Е ако е така изпускам парата Simple Smile Мнението беше веднага след моето за тика и определението за несъвместимост на дървото с пара и влага и яхнах метлата.
Поднасям извинения  Peace

# 528
Имаме си школи Shocked
Малее, трябва да внимавам какви ги пиша вече и как се държа! Богиня, и за теб важи същото Naughty

Майтапа настрана. Аз се радвам, че напук на нестихващата криза, безкрайният преход, ежедневните житейски проблеми и личните ни битки, намираме сили и желание за красивото и най-важното, докато го търсим и намираме, се забавляваме безкрайно. Какво повече човек може да иска от една тема. Хубаво ми е като вляза тук Hug

# 529
  • София
Приети са, Doris! Simple Smile

# 530
  • Варна
Като говорим за имитации видях в Баумакс ламинат за баня - 70 пари квадрата. Но само вметвам за инфо, нямам преки наблюдения.

# 531
smile3508 Колко си готова да заложиш на това си твърдение?

# 532
Има си дървени мебели за баня. Ето например
http://www.praktis.bg/bg/Darveni-shkafove-za-banya/587/group/
В Бриколаж имаше и много по - хубави по едно време. Доколкото си спомням консултанта май беше казал, че дървото е покрито с полиуриетанов лак и нямало проблеми с влагата. Така че всеки дървен шкаф може да се приспооби за баня с подходящите лакове.

# 533
  • София
В Копенхаген по квартирите все бях с дървен шкаф в банята. Омаслен с нещо специално. Да не говорим, че и тук вече се предлагат дървени скари за баня, и те търпят вода.

Така че, Богиня, продължавай с търсенето. Обади се в Каза Арт и ги питай, в техния хотел май имаше дърво в една от стаите.

Иначе за статистиката, аз съм от божествената школа. Всичко де е шареничко, ме радва. А за банята, и аз не ги харесвам тия пласмасовите шкафове. Едва намерих един по-приличен за детската баня, но за  тия плочки не успях да намеря нищо подходящо.

# 534
Как естествен фурнир, той ще се разлепи на втория месец още.
Аз пък се чудя как да си оправя вратата на банята. Цъфнала е като майска роза.

Оф, като чета това и си мисля, че и при нас ще се случи това с вратата. Тази за банята е интериорна от пдч, като останалите. Дали според вас ще има смисъл превантивно да се намаже от вътрешната страна с лак. Тя верно е далече от душа, но все пак  Rolling Eyes

# 535
  • Варна
Вах, вах! Основоположник на школа  newsm57 newsm57 Ще падна.

Омасляването си мисля, че е лесно. По-скоро лекинко съм шашната от цените, които ми вкарват за шкаф 1.80см на 80см.
Сега ще търся вносител на тик, който да е на плоскости, а не на летви като за паркет.

# 536
  • София
smile3508 Колко си готова да заложиш на това си твърдение?

Аха, сауни и парни бани имаш впредвид. А какво дърво се използва за тях? Едва ли са цитираните и обсъждани преди 1-2 стр. чам, ПДЧ, МДФ...за които съм го написала.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:15 от Vayana

# 537
Аха, сауни и парни бани имаш впредвид. А какво дърво се използва за тях? Едва ли са цитираните и обсъждани преди 1-2 стр. чам, ПДЧ, МДФ...за които съм го написала.

Но и едва ли е екзотична дървесина от амазонските гори. Grinning Аз залагам на иглолистно някакво или бреза.

# 538
Оф, школи не школи, истината е една - този форум разшири кръгозора ми и ме научи да не съм толкова праволинейна /аз съм си по бялото още от преди Ема Wink/.

# 539
  • София

Но и едва ли е екзотична дървесина от амазонските гори. Grinning Аз залагам на иглолистно някакво или бреза.

Не съм се интересувала. Гост22 знае всичко - да сподели  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт