мами в Италия?

• 32 311
  • 385
  •   1
Отговори
# 165
  • Italia
Хайде buona ви sera  Wink
Тук днес времето беШе...едно такова,никакво  newsm78 Не беШе нито слън4ево,нито обла4но. ИмаШе лека мараня,но не беШе супер студено...
За тези дни 4ух,4е Щяло пак да застудява доста. Дали са познали този път  newsm78

# 166
Айде и от мен buona sera  Joy

При нас беше супер слънце и лек ветрец и естествено ние поскитахме  Crazy

Мацки,как са при вас Saldi-те?При нас почнаха само дето аз не мога да се занеса още,но и това ми е в плановете  Party

Май март ще се прибирам в София...сега ще вадим паспорт на Марко,а какви документи ми трябват още?Здравна трябва ли за бебето, тъй като е чужд гражданин?

# 167
  • Italia
Здравей Бела Grinning
При нас салдите по4наха на 02/01 и аз си купих само две блузки и едно яке,което е много хубаво,но за жалост ми е твърде Широко ( нямаШе по_малка мярка )и май Ще хваЩа пътя за София.  Wink Гледам,4е магазините бая са се поизпразнили а уж хората нямали пари  Wink
Бела,вие ЕГН имате ли си ве4е ?
Аз Ще се въздържа да пиШа по въпроса с ваденето на бг документи за дете,заЩото имам доста гор4ив опит и за момента съм замразила проекта  Crossing Arms

# 168
ааааааааааа, Салди-те.
Тук почнаха след Епифания.
до сега съм с 3 блузки и едни маратонки...
ама големите номера са на изчерпване.
снощи кви джинси изпуснах по тая причина..
май се движа към талие комоди - ъгъла на унижението))))

Mr. Green

# 169
Мcdirock, ми нямаме си,защото засега не смятам да му вадя и бг гражданство!Та затова питам?

# 170
  • Italia
Мcdirock, ми нямаме си,защото засега не смятам да му вадя и бг гражданство!Та затова питам?

Бела,извинявай,малко съм 4ела между редовете  Embarassed ВъобЩе не вклЮ4их,4е Ще вадите на детенце тукаШен паспорт за да пътувате до България  ooooh! Embarassed

# 171
Е,споко Мcdirock ...то нали знаеш 2+2 за математика не е 4...той търси нещо между редовете(числата)  Joy

# 172
Салдите тук почнаха на 6-ти Wink
Но тука пазаруват повече словенци Crossing Arms
А за паспорта  бела - отивате с тати в квестурата и вписват детенце в паспорта на тати newsm78
А ма не съм много на ясно в вашия случаи дали важи newsm78
Най добре да идете там да питате  Rolling Eyes
Успех Peace

# 173
За паспорта съм наясно,защото питах:1.марка 40.29 евро;2.  5.92ежро по сметката на квестурата;3. 2 снимки на бебо и ние двамата с баща му!
А по принцип може и в паспорта на таткото,но така стават неразделни, а аморето не винаги може да идва с нас и затова искахме да сме по независими,но ми трябва някакъв документ (декларация май),4е е съгласен детето да излезе само с мен!
Но незнам какъв то4но е тоз документ или трябват няколко?

пп Сори,оба4е писах с 1 ръка..познаите кои е в другата  Joy

# 174
За паспорта съм наясно,защото питах:1.марка 40.29 евро;2.  5.92ежро по сметката на квестурата;3. 2 снимки на бебо и ние двамата с баща му!
А по принцип може и в паспорта на таткото,но така стават неразделни, а аморето не винаги може да идва с нас и затова искахме да сме по независими,но ми трябва някакъв документ (декларация май),4е е съгласен детето да излезе само с мен!
Но незнам какъв то4но е тоз документ или трябват няколко?

пп Сори,оба4е писах с 1 ръка..познаите кои е в другата  Joy
На нас ни направиха лична карта на бебо  в общината но тя важи само за европа

# 175
А  за България мисля че в  квестурата трябва да ти дадът пълномощно  да пътуваш с детето  newsm78
Ама татето тлябва да разпише #Crazy

# 176
Grazie...значи пак там ще питаме като отидем де!

Айде buona notte sogni d'oro   sleepuu

# 177
Десссе,
тестото за пица , дето ни го препоръча е СУПЕР! спазих минутките, всичко, стана велико тесто просто.
и пицата стана много вкусна по твоята рецепта. аз добавих и една тиквичка, че имах заплеснала се в хладилника ми...

Само едно малко уточнение. за едно кубче мая колко вода трябва. Щото аз май прекалих с маята.
аз разтворих едно кубче в малко вода, но после доста бухна , та стана малко като погача за прощъпулник  Mr. Green

за 2 пици примерно колко мая трябва? в колко вода?

newsm78

# 178
за 2 пици примерно колко мая трябва? в колко вода?

newsm78

Моят мъж от едно кубче мая разтворена в  чаена чаша прави 3 големи пици newsm78

# 179
Да бе, усетих аз че става нещо с тая мая))
защото  ние имаме една тава)
и аз бамммм, цялоот тесто вътре)
и то щеше да излезе от печката.
но, така или иначе, аз сега почвам с готвенето,
мъжа ми казва, че е моя експериментална мишка.
но като гледам - мляс мляс - всичко си изяжда)))

smile3535

Общи условия

Активация на акаунт