мами в Италия?

• 32 308
  • 385
  •   1
Отговори
# 345
  • На черешата
Опитвам се да открия братовчедка си,която по последни данни живее в Милано.Преди това бяха в Милезимо ,близо до Генуа.Казва се Мариана и има около 2 годишно момиченце-Патриция.Не се разделихме добре последно,за което много сажалявам и искам да и го кажа лично.Помагаите моля!

# 346
Честити празници на всички  Two Hearts
Май всеки празнува което избере или пък и двата  Tada
Много  txtloves във всяко сърчице   Kissing Heart и  luvbed де  yesyes

Аз още нищо не съм купила  Blush ,а преди винаги бях готова още на 13 ве4ерта....но сега опаковам бебко и отиваме на скитня и да купим нещо!

Ние 1dating  с ехтра  newsm32 (осветител)  hahaha

# 347
Честит Свети Валентин, мамчета!

Включвам се и аз, именничка / валентинка/ нищо, че съм още с болки ... сега като екстра дойде и повръщане и разни други хубавини ..   #Cussing out абе с две думи завърших вечерта с визита в гуардия медика. Набиха ми в дупето една конска доза бускопан от която почнах да виждам двойно и ми пресъхна устата, заспах веднага щом се прибрах.

За диетката, сега ще я сканирам ... и ако се намери една добра душа да ми каже как да я постна в полето за постинги, много ще й мерси.
Че аз работя в интернет по цял ден, ама това хич не значи че извън ползването разбирам нещо от информатика  Embarassed
ако не става, пращам по имейла на всеки, който иска, въпреки, че целта беше друга, да я изтъпаня в цял ръст тука   Laughing

Айде чакам  Laughing

# 348
  • временно във Пицеландия
уж всеки ден Ще пиШа и неЩо се слу4ва,не е лесно с бебе в проходилката,мир нямам просто
та зна4и 4естит свети валентин  txtloves и Трифон зарезан (за които го празнува  Wink ) 4естит имен на именниците много оби4 и Щастие в семействата ви  newsm76
ние подаръци нямаме,нали се аморим,това е най-важното  Mr. Green
ина4е по слу4ая измайсторих една торта оЩе от новогодиШните панетони за блат  thumbsup и само малко крем наклепах,нема да се морим сега много в кухнята я
да,а с Ванеса какво,тя ре4е и отсе4е май,сигурно е ве4е в родилното,стискаме палци по слу4ая  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние 1dating с ехтра newsm32 (осветител) hahaha

ами то иние така,тъкмо уж свекито ноЩна смяна,ама нъцки,дребното е с нас passifier  за акта за раждане аз ли4но не мога ниЩо да ти кажа,освен ако не се жените или сте женени ве4е,забравих Ще проЩаваШ  Embarassed
 а ние с половинката не сме от Интернет ами от селската дискотека(наистина)  Mr. Green като ис ходих в края на седмицата на гости на бабини и там са залЮбихме(друг е въпроса 4е си го бях харесала оЩе от 14 годиШна,ама тогава без цици и как да ми обърне внимание баткото  Laughing )
Мама Италияна каквоти е все пак,какво казаха от сокорсото?

# 349
Здравейте и от мен! За празника после ще пиша....

Някой знае ли как заглавието на темичката ни се увеличи на Мами в Италия? / Някой от Северна Италия?

newsm78

# 350
днес за седми път се опитвам да постна линка за диетата. ако не се получи, здраве да е ...
http://photos.yahoo.com/valia2108

лека нощ!

# 351
явно голямо празнуване е имало сноЩи Щом никого няма в този 4ас.
ние не успяхме да отбележим ниЩо,геройски заспахме  smile3524 след като и малката заспа
диетката я видях,но нали съм все оЩе кърма4ка и Ще се въздържа  Stop
пък и да ви кажа оби4ам да ям,и то много  Embarassed  и  наШата и тукаШната кухня много ми се нравят,с изклЮ4ение на броколите може би  Sick
заглавието,не знам оЩе в4ера и аз го видях,модераторите сигурно?
а рожденни4ката да не се крие  Grinning от мен
 newsm51 newsm59  Gift newsm67  4естит рожден ден Дессита много радости,здраве и Щастие

# 352
явно голямо празнуване е имало сноЩи Щом никого няма в този 4ас.

ма кво празнуване бе пиккола .... ако ви кажа къде изкарах празника снощи .....
в тоалетната, под "налягане"  Embarassed  Sick  #Crazy
егати именничката егати каръка ....  #Cussing out

и проблемът е, че се събудих също така  #Cussing out

# 353
ЧРД Десита,
Да си жива, здрава, късметлийка и богата!   bouquet

# 354
Piccola, къде се загуби бе, човек?
Mamma italiana, със закъснение честит имен ден, много съжалявам, че така си го прекарала, дано скоро те остави гадния вирус.
Момичета, благодаря за пожеланията! Един от подаръците, които бих си пожелала, е да успея да видя повечко от вас на живо. Моля ви, нека се организираме за Верона. А, СанВалентинския ми подарък е и кратко посещение на Флоренция и галерията Уфици на 22-ри /на път за Венеция/. На кой му е близо и удобно?

# 355
Десита, на мен във Верона ми е удобно, кажете ми дата, почивен ден и ще дойда, обещавам. Ще доведа и благоверния, за детето не знам още. Няма да дойда само в случай на "тоалетни проблеми".  Laughing

Аз по принцип имам едно ходене по работа до летището във Верона дето го отлагам от кога ... свързано е отново с интернета, нали съм интернетски плъх, та така с един куршум два заека ще станат  Sunglasses

# 356
 newsm59 newsm67  party023 на  Дессита  newsm18  
 И на патеричка за именния ден на Мамма Италиана с пожелания скоро да се оправя  newsm67  ura

Деска,сори,но аз хич не се виждам да пътувам особено сега!Не го приемаи лично моля   bouquet

За заглавието и аз нямам идея как е станало!?

Марко ве4е е здравичък...след малко като заспи ще звъня на педито утре да ни ваксинира!

Ванеска май рече и отсе4е?!Дано на 14 да е родила...нали така иска6е  Flutter  

Лек ден   bouquet

# 357
Ами да "заковем " датата 26-ти неделя. Ама вземи и дечко де! Среща пред къщата на Ромео и Жулиета  Laughing

# 358
моми4ета търся си(сега ми остана малко време) ре4ник бг-итал. и обратното да си сваля,свиркайте ако знаете неЩо .4е все попадам на разни дето после не ми се отварят като хората,или аз съм лаик  Sad

# 359
ок, Десита, 26-ти, неделя, ще взема и детето.
Ма извинявай, едно нещо само ...
Знаеш ли какъв гъч ще бъде в неделя на тая тясна уличка, особено пред къщата на Ромео и Жулиета? Там винаги е лудница, пък особено в празничен ден ....
Дай по-скоро до някоя от портите на Арена ди Верона? Цял площад е ... просторен ...

Общи условия

Активация на акаунт