MAC & Sephora - 19 тема

• 42 283
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Много като звезди са блестящи и двете бурканчета. Ох ще изгоря аз. Whistling
Епона не бива да ги пропуска за колекцията си, ако разбира се ги хареса.

# 676
Сега още по- вече нямам търпение да видя Rouge velvet 45 L'ADORÉE and 44 LA DIVA като това просто от чисто любопитство напомня ми на една червило на Ланком Laughing
Бежавият скинфиниш мисля че е superb или поне който аз харесах от снимки на Мак.

Аз 45 L'ADORÉE исках да го взема за сестра ми, че тя много носи такива тъмни. Но сега се замислих, че не му видях тестера. Да е свършил или пък да не са го заредили въобще? Понеже, както казах, взех последното розово бурканче и веднага прибраха тестера.

# 677
Имаше го червилото на тестер. Peace Хубаво е, но аз нося такива тъмни и убити само зимата /до Януари-Февруари/ и не го купих, да виси, да старее и да чака следващата.

# 678
  • Бургас
Ще отида тези дни до магазин Мико и ще видя какво са заредили и ще я разгледам колекцията .
О аз нося нон стоп тъмни те са ми страст  Heart Eyes

# 679
 deadly_vesi, чак ти завиждам Mr. Green Нови, новички тестерчета! Аз там пробвах подновената серия червила руж Диор при зареждане. С кеф да маже цветове човек, чак се бях оляла Blush
Те винаги зареждат навреме, може би 1-2 дни след Сефора.

# 680
Весе, извинявай, но въобще не погледнах как се казва този скинфиниш Blush...

Няма значение, аз утре ще ги разгледам  Hug Може и спиралите да ги преслушам  Flutter
Трябва пак да започна да пия витамини за миглите. Откакто ги спрях, съвсем ги хвана липсата  Crazy

# 681
Много е хубаво усещането да пробваш нови тестери, обаче аз се притеснявам. Днес пробвах цялата колекция без моливите и спиралата, която беше все още опакована в кашоните. Редеше я дамата в щендерите два, а аз седнала отстрани на пиронче пипах и се радвах на продуктите. Обаче ме беше страх да не ги нараня нещо. Червилата имат едни капачки безцветни отгоре и ако леко мръднеш ръка, просто трепване, съсипват чисто новото червило непоправимо. А като пипнах ружа с безименния пръст, който за лош късмет бях потопила преди това в най-тъмната сянка от 4-ката и го бях избърсала с мокра кърпа с препарат, но не и с много мокра и по ружа остана грозна кафява следа. Почистиха го веднага, но така се притесних че .... А как се пипа чисто нова пудра с пръсти?! Sad
Устата ми стана като маймунско..... от пробването и избърсването на всички червила и глосове от колекцията. Вярно чистя с продукт Шанел и нещата падат, но червенините от търкането си остават за моя сметка. И това при непрекъснато звънящ телефон, защото работя все пак и на втора линия приятелки за сведения и за покупки някакви.

Ла Дива?!
http://www.thefabzilla.com/2014/01/chanel-allure-rouge-44-velvet-la-diva.html

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:43 от densi

# 682
  • София
Аз утре мисля да преслушам Pretty shop, че до Сефора явно няма смисъл да ходя  Whistling Laughing

Нещо ми мина ентусиазма ама ще изплакна око и ще взема някой от глосовете или пък и ружа.
Казват че intonation е супер близък, дори идентичен с corail bagateille  Rolling Eyes а два еднакви при наличие на натрупаните ми 20 ружа май е излишно.
Нещо ми влезе мухата, че ще се наложи да хвърлям скъпа и хубава козметика, ако трупам все така и ми стана кофти  Rolling Eyes

И нищо че не е най-актуално в момента, но да си похваля едно от новите червилца- Guerlain Shine Automatique в цвят rose imperial Heart Eyes Heart Eyes Много ми харесва, опаковката е страхотно бижу, а червилото като усещане е Coco Shine все едно.

Ауч  Crazy

# 683
Илли за мен е полезна инфо. Замислям се за червило на Герлен. Аз съм имала от една по-стара серия Kiss Kiss. Много ги харесвах, но мина доста време, срок на годност и не ги нося.
Каква е разликата във формулата на това автоматичното и другата им серия Rouge G?

# 684
  • София
Chanel Variation Collection Spring 2014

Rouge Coco (Hydrating Crème Lip Colour) – $35.00
    61 Chéri (Peach)
    62 Irrésistible (Frosted Rosewood) (Limited Edition)
    54 Le Baiser (Intense Pink) (Repromote)

Rouge Coco Shine (Hydrating Sheer Lipshine) – $35.00
    89 Satisfaction (Full-Colour Tender Pink with Silver Reflections)
    90 Mutine (Intense Beige) (Limited Edition)
    91 Bohème (Luminous Red)
    92 Émotion (Full-Colour Pinkish Plum) (Limited Edition)
    69 Flirt (Coral) (Repromote)
    87 Rendez-vous (Full-Colour Intense Blue Rose) (Repromote)

Rouge Allure (Luminous Intense Lip Colour) – $35.00
    144 Conquise (Silky Apricot) (Limited Edition)
    145 Rayonnante (Deep Fuchsia with Mauve Nuances)
    138 Fougueuse (Intense Pink) (Repromote)

Rouge Allure Velvet (Luminous Matte Lip Colout) – $35.00
    46 La Malicieuse (Bright Red with Blue Undertones)
    47 L’Amoureuse (Intense Rosewood)
    43 La Favorite (Orange Coral) (Repromote)

Levres Scintillantes (Glossimer) – $29.50
    181 Bliss (Peach with Fine Gold Sparkles) (Limited Edition)
    182 Tocade (Glossy Plum)
    179 Murmure (Soft Pink [No Shimmer]) (Repromote)

Rouge Double Intensite (Ultra Wear Lip Colour) – $35.00
    53 Coral Peach (Coral Peach)
    54 Strawberry Red (Soft Red)
    46 Deep Rose (Rosewood) (Repromote)

Le Crayon Levres (Precision Lip Definer) – $29.00
    88 Rose Clair (Natural Rosy Peach)
    89 Beige Satin (Natural Rosewood)
    48 Bois de Rose (Deep Red) (Repromote)
    26 Pretty Pink (Mauve Pink) (Repromote)
    34 Natural (Light Brown) (Repromote)

Aqua Crayon (Lip Colour Stick) – $29.00
    21 Plum (Plum)

Le Vernis (Nail Colour) – $27.00
    609 Coup de Coeur (Lacquered Plum)

# 685
  • София
Илли за мен е полезна инфо. Замислям се за червило на Герлен. Аз съм имала от една по-стара серия Kiss Kiss. Много ги харесвах, но мина доста време, срок на годност и не ги нося.
Каква е разликата във формулата на това автоматичното и другата им серия Rouge G?

Аз не съм пробвала Rouge G, но и те са голяма красота  Heart Eyes
Въобще като цяло не бях заглеждала червилата им.
Струва ми се , че е както с Coco Shine и Rouge Allure сериите- едната е по-лека, свежа, с бляскави и леко покривни цветове, а rouge G може би съответства на Rouge allure  Thinking

# 686
Нещо ми влезе мухата, че ще се наложи да хвърлям скъпа и хубава козметика, ако трупам все така и ми стана кофти  Rolling Eyes

И нищо че не е най-актуално в момента, но да си похваля едно от новите червилца- Guerlain Shine Automatique в цвят rose imperial Heart Eyes Heart Eyes Много ми харесва, опаковката е страхотно бижу, а червилото като усещане е Coco Shine .....
Това червило и въобще серията и за мен са много хубави! Heart Eyes Овлажняващи и блестящо- мокри с хубави цветове и романтични имена! Heart Eyes Гилзата също е иновативна и единствена до момента в света на високата козметика.
Руж G са много по- пигментирани и наистина тежки червила. Също красота гилза и имена. Срамна обаче цена!

А мухата за хвърлянето си е напълно летяща и жужаща във въздуха. Винаги когато си купувам гримове и козметика си представям как си хвърлям парите и ги запращам отдалеч директно в коша за боклук. Виждам ги как летят и пак ги купувам.

# 687
Нищо не виждам да лети Grinning Имам доста голяма колекция и нищичко не се е развалило. Повече от половината неща са си чисто новички. При правилно ползване, почистване и съхранение може да им се радвате мноооого дълго време. А и ако си спомняте моята снимка от колекцията на Марлене Дитрих...ми след време и нашите неща може да влезнат в музей Mr. Green

# 688

Аз не съм пробвала Rouge G, но и те са голяма красота  Heart Eyes
Въобще като цяло не бях заглеждала червилата им.
Струва ми се , че е както с Coco Shine и Rouge Allure сериите- едната е по-лека, свежа, с бляскави и леко покривни цветове, а rouge G може би съответства на Rouge allure  Thinking

Благодаря ти Simple Smile Ще ги погледна тези автоматичните. Погледнах твоя цвят на снимки в нета и е много красив Heart Eyes А това, че са хидратиращи ме устройва идеално. На мен Руж Джи серията ми харесва чисто визуално Whistling

# 689
  • София
Нищо не виждам да лети Grinning Имам доста голяма колекция и нищичко не се е развалило. Повече от половината неща са си чисто новички. При правилно ползване, почистване и съхранение може да им се радвате мноооого дълго време. А и ако си спомняте моята снимка от колекцията на Марлене Дитрих...ми след време и нашите неща може да влезнат в музей Mr. Green

Хохо, благодаря ти, Жаки, за успокоението  Laughing Laughing
Вече ще си мисля по линията за музея и ще игнорирам леко жужащата муха, която и Денси е чувала  Joy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт