Помогнете ми в борбата с акнето!

• 16 093
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Тинейджърско акне успешно съм лекувала с Виши, но акнето в зряла възраст не се поддава на козметика, или малко и временно. Като подръзка да, но проблема като е вътрешен няма как да го премахне напълно  Tired
Съгласна съм за козметиците- влошава се състоянието в повечето случаи.

# 31
Здравей, бих искала да знам малко повече за тази процедура, ако може. Преди време доста се интересувах от най-различни процедури, но малко ме е страх и съм пробвала само една, която нямаше особен ефект. Чела съм и съм чувала доста отзиви за най-различни процедури, така че очаквам да пишете резултатите от направеното  Wink

Здравей, процедурата се състои главно от стискане, което мен ме притеснява най-много, защото по принцип съм против, но за сега положението е под контрол и дори има видим ефект, а още не е минал и месец откакто приятелката ми започна. Козметиката, която ползва се приготвя при козметичката, а също така и е предписала и хапчета, които да пие (не са антибиотици). Обаче при тази девойка хич не е евтино  Weary
Ето линк към страницата и във фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Galateya-Petya-Delcheva/231950476 … 78017&sk=info
Аз все още ще си почакам за резултати, и пак ще пиша  Peace

# 32
Здравейте отново! Имам едно запитване. Намерих в интернет едно мазило против акне Leorex, пише невероятни неща за него, питах в аптеките няма го, вероятно защото е доста скъпо. Та, дали някой е чувал нещо, или пък го е използвал? Ще се радвам, ако някой сподели някакви отзиви!  Rolling Eyes

# 33
Една мацка, която като мен се оповава на боуен терапия, ходи заради акнето и твърди, че има резултат, но определено са й трябвали около 6 месеца и още не й е изчезнало докрай. При нея явно е било страхотно зле положението тъй като и сега си има, а според нея сега е бледо петно, на фона на това, което е било.

Аcne out е мощен препарат иначе.

# 34
Прочетох за тази боуен терапия, но не пишеше нищо за акне. За първи път чувам за това. Къде и кой я прави тази терапия, бих искала да знам малко повечко, ако наистина има такъв добър резултат! 

# 35
Моят физиотерапевт е в София, мога да дам координати на лични. Нямам директен опит с акнето, предавам чужди думи. Боуен терапията иначе помага във всичко. Не знам обаче кои други физиотерапевти я практикуват...

Acne out пробвала ли си досега? Вече двама човека ти говорихме за него.

# 36
Да пробвала съм го, но ми идва малко агресивно, тъй като ми е чувствителна кожата и затова го спрях. Иначе и аз съм чувала доста добри отзиви за него. Сега използвам имекс кремче от 10 дни и чакам резултати още, засега сякаш добре се повлиява кожата ми, но ще видим! 

# 37
  • Варна
По-скоро изследвай и хормони,за всеки слу4ай  Peace

Пробвай Шуслерови соли в комбинация,на сайта им има подробно описание коя за какво е,както и изпитаните комбинации при разли4ни проблеми. Мисля,4е не е само външен проблема...алергии имаш ли? Направи си ВЕГА-тест за поносимост на храни,акнето е външна реакция на организма,някакъв вътрешен дискомфорт явно има Wink най-добре комплексно го атакувай отвън и отвътре!Няма да има шанс  #2gunfire

Успех  Hug

# 38
Изследвала съм ги хормоните, всичко си е в норма, а за солите, много хора са ми казвали да ги пия, но да ти кажа малко съм скептично настроена към хомеопатията и не мога да се реша още. Алергии нямам такива. Имам единствено към ужилване от оси, но не мисля, че има нещо общо, както и да е. Благодаря за съвета, все пак може скоро пак да си изследвам хормоните, защото го направих миналата година. Не знам дали за една година може да има чак такава промяна, но знае ли човек.  Simple Smile

# 39
  • Варна
и аз бях много скепти4на - и то4но затова ги пробвах Wink  Hug

а нископроцентен хими4ен пилинг пробвала ли си? дава страхотен ефект

# 40
Хормонален дисбаланс може да получи внезапно.

acne–то наистина е агресивно, само върху пъпката се маже, на здравата кожа й разказва играта.

# 41
Химичен не, но плодов пробвах, имаше ефект малък. А за acne out ще го пробвам по този начин, но сега се мажа с имекс, ако не подейства ще го махна.

# 42
Ралка, не си мъчи кожата, една година за хормони е бая време, доста бързо може да се промени хор. статус. Много е вероятно да са ти от тях. Външните процедури само замазват положението, ако са хормони.
Шуслеровите соли наистина действат, не са хомеопатия, действат по друг начин. Обаче се изисква много четене/ посещение при специалист, за да се намери подходящата

# 43
  • Варна
Плодов - с фруктови киселини не винаги се понася добре,аз ли4но не го харесвам,защото съм с по-4увствителна кожа  Hug . Пробвай гликоловия  Hug. Понеделник съм на процедура,ще споделя ефекта "уау" тук  Hug

# 44
  • София
За акне от шуслеровите соли се вземат 9,10 и 11.
9- е най-мощната сол за пъпки.Може да се започне с нея и по-нататък да се включат 10 и 11. Peace

Общи условия

Активация на акаунт