MAC & Sephora - 19 тема

• 42 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема, densi Hug
Аз искам да споделя колко съм доволна от Paint pot-a на Mac Painterly. Heart Eyes Ползвам го вече 2 седмици и никога преди не ми е било толкова приятно да си гримирам очите. Изравнява ми цвета на клепачите, не ги набръчква, цветовете са супер наситени и издържат цял ден. А и имам чувството, че цветовете се преливат много по-лесно. Няма какво повече да искам. Simple Smile Харесва ми в пъти повече от Primer potion на UD. Peace

# 61
  • Варна
Mila Farfalla, снимката показва твое сравнение на спиралата ли? Тя тази спирала е страхотна! И без това моята трябва да я сменям скоро. Бях се насочила към Volume на Шанел, ама ще размисля май.
Денси, благодаря за темата!   bouquet

# 62
  • София
Жаки, ако ти имаш опита да прецениш само на базата на четката избора си и това, дали нещо работи или не при теб, то трябва да изхождаш и от позицията на "прохождащите", които все още търсят своят продукт и не биха се справили само с "поглед". Wink

О. И - да. Всеки юзер също е свободен да решава дали да инвестира време в гледане на картинки или да търси наистина помощна информация. Peace
Аз искам да споделя колко съм доволна от Paint pot-a на Mac Painterly. Heart Eyes Ползвам го вече 2 седмици и никога преди не ми е било толкова приятно да си гримирам очите.
О, това е страхотно! Hug
Набелязала съм си И това съкровище, когато поне малко преполовя наличностите си от бази. ooooh!

# 63
heydi, уникален е пейнт пот-а  yes newsm76
Аз след двумесечно ползване само на Primer Potion пак се върнах днес към painterly и сенките ми седят перфектно (а и самите вежди по-добре се нанасят в/у него). Simple Smile
UD си го слагам на долният клепач, защото пейнт-а малко изсушаха зоната под очите и се виждат по-изразено бръчки.

Копче, да видиш нечии чужди мигли пак няма да ти помогне в избора. Сама казваш, че само с "поглед" не става. Каквото и да си говорим истината е, че човек се вдига до магазина, пробва, купува и сам си прави изводите.
Повече на тази тема няма да споря, защото такив вид заяждане не обичам. Няма как да ме засегнете с каквото и да било на тема блог, грим и тн. smile3533

# 64
  • Torino,IT
Тези дни ще пробвам базата за очи на на too faced shadow insurance.
Иска ми се малко да сменя софт охрата на мак с продукт който да не дава цвят.

# 65
  • София
Повече на тази тема няма да споря, защото такив вид заяждане не обичам. Няма как да ме засегнете с каквото и да било на тема блог, грим и тн. smile3533
Съжалявам ако си го видяла така. Исках да дам конструктивно мнение. Sunglasses
Скрит текст:
Да се заяждам тук с някого е било винаги последното ми намерение. Wink
Ако откровеността е порок.... То моля да бъда извинена, че си позволих да бъда. Hug bowuu

# 66
heydi, уникален е пейнт пот-а  yes newsm76
Аз след двумесечно ползване само на Primer Potion пак се върнах днес към painterly и сенките ми седят перфектно (а и самите вежди по-добре се нанасят в/у него). Simple Smile
UD си го слагам на долният клепач, защото пейнт-а малко изсушаха зоната под очите и се виждат по-изразено бръчки.

Как така вежди? Откакто ми ги изтъниха и правя опити да ги дорисувам (вече почти израснаха де) се нагледах на какви ли не клипчета за изписване на вежди, но за трик с база за сенки не се сещам?

# 67
Жаки, да не оставаме с погрешно впечатление  Peace
Аз придобивам по-ясна предства за всякакъв вид грим, ако го видя нанесен и затова харесвам такива публикации. Иначе да, всеки е свободен за всичко  Grinning  Hug

# 68
Жаки°, правилно си се върнала към paint pot-a newsm51
Аз толкова време му се чудих, сега ме е яд, че не съм го купила по-рано ooooh!
UD изобщо не изравнява по такъв начин цвета на клепачите и сенките ми не ставаха толкова равномерно нанесени. Simple Smile

# 69
Я Пейнт Пота Painterly реабилитиран и завърнал се на бял кон в Бг Мама! Чудо! Whistling Whistling Whistling
 След като бе заклеймен като най-гадната база на света и само аз му оставях вярна, сега виждам завръщане и добри думи за най-добрата база за очи въобще /за мен винаги ще остане такава, а другите просто ги пробвам и ги трупам в една кутия/ и това много ме радва!

На мен матовата палитра на ТФ не ми допада като подбор на цветове и въобще, но аз не съм фен на сенките на ТФ въобще. А големите сенки в палтирата не просто не стават, а още по-лошо мога да кажа за тях. Е да де ама така палитрата доста се оскъпява без тях.

Аз блогове не следя въобще, но този на Жаки винаги! И за мен страхотен! Heart Eyes

# 70
Да се включа с моето скромно мнение по някои от повдигнатите въпроси:

- Имам матовата палитра на Too Faced. Цветовете ми харесват и стават хубави гримове с нея. А и е разнообразна като цветове. Светлите цветове малко сдават багажа в течение на деня, ако са сложени без база. Бейсикс на UD я гледах, въртях, суочвах няколко пъти и все я връщах. Стори ми се прекалено безлична, цветовете брашняни и като цяло доста светли (освен най-тъмния). Имах и възможност да я сравня директно с Шанелската, която ми хареса много повече, макар и тя да е малко "скучна".

- Nаked палитрите не ми харесват, че не са балансирани. Тази, която сама си спретнах на МАС точно това гледах - нюд цветове с разнообразие от финиши като половината са мат или клонящи към мат.

- Спирали на МАС съм пробвала две: Haute & Naughty Too Black и Studio Fix. Първата ми стоеше като повечето, които имам. Но студиото ми направи такива дълги и извити мигли, че хлъцнах направо! Може би следващата ми покупка ще е тя. Но да взема да пробвам и другите две споменати.

- Коледната пудра на Диор според мен е страхотна. Диорска пудра имам само розовата nude прахообразната, но не би могла да ми послужи за някакво сравнение. Напръсканите блясъци ми бяха малко в повече в началото, но като се махна, стана супер. Даже днес я сложих със 138 цяло лице и се получи страхнотно озаряване - фини блещулки, които прихващат светлината и кожата ми сияе. Много красиво ми стоеше. Може ли тези, които не я харесват да споделят точно с какво ги е разочаровала? (Вдовичке, ще чакам публикацията ти с нетърпение!)

- Ползвала съм Painterlyи много ми харесва. Но като че ли HD базата на NYX ми харесва повече.

# 71
Груба е както каза Вдовичката, подчертава ми порите и ми прави лицето някак мазнеещо. Аз обаче харесвам само супер финно смлени пудри като тези на Шанел и съм с мазна кожа.
Защо се изненадвате, че на някого нещо не му харесва? Ето крема на Ла Прери за очи и устни за мен е абсолютно недоразумение/за очи, за устни ми върши добра работа/, за теб е чудо. Кой е прав? Аз за мен, ти за себе си! Hug

# 72
  • USA, Steak State
Груба е както каза Вдовичката, подчертава ми порите и ми прави лицето някак мазнеещо. Аз обаче харесвам само супер финно смлени пудри като тези на Шанел и съм с мазна кожа.

Точно като Денси съм, харесвам финно смлени продукти. Затова и някак блестулките на Драконовите метеорити ми идват в повече и смятам да ги разкарам. Подчертават ми порите и ме правят някак.. "потна" в лицето. При пролетните пък този проблем го нямам, вероятно е заради розовият им нюанс.

Специфично за Диор, бях леко разочарована главно, защото беше представен като хайлайтър и нали очаквам нещо бляскаво като на първите снимки в нета, финно смляно, перлено. Просто я закупих в момент в който още нямаше много ревюта и имах други очаквания.  Peace

# 73
Mila Farfalla, снимката показва твое сравнение на спиралата ли? Тя тази спирала е страхотна! И без това моята трябва да я сменям скоро. Бях се насочила към Volume на Шанел, ама ще размисля май.
Денси, благодаря за темата!   bouquet

Не, Маришка, не са моите очи това (аз съм с кафеви)  Embarassed Взех я от един блог, но добре илюстрира ефекта със и без, та затова  Peace

# 74
Тук има ревю на пролетната колекция на ИСЛ. Знам, че има доста жени, които се интересуват от палитрата и ружчето Simple Smile
http://retailtherapy.onsugar.com/YSL-Spring-2014-Photos-Informat … Swatches-33296486

Общи условия

Активация на акаунт