Дете, което не ходи на училище, печели състезания по информатика ...

• 36 830
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 1 035
Не съм сигурна, че синът на авторката ще е потомствен рентиер. Но това не изключва възможността, ако не е такъв, да учи за нещо, което ще му позволи да си храни семейството, а не просто да работи по любов с какво да е заплащане.
А-аз говорих по принцип, не за Божидар.
А Божидар? Ми няма да му е лесно да създаде семейство с такава майка. Както е тръгнало майката ще иска да избере и снахата... ooooh!
Тоталното обсебване на поколението  си е от патологиите..
Това си е мое мнение де, базирано на мои наблюдения...

# 1 036
  • волно калдъръмче
А-аз говорих по принцип
А аз говорих конкретно и свързано с това.

Цитат
Не ме разбирайте погрешно – не сме имунизирани срещу високата цена на висшето образование. Баща й и аз направихме доста жертви, за да дадем на Ема и брат й образование – такова, каквото смятаме за ценно.
За Ема ми е ясно. Какво е станало с брат ѝ?

# 1 037

Цитат
Не ме разбирайте погрешно – не сме имунизирани срещу високата цена на висшето образование. Баща й и аз направихме доста жертви, за да дадем на Ема и брат й образование – такова, каквото смятаме за ценно.
За Ема ми е ясно. Какво е станало с брат ѝ?
Какво ли е станало с брат и наистина?  Laughing
Представяш ли си да е останал без образование? Каква загуба за обществото...
Ако са решили да го дадат чирак на някой дърводелец?

# 1 038
  • волно калдъръмче
Май е по-вероятно да му пият мозъка да учи за нещо, което ще му позволи да живее нормално и правят всичко възможно да не обърка понятията  Laughing

# 1 039
  • Куциндрел
А Божидар? Ми няма да му е лесно да създаде семейство с такава майка. Както е тръгнало майката ще иска да избере и снахата... ooooh!
Те в сектите не ги ли женят по църковна линия? Така, че няма да го мислим, сигурно вече са набелязали снахата, носеща християнски ценности. Whistling

# 1 040
Те в сектите не ги ли женят по църковна линия? Така, че няма да го мислим, сигурно вече са набелязали снахата, носеща християнски ценности. Whistling
А-има и друг вариант. Да остане стар ерген вечно свързан с мама, та когато тя свирне той да пристига с чехлите..

# 1 041
  • Куциндрел
А-има и друг вариант. Да остане стар ерген вечно свързан с мама, та когато тя свирне той да пристига с чехлите..
Няма да е първият или последният....

# 1 042
 Joy Колко сладко клюкарите за хора, които даже не познавате! Аз не мога да се впиша, то е ясно, не ме интересува нито кой за кого ще се жени, нито да ли ще влезе в О̀ксфорд или пък друго, вече не помня всичко изписано до тук. Laughing /За безполезните специалности в университетите съм съгласна. Трябва да се внимава при избора. Висшето образоние е бизнес, не толкова истинско образование. Който не го е разбрал има още сол да изяде. Simple Smile/
Но тъй като почти всички тук сте за дипломи от рекламентирано от МОН образование, вижте как отговарят хора, отговарящи за българската просвета на случайно зададен въпрос.
Депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова /и преподавател, и законовносител -http://www.parliament.bg/bg/MP/2301 / не знае в кой клас се изучава българският химн. А зам.-министърът на образованието Милка Коджабашева пък не знае кой е неговият автор.
http://vbox7.com/play:44ec5022
Сигурна съм, че и други техни колеги не биха издържали подобен тест. Въпрос на късмет е те да останат филмирани. Peace

Между другото Дарвиновата теория отдавна се отрече от учените по света. За съжаление само тя се изучава в държавните (уви и в топ частните) училища и университети.

# 1 043
  • София
Що се хващаш на разри журналистически уловки! И аз не зная кой е авторът на химна, нито в кой клас се изучава, но зная други неща, с които утре и на теб да помогна, и на други хора. Тъпите журналисти много си падат по такива провокацийки - спират хора по улиците и започват да ги питат за неща, които отдавна са забравили, и то по правило са все свързани с литература и история. Е, аз пък, години не мога да помня, дори имам проблеми при помненето на имена на автори и произведения, но мога да разкажа основната идея и съдържанието. Хайде сега, тъпа ли съм, каква съм? Ти кажи!

Дарвиновата теория я е отрекла баба ти! Никой не я е отрекъл никъде по света, освен май креационистите. Теория не се отрича. До момента точно Теорията за произхода на видовете бива подкрепена от все повече доказателства. Все повече прилича на Менделеевата таблица с празното място за някои химични елементи.

# 1 044
И аз не зная кой е авторът на химна, нито в кой клас се изучава, но зная други неща, с които утре и на теб да помогна, и на други хора.
Andariel, зарежи науката, с какво можеш да помогнеш? Да не си данъчна или погребална агентка?

# 1 045
  • София
Това обида ли трябваше да бъде? Или толкова си можеш?

# 1 046
.... не знае в кой клас се изучава българският химн. А зам.-министърът на образованието Милка Коджабашева пък не знае кой е неговият автор. [/b]
Сигурна съм, че и други техни колеги не биха издържали подобен тест. Въпрос на късмет е те да останат филмирани. Peace

А аз пък съм сигурна, че и децата с домашно образование не знаят. Нито пък смятам, че е чак толкова важно да знаеш в кой клас се учи химнът.

Между другото Дарвиновата теория отдавна се отрече от учените по света. За съжаление само тя се изучава в държавните (уви и в топ частните) училища и университети.

Амиии? И кои учени я отрекоха? И коя друга теория я замени? Еволюцията се отрича само от разни религиозни институции. Впрочем еволюционната теория не се занимава с това как е започнал животът, а само с измененията след това. И не е в конфликт с божественото начало - бог съвсем спокойно може да е създал първото едноклетъчно и да е кодирал еволюционните промени в ДНК-то му. Много по-елегантно, отколкото да създава човека от глина. Може после да е имало и генноинженерна намеса в ключови етапи на еволюцията. И това не се отрича от еволюционната теория. Но пустата му библия като е казала, че светът е неизменен и създаден преди 6000 години...

# 1 047

Между другото Дарвиновата теория отдавна се отрече от учените по света.
Joy

# 1 048
  • София
Ха, ха, чак сега вдянах двусмислието - теорията се е отрекла от учените, а не че учените са отрекли теорията.  Joy

# 1 049
  • Куциндрел
Ох, тази теория на Дарвин. Много обичат да я "отричат." Joy Joy
За разлика от домашното образование, училищното не забранява и не хули различни теории.
В училище се учи, това което е прието и има някакви доказателства за него.
Ако човек иска, може да се запознае и с другите теории за създаване на света.

Общи условия

Активация на акаунт