Лазер, Фото или Elos...4

• 130 246
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
И аз да се включа в темата. Не мога да кажа, че се чудих много след прочетените мнения, но изчаквах да мине време преди да споделя впечатления.
Направих 2 пъти лазерна епилация интим и 1 път подмишници, мога да кажа че ефект има, и само, за да не прозвучи прекалено, няма да кажа впечатляващ, а страшно красноречив  Peace
Около 20 дена след последната процедура интима е на 90% изчистен и няма дори намек за някой нов косъм (както всички споделят, устните са най-трудно податливи), а ефекта на подмишници дори след една процедура  е много добър, имам останали не повече от 10-15 косъмчета на всяка от подмишниците  Party
И аз като повечето ходих в лазен център и съм много доволна от страна на консултация, отношения и професионализъм. Ще успея да направя още 1 преди морето, след което ще поизчакам да видя как се задържа ефекта (а и е препоръчително все пак да се изчака след слънчеви бани).
Само да уточня, че съм със светла кожа и тъмен и дебел косъм, и може би затова толкова лесно повлия процедурата

# 466
От около две години ходя на фото епилация. При последните процедури решихме да пробваме нов метод - без бръснене. Засега така си мисля че ефекта е по голям. Но все пак ще видя видя за колко време ще пораснат. Имам база за сравнение  - миналото лято.

# 467
... И аз като повечето ходих в лазен център и съм много доволна от страна на консултация, отношения и професионализъм...

Предполагам, че имаш предвид Лазер Център?

# 468
 ooooh! Лазер Център да, но така става като пиша през телефона
Предполагам, че имаш предвид Лазер Център?

# 469
Здравейте,
и аз да се включа в темата, тъй като видях, че сте писали за Нирвана. Правих си 3 процедури на мишниците - лазерна епилация с някаква много нова технология, нов лазер, не му запомних името, и съм страшно доволна. След третата в момента имам не повече от 5 косъмчета, които са толкова тънки, че не се виждат. Страшно съм доволна и от отношението, и от хигиената, и от резултата, разбира се.

# 470

След 6 процедури на интим, колко често ти се налага да ходиш за поддръжка?
[/quote]

Когато завършиш целия курс на епилация (10-12 процедури) , веднъж годишно се поддържат епилираните зони.

# 471
Здравейте, някоя от вас посещавала ли е infinity clinic, защото мисля да си запиша час за лазерна епилация на вътрешен интим там? http://www.infinity-clinic.com/diodna-lazerna-epilaciya Какви са впечатленията ви?  Simple Smile

# 472
Здравейте,
Аз си правя лазерна епилация в Инканто (Пикасо), на цели крака. Вече 4 процедури. Има ефект, но само при черните косми. Много са тънки, бавно растат и на рядко. В сравнение с преди, има ефект едно 85-90%  Peace

Което е по-светло обаче си седи, може би са малко по-разредени и тънки, но имайки предвид цените, ефектът е почти 0 върху не-черните косми.  Cry

Доволна съм от персонала.

Обаче много боли. Наистина много, последната процедура още не знам как я издържах. Беше с лазер, който прониква по-дълбоко в кожата, защото щях да ходя на море и да не се получат петна.

Има ли лазер за по-светли косми??

# 473
Здравейте. Малко помощ за начинаещия в тази тема  Blush Blush

Доколкото разбирам фото епилацията е по-удачния начин за светъл косъм. Аз съм със светла кожа и тъмен косъм, значи отпада. Прочетох стари теми, сега ще допрочета и тази, но това, за което съм момента не се е ориентирах е, каква е поддръжката при лазерните епилатори? За фотото видях, че се купуват лампи, след като импулсите свършат, но при лазера как стои въпроса?

И каква марка ще препоръчате? В сайтовете, които отварям, основно виждам РИО. Добър ли е?

Благодаря предварително.   bouquet

# 474
Имах този епилатор и определено не действа, не беше в гаранция когато се повреди, но майната му и без това нямаше ефект.

Търся студио за лазерна епилация във Варна от което сте доволни. Намерих теми, но са от 2006/7.

# 475
УжасТ, отчая ме  ooooh! Честно казано аз май на други марки не попаднах за лазер, все са Рио.
Грам ефект ли нямаше при теб?

# 476
При мен нямаше никакъв, само дето си седях като идиот и чаках. А съм със страшно бяла кожа и тъмни косми. Сестра ми също го пробва, но при нея ефекта е едно мъничко място без косми по крака и това е.

Редактирам се да питам - от i-LIGHT Pro IPL6500 REMINGTON IPL-6500 PRO и PHILIPS LUMEA PHILIPS SC2008/11 кой е за предпочитане?

# 477
Аз имам Лумеата и съм доволна до толкова,че забавя растежа и наистина оредяха на около 40%.На някой зони повече, на някой по-малко.Ползвам го вече 2 год. и половина

# 478
  • Варна
Аз имам Лумеата и съм доволна до толкова,че забавя растежа и наистина оредяха на около 40%.На някой зони повече, на някой по-малко.Ползвам го вече 2 год. и половина
Същото мога да кажа и аз за Лумеа  Peace

# 479
Момичета, съжалявам, че ще задам този тъй досаден въпрос, но: тази Лумеа става ли за триъгълник и ако да, за каква част от него, че чета противоречиви мнения?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт