мами в Италия?

• 32 310
  • 385
  •   1
Отговори
# 270
  • Italia
Бела,споки4,не си в греШка,теми4ката наистина беШе стигнала до 18 стр ама явно модераторите newsm66 са хванали метлите  newsm75 и са поомели туй онуй  Wink
Благодаря ти за съветите:ако тръгнем за Тосканата с Макдирока и Макдиро4ето непременно Ще ви свирна да подскажете къде да идем пък и ако стане да се видим с вас,тосканките  Hug  bouquet

# 271
Здравейте,
живея в Рим и имам бебка на 2 месеца и половина.Казва се Киара.Има ли някои в Рим?

# 272
Италина Добре дошла  Hug
 Виж картата на 1ва страница на темата;)

Буона серата;)

# 273
Цитат
Как така теми4каата от 18 страници стана 14   или аз съм преуморена и съм забравила, или наистина е така?!

Цитат
Бела,споки4,не си в греШка,теми4ката наистина беШе стигнала до 18 стр ама явно модераторите  са хванали метлите   и са поомели туй онуй 

Поради многото заковани теми и увеличената многократно динамичност на форумите, Mamma e увеличила броя на показваните на една страница теми (от 20 на 25) и броя на показваните мнения на една страница (от 15 на 20).
Затова са се редуцирали броя страници, както във всеки форум, така и във всяка тема.

# 274
Здравейте и от мен,
да, и на мен ми направиха впечатление редуцираните странички....
но , всичко е добре и така.

Италина, добре дошла.  Ще видим с Пиколна как да те наместим на картата скоро!

Целувки!   bouquet

# 275
Здравей, Италина  Hug

Момичета, извинявайте за тоталното ми изчезване, ама много бач  #Cussing out

най-голямата срамота е, че моята работа е свързана с непрестанно висене в интернет и въпреки това не можах да отлепя ....  #Cussing out

сега ви прочетох де ....
пък и детето с едни пъпки беше, направо на рубеола си приличаше  #Crazy
а се оказа, че е алергия към един сироп за кашлица  newsm78, абе само това ми липсваше, голям шаш ...
малкият поне си отживя, отърва цяла седмица училище, сега се опитва да ми обясни как още имал една пъпчица на носа и затова не трябва да ходи и тая седмица  Wink обаче не минава номера.
нещото ми за похвалване е, че си имам две горни малки кухненски шкафчета, първите ми собствени кухненски шкафчета в живота ми, пак по-добре от нищо  Simple Smile

айде лека нощ  Grinning

# 276
Добро утро  Hug
Добре дошла ITALINA  bouquet
Лени като прибавете ITALINA  сложети и Piccolina, така няма да съм сама в Триест  Praynig
Мама италяна как те разбирам  Sad
Мойто слънце по Ново Година изкара отит, после за Бефаната шарка, от снощи сме comgimtivite  Rolling Eyes
Ужас що болест се появи в градината непропускаме да я изкараме #Crazy
Приятен ден на всички   bouquet

# 277
Здравейте отново,
не о4аквах такъв топъл прием Laughing
Радвам се да разбера,4е моите проблеми не са само мои т.е. сиренето,киселото мляко и корите за баница....Аз ли4но бях ужасена от липсата,по то4но трудното откриване на нормално кисело мляко.А в БГ бях свикнала на поне 1 кофи4ка на ден.Най евтиното,което намерих тук е 50cent. в IN"S./голяма кофи4ка от 500гр./Сирене и кори ми носят от БГ,като свар6и сиренето и гръцката фета вър6и работа.А и нали говориха 4е гърците взимат на6ето сирене и го слагат в техните си разфасовки,само дето излиза безбожно скъпо. MoneyКато бях бременна се опитах и кори да то4а,ми баница ми се яде6е,не се смейте...
Ина4е моят мъж яде вси4ко българско/без таратор разбира се/,а свекарвата е голяма фенка на тиквеника LaughingТакива работи.
Поздрави на вси4ки и лек ден  bouquet

# 278
  • временно във Пицеландия
а Италина Що дати се смее 4овек на то4енето,аз редовно(ако не ме мързи) то4а.един от последните пъти беШе ден преди да родя,с корема и то4илката представете си.половинката(натурално българ4е),даже не разбира заЩо са ми кори изобЩо.е за баклава може де  Wink

# 279
Zdrave i te   bouquet :hug:dobre do6li na novote maiki.Davi se opla4a moito beb4e re6i da izliza po rano i bqx edna sedmiza v bolniza no za sega vsi4ko e nared.Nadqvam se da izdarzi o6te malko :pray:bix se zaradvala ako se rodi na 14 fevruari Peace no kakto e tragnalo sigorno 6te e po rano.                                            Uspe6na sedmiza na vsi4ki  bouquet

# 280
Zabravi6 da vi pitam,kakvo 6te podarite na polovinkite za SVETI VALINTIN :hug:kakva iznenada ste prigotvili newsm78.

# 281
  • Пловдив
Мерси за отговорите!За сега ще ражда нормално,но имала по-малко околоплодни води отколкото трябва това можели да е причина за секцио?Нямам търпение да заминавам вече за It.! Crazy А искам и да и видя корема на живо не само на снимки! preggo

# 282
Здравейте, пак е понеделник, пак се започва работната седмица...
Vanesa, изтрай още малко, може и бебче да "уцели" Свети Валентин! Пожелавам ти леко раждане и бързо възстановяване.
Italina, аз не съм в Рим, но ходя до там сравнително често. Ще се радвам някой ден да се срещнем.
Хей, още никой не е казал става ли Верона за среща в рамките на 22-27? Или Венеция? Вярно, че е гъч там по карнавала, ама ако още не сте ходили да видите Венецианския карнавал, не отлагайте, наистина е страхотен спектакъл. Чакаммммммммммм

# 283
Здравейте и от мен , липсвате ми....
Остават 2 дни до... ( вж. лентичката). Малко вече се усещам стресната.
Въпреки, че няма да имаме сватба с 'рокля', а само подписване - крачката си е крачка и подписа ще е сложен!
аз 19-27ми съм в България, едва ли ще се класирам за тази среща  ( но Венеция ми звучи най-романитчно за място) и поради факта, че ще съм така да се каже в меден месец)))
радвам се, че моята малка темичка така се разрастна до наша  и вече говорим за среща, обменяме толкова интересна информация. Много, много съм щастлива, като ви чета!
Деси, пак правих пицата ти. Тестото си става супер, но сега печката не съм я научила.. пак ще пробвам, но засега ще наблегнем на пицариите   chef

Целувки и, ако не успея утре, вдругиден ще ви пиша, вече като Госпожа

bouquet

# 284
Венеса!
За подаръка - още не съм измислила
тук имаше таква тема, но беше доста.....хм , имаше коментари , като ' един ритник по задника' и тн, и спрях да я чета, защото не ми е от полза.
давайте идеи, защото аз съм много зле!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт