Лазер, Фото или Elos...4

• 130 150
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Трябва да има корен, когато се прави процедурата. Аз правя фото на мустак и брадичка, като преди първата процедура ги обръснах, а след това ми казаха, че мога да ги отскубна. Което растеше след това го обръсвах пак преди процедурата. Вече правя поддържащи през 6 месеца, като смея да твърдя, че ми излизат единични много тънки косъмчета и съм много доволна Peace Бенката няма как да ти я третират, противопоказно е!

# 676
  • София
Geryger, просто правиш кола маска и след два дни или след 24ч се минаваш с фотоепилатор / лазер. Аз съм с фото и досега не съм имала проблем да си правя кола маска и на следващият ден да се светна. Знам, че лазерните са по-мощни, за това за твое спокойствие може да изчакаш и повече дни, стига косъмчетата да не се появят на повърхността. Това е лично мое мнение, не съм експерт. Казвам го, за да няма нападки към мен. А и виждам, че бръсненето те притеснява, което е нормално. Няма нищо женствено в това да си бръснеш лицето и просто реших да се включа със съвет.

# 677
Geryger, просто правиш кола маска и след два дни или след 24ч се минаваш с фотоепилатор / лазер. Аз съм с фото и досега не съм имала проблем да си правя кола маска и на следващият ден да се светна. Знам, че лазерните са по-мощни, за това за твое спокойствие може да изчакаш и повече дни, стига косъмчетата да не се появят на повърхността. Това е лично мое мнение, не съм експерт. Казвам го, за да няма нападки към мен. А и виждам, че бръсненето те притеснява, което е нормално. Няма нищо женствено в това да си бръснеш лицето и просто реших да се включа със съвет.

Моля те, недей даваш такива съвети. В никакъв случай не трябва да се прави това, което си написала  Peace

# 678
  • София
Значи всеки си има своя изпитана рецепта.
Остава да намеря своята. Благодаря ви момичета за помощта.
Пожелавам успешно обезкосмяване на всички!!!

# 679
Както се казва - ако ти трябва информация за нещо - в бгмама Grinning
Та реших да се включа и аз.
Мисля да се възползвам от услугите на лазерната епилация в София - става въпрос за гърди, корем, рамене, гръб и кръст, абе много места Simple Smile
Нямам никакъв опит и реших да се допитам до вас, въпреки че най-вероятно женските и мъжките косми са доста по-различни де... но ако имате опит от своите половинки, ще се радвам да споделите.
Сравнително светла кожа имам, космите не са руси, не знам точно какъв цвят са - да кажем тъмни. Не са много гъсти, но ги има навсякъде и искам да ги редуцирам.
Нямам представа след лазерната процедура какво се случва, как се поддържа мястото без косми, тъй като все пак идва лято Simple Smile
Първото ми участие по морето е около 15ти Юни и се чудя дали е възможно да се направят 2 процедури до тогава, а ако има ограничение за поддържането на мястото без косми - проблем.
А и всъщност фото или лазерна, абе аз май реших - навсякъде казват че лазерната е истината.
Не знам дали мога да споменавам имена на центрове за епилация в София? Набелязъл съм едно място, ама дали ще имат часове... Simple Smile
Еми това е, ще съм благодарен да споделите мнение.

# 680
  • София
Аз нямам голям опит от една процедура на Горна устна, но ти си си набелязал големи цели. Успех!
Незнам до колко е практично да го правиш преди морето....

# 681
Аз нямам голям опит от една процедура на Горна устна, но ти си си набелязал големи цели. Успех!
Незнам до колко е практично да го правиш преди морето....

Има начин да си правиш епилация на цялото тяло или на отделни части, независимо дали е лято или зима, и тук като нещо дето съм пробвала, бих ти препоръчала лазерна епилация, но лазерът да е диоден.

# 682
А аз от личен опит точно диоден лАзер не искам да видя повече.

# 683
Кажи защо не си доволна?

# 684
Диодният лазер има толкова много предимства и едното е системата му за охлаждане. Не вярвам някой да не е доволен от видимия резултат – няма зачервявания по кожата и е по-малко болезнен. За мен това е най-доброто, което една себеуважаваща се жена и държаща на външния си вид, би използвала.

# 685
Кажи защо не си доволна?
Защото ме изгориха с такъв. И то на много кофти място.
А във връзка с горния пост, съвсем не съм съгласна, че бил по -безболезнен. Тъкмо обратното,  александрита не го усещах, а диодния болеше и си исках почивки.
Най -доброто било диодния  hahaha hahaha

# 686
Правени са ми процедури само с диоден лазер, имам много добри резултати и никакви изгаряния; дъщеря ми също; много зависи и кой ти прави процедурите.

# 687
Лазерите на "Борекс" май са диодни? Ако - да, аз само с такива съм се правила и не съм имала никакви проблеми. Peace

# 688
Е, аз съм се правила и с двата лазера и давам сравнение. Нали това се пита в темата.

# 689
Правени са ми процедури само с диоден лазер, имам много добри резултати и никакви изгаряния; дъщеря ми също; много зависи и кой ти прави процедурите.

Много правилно го каза. Много е важно кой извършва процедурата. Диодният лазер е нещо иновативно, което щади кожата и не оставя зачервявания и изгаряния по кожата. А и този, за който ви казах е със специална система за охлаждане, така че вероятността да стане изгаряне на кожата е нулева.

Общи условия

Активация на акаунт