Помогнете ми в борбата с акнето!

• 16 068
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Абе накрая ще взема да ги пробвам тези соли  Laughing А всъщност имах предвид гликолов пилинг, с нисък процент киселина. Не знам вече се обърквам какво да правя  Rolling Eyes

# 46
Честит 8-ми март на всички дами! Бъдете винаги усмихнати, лъчезарни и позитивни към живота! Бъдете обичани и дарявайте обич! Весел празник!   bouquet   bouquet   bouquet

# 47
Намерих едно страхотно кремче, на немската фирма бюбхен с био невен, намазва се самата пъпка, но след като е стисната внимателно. Ако имате пъпки изпробвайте го много е хубав.

# 48
Аз също знам, че продуктите на tianDe са много ефикасни в борбата с акнето. Има такива, които са за против акне и белези и ефекта им наистина е поразяващ. http://www.tiande.bg/products/catalog това е онлайн каталога и хубавото е, че е целогодишен, а не като другите ни познати фирми-месечен. Ако ви е нужна повече информация пишете ми на лично съобщение, защото не искам да прозвучи като реклама все пак  Wink

# 49
Аз също имах дългогодишна борба с акнето, Накрая овладях положението, но по едно време беше направо трагично. Обикновено първопричината е хормонален дисбаланс. Като следствие от омазнената кожа може да се появи и инфекция. Рядко първопричината е инфекция обаче. Ако има инфекция, лекува се по-трудно. Ако няма - най-често се оправя с хормонални хапчета и неистово чистене на кожата сутрин и вечер. Трябва да си много редовна в последното. Особено вечер. Какво точно да ти предложа: аз пробвах доста неща, в това число и предписани от кожен лекар. Но ефект лично аз имах от серията на АВОН за възрастни с проблемна кожа. Това обаче не гарантира, че тази и само тази серия ще те оправи. Но не пречи да пробваш, поне не са скъпи, особено когато са на промоция. И трява да си упорита - чудодейно оправяне в кратък срок за акнето няма...Потърси все пак лекарска помощ, най-вече гинеколог и ендокринолог. Също и изследване дали не си получила инфекция (взема се секрет от пъпка).

# 50
И по никакъв начин стискане или механично почистване! Една моя риятелка така я заразиха със стафилококи в козметичен салон. Още нещо: понякога изследванията на хормоните са ок, но въпреки всичко акнето е от дисбаланс. При мен бече така и като пих антибебе една година имаше страхотен резултат. Вече ги забравих пъпките, но продължавам усърдно да си чистя кожата, която все още елеко мазна.

# 51
Момичета аз случайно се снабдих с кремче "Морава" http://www.moravabalm.bg/index.html  на билкова основа. Води се за рани, изгаряния и тн. , но на мен ми помогна и за лицето много.
Горещо го препоръчвам, не очаквах нищо, а резултата беше страшно бърз, веднага ми зарастнаха някои инфектирани места. Кожата от него като че ли много по- бързо се възстановява.
Съвсем случайно го открих в едно малко магазинче близо до Попа в едно "био" магазинче близо до Попа, freen се казва май, не бях виждала крема преди другаде.
Успех на всички   bouquet

# 52
Всъщност ми трябва по-скоро нещо за възстановяване на кожата, тъй като имам повече белези отколкото пъпки. При мен бели пъпки не ми излизат толкова често, колкото огромни подкожни и болезнени, и доста черни точки. Но големият ми проблем са белезите, които не изчезват от  нищо. А когато ми излязат пъпки криво ляво ги оправям, но белезите не мога за съжаление.

# 53
Лечението на акне трябва да бъде не само външно, но и вътрешно. Дъщеря ми се лекува от няколко месеца като освен маски, кремове и лосиони (предписани и приготвени от дерматоложка) внимава и с храната. Разбира се сладкото и мазното са изключени. При нея акнето се появи на нервна почва. Тъй като дъщеря ми не иска да се тъпче с лекарства, пие пробиотик. За сега (да чукна на дърво), положението изглежда, че започва да се нормализира  Praynig

# 54
Всъщност ми трябва по-скоро нещо за възстановяване на кожата, тъй като имам повече белези отколкото пъпки. При мен бели пъпки не ми излизат толкова често, колкото огромни подкожни и болезнени, и доста черни точки. Но големият ми проблем са белезите, които не изчезват от  нищо. А когато ми излязат пъпки криво ляво ги оправям, но белезите не мога за съжаление.

За белезите има разни процедури, които предлагат дерматолози и козметици. Ако имаш финансова възможност, не би имала проблем да ги махнеш  Peace

# 55
Правила съм процедури, но няма кой знае какъв ефект. А и се страхувам от по-агресивните процедури, защото знам доста несполучливи с ужасни последици.
А искам да попитам това кремче Морава навсякъде ли мога да намеря?

# 56
Ето тук има местата където предлагат. Не се намира лесно за съжаление, аз съвсем случайно го открих.  Tired

# 57
Благодаря все пак! Ще попитам и в аптеките дали могат да ми го поръчат.
Преди време бях чула за едно кремче на хималая, някой ползвал ли нещо от тези продукти?

# 58
И аз имам проблем Simple Smile радвам сече има много мнения тук все някое може да ми помогне, защото вече незнам какво да пробвам...

# 59
Теди ще се радвам, ако пробваш нещо, което не съм и ми пишеш какъв е резултатът после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт