MAC & Sephora - 19 тема

• 42 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
Само във ФЮ ли са заредени?  Rolling Eyes

# 301
  • София
Само във ФЮ ли са заредени?  Rolling Eyes
аз поне там ги видях и по обяд всички освен 32 бяха налични
сега ме глозга една мисъл дали да изчакам и 32 да дойде за да поръчам заедно 32 и 33 или направо да поръчвам 33  и после 32  newsm78 ( таман днес си взех новата карта и ме сърбят ръчичките )

# 302
  • София
Денси, deadly_vesi, благодаря ви! Има още около седмица до РД и трябва да реша какво да си само подаря! Дано не я изчерпат дотогава. Колебая се между тези Метеорити ( и заплахата от рефумолираната версия) и Тера ора + 2-3 парфюма.  Mr. Green
Голяма дилема...

# 303
Можете ли да ми напишете аналогови цветове на сенки на Мак за тези от палитрата UD Basics? Много ще съм благодарна...

# 304
  • в 1001-та нощ
Темпталия прави паралел между тях и МАС, както и с други сенки http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-eyeshadow-pale … w-photos-swatches  Peace

# 305
И по-нагледно, примерно:

Shroom, Ricepaper, Blanc Type, Wedge, Espresso, Typographic

Но винаги има лееека разлика в нюанса, според мен.

# 306
Денси, deadly_vesi, благодаря ви! Има още около седмица до РД и трябва да реша какво да си само подаря! Дано не я изчерпат дотогава. Колебая се между тези Метеорити ( и заплахата от рефумолираната версия) и Тера ора + 2-3 парфюма.  Mr. Green
Голяма дилема...
О Куражче, какви колебания?! На твоята прекрасна, матова кожа Терра Ората ще лежи като злато! Heart Eyes А два- три парфюма това звучи винаги за истинските парфюмани, а и въобще много по- съблазнително от шарените топчета, излизащи с кутии през няма и три месеца. Действай бързо!  Hug  bouquet

# 307
  • София
Благодаря ти, Денси и за съвтеа и за комплимента!  Hug

# 308
  • София
gadamer  Hug

MAC Viva Glam 2014 Rihanna

Lipstick – €19.50
Rihanna – frosty blue-red (frost)

Lipglass – €17.50
Rihanna – frosty blue-red

# 309
gadamer  Hug

MAC Viva Glam 2014 Rihanna

Lipstick – €19.50
Rihanna – frosty blue-red (frost)

Lipglass – €17.50
Rihanna – frosty blue-red

Каква красота! Влюбена съм в това червило  txtloves

# 310
  • в 1001-та нощ
И липглас-ът е много хубав, аз го пробвах още декември и се изненадах много, но нямам търпение за червилото - дано има бройки  - да не поръчвам  Blush

# 311
  • Бургас
MAC Viva Glam 2014 Rihanna не мога добре да му видя финиша на червилото, но колкото чета frosty blue red предполага се, че ще ми допадне  Grinning.
MATTEnificent Amazonian Colored Clay Matte Eye & Cheek Palette , ето това ми хареса многооо

# 312
  • София
Chanel Le Blanc Collection

Dior My Lady Blush ( пак за азиатския пазар )

# 313
Колко ми харесват продуктите за азиатския пазар! Heart Eyes
Тези ружове на Диор са прекрасни, направо се захласвам, като ги гледам. Много ми допадат и по-белите Метеорити, които се пускат отново за азиатския пазар. Струва ми се направо дискриминиращо да ги няма в Европа.

# 314
  • в 1001-та нощ
deadly_vesi - специално за Риана - на снимката н Ел - цветовете са много по-реални, от колкото при последната от теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт