мами в Италия?

• 32 308
  • 385
  •   1
Отговори
# 330
Хехе!
Доста 'нови' лица в нашата темичка,
Искам да се извиня, че не знам как да ги вмъкна в картата, но веднага щом Пиколина се появи ( пак изчезна тая жена newsm78) ще направим необходимото да попълним картата ни! bowuu

аз имах днес едни фини кори от БГ , направих млечна баница, която направо взе първо място. Изпратих на  Свеки  и сега ми е голяма фенка   Joy казала 'О,  Елена, колко неща може да прави!)))  Joy
добре че е бг мамма с рецепти....

Алесте!  Не мога да повярвам, че някой се е сетил да върти търговия по този начин! Това е, българина е изобретателен. браво.

приятна вечер на всички   bouquet

# 331
Цитат

Да, Деси)) чудеса стават по тоя свят да знаеш. мислим да пишем писмо на ICQ  че ни е събрало  Mr. Green

Цитат

само вас ли ..... Grinning  Grinning  Grinning

# 332
  • Italia
Абе мацки,много сте бързи  Embarassed Аз докато ви про4ета и вие изпиШете оЩе сума страници. Wink
Бела,как е Марко? Дано се оправи бързо мъни4ето. И ние ( малката ) сме болни. От сряда през ноЩта Джулия  повръЩа,някакъв гаден стомаШен вирус е дето го изкараха и свеки и племениците и зълва ми и накрая ни пипна и нас. #Cussing out
А от сноЩи и температура вдигна... Confused Дано утре ве4е е по_добре,4е ми е кофти да я гледам така  Sad
4естит Рожден Ден,Италина !   bouquet Бъди здрава,Щастлива и много оби4ана мама и съпруга  Hug
Деска и по наШите географски Ширини не съм виждала фини кори за баница,но засега съм гледала само по големите хипермаркети. Ще взема най_накрая да отида в някой арабски магазин ( тук ги има много ) та да видя какво продават Crossing Arms Wink
И аз съм 4увала от една позната,4е в Рим около гара Термини хора продават и бг сирене и разни други бг хранителни стоки,но аз ли4но не бих се доверила  да купувам от непознат 4овек а не от магазин  Thinking
Аз се 4увах днес с piccolina: добре е и има някакъв малък Шанс да успеем да се видим в неделя ако Джулия е по_добре  Praynig
Някой да е 4увал Само Вески ( Ири )? НеЩо се изгуби от хоризонта  newsm78
Алесте, добре доШла сред нас ( брей,4е ние сме били много бе  Peace )   bouquet

# 333
Да, чудя се, колко от вас са срещнали съпруга/приятеля си в Интернет?
това е интересно, дали д ане го пусна като темичка?)))

# 334
Момичета относно ICQ Внимавайте   :ooooh:kontaktyt Morfey (232-939-546) is a virus! Don't accept it If someone of your friends have it you'll catch it also authomaticly! #Cussing out #2gunfire
Алесте добре дошла и от мен   bouquet
Лени, аз мойта половинка я срещнах в моя роден град WinkПо него време беше телефонната любов на мода Laughing Да не забравя страхотни снимки   bouquet
И мойта свекърва е фенка на българската баница дори ходи и си пазари гръцки кори и ми ги носи да и правя Mr. Green
Лека нощ до утре   bouquet

# 335
Италиански мамчета, няколко нещица от мен.

1. Днес не ми придиряйте много много, с концентрацията и акъла съм била и по-добре  Embarassed Имах ужасен уикенд с ужасни колики в стомаха, идеше ми да се гръмна. И продължават .... #Crazy

2. Лени, провъзгласявам те за велик обединител!  Grinning
Прави ли ти впечатление след нашата италианска темичка как "поникнаха" като гъбки тема на "испанските" мами, на "холандските", "арабските" ....

3. Третото дето ми дойде наум да го напиша, вече го забравих, вижте точка 1.  Embarassed
Като се сетя, ще го напиша, май важно ще да е било  newsm78  Embarassed

# 336
Италиански мамчета, няколко нещица от мен.

1. Днес не ми придиряйте много много, с концентрацията и акъла съм била и по-добре  Embarassed Имах ужасен уикенд с ужасни колики в стомаха, идеше ми да се гръмна. И продължават .... #Crazy

2. Лени, провъзгласявам те за велик обединител!  Grinning
Прави ли ти впечатление след нашата италианска темичка как "поникнаха" като гъбки тема на "испанските" мами, на "холандските", "арабските" ....

3. Третото дето ми дойде наум да го напиша, вече го забравих, вижте точка 1.  Embarassed
Като се сетя, ще го напиша, май важно ще да е било  newsm78  Embarassed

Оххх Мама Италиана , съчуствам ти. и аз съм в кревата днес леко болна Cry

дааааааааа, прави ми впечатление.. как се появяват такива темички като нашата ( благодаря за комплимента - обединител))) хехе. следя някои , провалят се.. но ни е сме стройна агитка.
ама имат доста да ни дишат прахта, ние сме 336 съобщения)))

# 337
  :bouquet:USPE6NA SEDMIZA NA VSI$Ki  bouquet  :bouquet:barzo ozdravqvane na tezi koito sa bolni. :blush:Za sazalenie i as sam bolna ot nakolko dena dano se opravq po barzo 4e mnogo mrazq da sam na leglo.Kakvo ste prigotvili za utre kazete ne6to xubavo i vkusno  chef Praynigvesel praznik utre na vsi4ki

# 338
малиии личи си, че не съм в час, сега видях какво съм писала ... "колики в стомаха" ...
в корема, бе жена ...

аз се сетих какво имах да казвам  Rolling Eyes

абе нали обсъждахме килограмчета, хапване ... паста, макарони, други вкуснотии .... пък и гледам във форума "красива мама" диетки се пишат, разни и разнообразни ....
има и една тема за една българска доцентка и тези, които са били при нея не им се иска да постнат какво са им предписали като режим ... та един режим се превърна в нещо като апокриф ....

Затова реших и аз да ви споделя за мойта визита.
С оглед на структурата ми и физическата ми активност ми беше изготвена диета, може би не е абсолютно индивидуална, но е пригодена за жена и за стопяване на телесна мазнина /не килограми, защото е относително/. Аз например и преди като изглеждаща много слаба винаги съм си тежала повечко.
Изготвена е въз основата на предположението, че ще се потя във фитнеса от 2 до 3 пъти седмично.
Ще я постна директно във темата, като снимка, с удоволствие, стига да има желаещи да я четат и ползват. Оввиаменте е на италиански  Simple Smile

Ако някой иска, ще споделя и за първите видими резултати  Laughing

# 339
  • Italia
......
Затова реших и аз да ви споделя за мойта визита.
С оглед на структурата ми и физическата ми активност ми беше изготвена диета, може би не е абсолютно индивидуална, но е пригодена за жена и за стопяване на телесна мазнина /не килограми, защото е относително/. Аз например и преди като изглеждаща много слаба винаги съм си тежала повечко.
Изготвена е въз основата на предположението, че ще се потя във фитнеса от 2 до 3 пъти седмично.
Ще я постна директно във темата, като снимка, с удоволствие, стига да има желаещи да я четат и ползват. Оввиаменте е на италиански  Simple Smile

Ако някой иска, ще споделя и за първите видими резултати  Laughing

Иска ,иска... Сподели  smile3521
ПроЩаваме ти за....коликите в стомаха  Wink  Важното е ,4е си по_добре  Peace

# 340
Здравейте,
Мама италиана, минаха ли коликите? Давай диетата!
Ванеса, ти не роди ли бе, жена? Май стискаш за Св. Валентин. Дано скоро се оправиш.
Миленче, Джулия оправи ли се?
Момичета, наближава нашето пътешествие из севера, казвайте кога точно ви е най-удобно за срещата във Верона, че да се уточняваме

# 341
  • Italia
Деска, Джулия по4ти се оправи пък татко и се тръШна  #Crazy В4ера имаШе идея да се видим с Пиколина ама не стана калимерата.  Confused
За Верона аз оЩе не съм сигурна  Embarassed Confused Нали ставаШе дума за 25/02 или неЩо съм греШка  newsm78

# 342
Миленче, става въпрос за който ден ви е удобен между 23, 24, 25 и 26-ти. Казвайте!

# 343
  • Italia
Миленче, става въпрос за който ден ви е удобен между 23, 24, 25 и 26-ти. Казвайте!
Ами на мен през работните дни ми е невъзможно  Confused Не знам дали Паоло няма да работи на 25 ти сутринта... Затова казвам,4е не съм сигурна оЩе  newsm78 Нека и другите да кажат

# 344
Салве и от нас;)
Мама италиана и коликите разделиха ли се? Joy
Аз мой'то аморе го срещнах на работното място и беше много забавно в началото,докат още никой не знаеше  Joy
Ванеса ???!!!  newsm78
Зай4е, 10х ще внимавам!

Абе ние сме си супер...другите ще ни дишат праха(6егувка разбира се), но сме си готини ...спор няма  Party

Аз пак един ? : Акта за раждане преведен и заверен трябвал ли ви е за нещо???Аз се 4удя дали моя да го преведа и заверя сега като си отида,НО ТРЯБВА ЛИ МИ ???(не,4е дипломите ми потрябваха досега  #2gunfire )

Чаооо   bouquet И успешна седмичка  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт