Лазер, Фото или Elos...4

• 130 251
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА КЪДЕ ДА ОТИДА НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ВЪВ ВАРНА?
здравейте ,

аз Варна съм ползвала 2 пъти услугите на клиника Париж , но последно реших да пробвам новия кабинет na  BeautyDerm до мола . Много съм доволна дори зачевяване нямах а ефекта е видим!

# 406
Привет мами   bouquet
Реших че дойде времето да оставя кола маската и да направя нещо по-трайно (първоначално мисля да пробвам интим).
Успях да прочета само настоящата тема и оставам с впечатлението, че най-много доволни има от лазер център в София. Тъй като не намерих никакви мнения за фотоепилацията в Новело, някой който има опит би ли споделил мнение, или да не се чудя и направо да записвам час в лазер центъра  Thinking
Благодаря предварително за помощта   bouquet

# 407
  • София
. Тъй като не намерих никакви мнения за фотоепилацията в Новело, някой който има опит би ли споделил мнение, или да не се чудя и направо да записвам час в лазер центъра  Thinking
Пълна скръб е Новело. Мен лично ме боля доста, а ефект нямаше абсолютно никакъв.

# 408
Ясно, явно все пак липсата на вест е лоша вест. Благодаря за коментара   bouquet
. Тъй като не намерих никакви мнения за фотоепилацията в Новело, някой който има опит би ли споделил мнение, или да не се чудя и направо да записвам час в лазер центъра  Thinking
Пълна скръб е Новело. Мен лично ме боля доста, а ефект нямаше абсолютно никакъв.

# 409
Здравейте,

Искам да попитам момичетата, които посещават салон "Нирвана" в София за епилация с новия им диоден лазер - по-болезнена ли е от тази с "класически" лазер?  newsm78

Благодаря,

# 410
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,

Искам да попитам момичетата, които посещават салон "Нирвана" в София за епилация с новия им диоден лазер - по-болезнена ли е от тази с "класически" лазер?  newsm78

Благодаря,

всички диодни много болят!

# 411
Благодаря много за отговора, Eli_ivanova70!   bouquet

В такъв случай е ясно - ще отида в "Лазер център".

# 412
Момичета, аз съм изключително доволна от домашния уред за фотоепилация, който си купих.Чак ме доядя, че дадох толкова пари за IPL и лазер миналара година.

# 413
Момичета, аз съм изключително доволна от домашния уред за фотоепилация, който си купих.Чак ме доядя, че дадох толкова пари за IPL и лазер миналара година.

Предполагам, че знаеш, че трябва да си правиш редовно процедурите с домашния уред и не очакваш космите да изчезнат в случай, че спреш да го ползваш?  Peace

# 414
  • София
petia_parkova, за Новело нищо не мога да кажа, но аз ходя в Лазер център и съм много доволна. Идната седмица съм на трета процедура за бикини и първа на подмишници.
Точно в тази група в момента вървят банери на Лазер център със специални промоции само за BG-Mamma и има доста хубави отстъпки  Peace

# 415

Предполагам, че знаеш, че трябва да си правиш редовно процедурите с домашния уред и не очакваш космите да изчезнат в случай, че спреш да го ползваш?  Peace
Сега съм на процедура веднъж в месеца.Уредът ми струваше 300лв. и ако няколко години нямам косми само с тази месечна процедура, за мен е абсолютно щастие.
Така или иначе и в двата салона, които посещавах, ме предупредиха,че поне веднъж годишно трябва да ходя на поддръжка, за да нямам косми в третираните зони.Една поддръжка ми струва 400лв.За по-малка сума третирам цялото тяло, а не само 3 зони.Засега съм безкрайно доволна.

# 416
ДХ3, ако този вариант е добр за теб и си доволна, е ок  Simple Smile

Аз си исках максимален резултат и затова лазер докато космите горят, след това каквото остане като светли косми и/или мъх с игла; няма поддръжка защото няма косми.

# 417
  • Казанлък
ДХЗ, ще споделиш ли кой уред си си купила? Може и на лични  Hug

# 418
ДХЗ, ще споделиш ли кой уред си си купила? Може и на лични  Hug
Филипс Лумеа, стария модел с кабел.Имаше промоция в Шел.
Правя сравнение; 6 процедури IPL в клиника(бедра) и имам точно толкова косми, колкото след 7 процедури с домашния уред( подбедрици).Доволна съм много.

# 419
Точно в тази група в момента вървят банери на Лазер център със специални промоции само за BG-Mamma и има доста хубави отстъпки  Peace
Къде  newsm78
Аз от колко време се каня да отида...Все ме спираше подготовката за процедурата.
Живот и здраве, май месец отивам.

П.П. Да попитам нещичко. Между две процедури какво се случва? И как се поддържате тогава?

Общи условия

Активация на акаунт