Серенити Бей 2014

• 46 438
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
Да си призная и аз се зачудих как сега хотела ще е пълен...   newsm78 Но може и да е така, защото след 07.09 цените като резервирахме бяха доста по-ниски,а сега като гледам са дори и още по...

Другото,което си помислих е да не би някой да се опитва да прави кофти реклама на Съни.. знае ли човек

# 391
Днес се свързах със Съни Турс и дължа да отбележа, че веднага реагираха и се свързаха с хотела. Предложиха да ме настанят в един от други два ик. апартамента. Нашият обаче е по-добър, а и се оказа, че среднощния шум е бил от заведението на плажа - поканили някакъв цигански оркестър. Ще трябва да изтърпяваме шума от вечерното шоу до 22ч., но все ще се преживее.
Промяната на помещението още в началото компенсираха с 20% от цената.
Реших да се наслаждавам на почивката, а в хотел с анимация и ол инклузив ще почиваме отново, когато и второто ми дете стане на поне 3 години.
Весела почивка на всички, които тепърва ще пристигнат.

# 392
  • Пловдив
И ние сме в хотела. Наистина е пълен ( даже на сайта на Съни е спрян от продажба до 11- ти). Но дали защото сме с малко по- големи деца или защото сме тук да се забавляваме- шума никак не ни пречи. В апартамент море сме, както резервирахме. Днес преди 21ч и двамата заспаха, уморени от плажа, и данданията от Комеди шоуто грам не им попречи. Само в ресторанта е голяма навалица за обяд и вечеря, но не сме чакали повече от 2-3 минути за маса.

# 393
Пепи благодаря за информацията. Би ли споделила какво е времето и топла ли е водата в морето и басейна,че и ние от други ден идваме да ви правим компания Simple Smile

# 394
Здравейте!
 Ще се запиша в темата да следя,че ми хареса хотела.За догодина ще е или той,или Казабланка.

# 395
Затаила съм дъх в очакване на коментара на DaGa...след толкова много питане ми е интересен Sunglasses

# 396
За сега сме супер доволни, всичко е на шест Simple Smile На рецепцията бяха много любезни, настаниха ни още в 13:30, паркирахме точно до входа, а не на "калният" паркинг. Сложиха ни веднага гривните и хапнахме дори. Апартамента е с изглед море точно по средата над басейна. На 5 ет сме, чилъра на покрива се чува но едвам при нас, видях къде е точно предполагам там доста си се чува / по-късно ще кача снимка да знаете къде е /. Банята поне при нас водата си се оттича..
. Храната на обед и вечеря беше супер. Алкохола не ми се струва разреден.... Водата в морето е екстра, в басейна днес ще проверим....Това е засега,по-късно ще докладвам отново Simple Smile ...Ааа да шезлонги в момента като гледам от терасата свободни няма...

# 397
Видя ли, напразно се терзаеше месеци наред..... Laughing

# 398
Абе малко дразни това с хавлииите. Утре явно ще трябва най-късно 9 да сме на плажа ....

# 399
здравейте
Искам да ви кажа на всички които се интересуват от хотела че е прекрасен , само дето се опитаха да ни минат с настаняването и вчесто в студио ни сложиха в апартамент , но на 1 етаж точно до рецепция и външното кафе , без балкон и с решетки на прозорците -след моята бурна реакция веднага ни настаниха в студио със странично море-супер си ни беше там.
Храната е хубава , но за такива като нас с дете дето изпускат половин ден плаж в спане и винаги хващат последния влак за вечерята - всички деликатеси от типа на шишчета топла скара и разни риби по спешъл са свършили .
Иначе аниматорите са супер- с тяхната сладка звучна песен тип лятно хитче вдигат всички на крака.
Шезлонги има дори и в 9ч сутрин-а ние почивахме в края на юли.
Басейните са чисти и хубави .
Питиетата не са лоши -за ол инклузив все пак.
Пак бихме посетили този хотел.
И отново адмирации за персонала и аниматорите
Само забележка имам и за много ранното почистване на освободени стаи -в 7,20 сутрин почват да чистят с прахосмукачки и дори правих забележки на 2 пъти.
Ами мисля че вписах всички + и - но като цяло хотела си е добър и единствено тази година чистотата на водата в морето бе под въпрост с тези потопи по крайбрежията .

# 400
Аниматори са страхотни. Няма такива весели и позитивни хора,  благодарение на тях си изкарахме страхотно Simple Smile
Ани, Павката,Жорката, Иво... и останалите също  Party

Вечерните програми, които правиха бяха невероятни. За съжаление клиповете,които съм направил са с доста лошо качество иначе щях да ги кача в тубата.

Ноо поне малко снимки мога да споделя от хотела Simple Smile

Изгледа от апартамента в който бяхме:

Единият ден камериерката за благодарност,че сме си оправяли леглата беше малко се заиграла с пердетата Simple Smile

Жорката....

А знаете ли,че е участвал в България търси талант и е стигнал почти до финала  Wink

И Ани и тя е участвала,но не сама,а с група

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 19:43 от DaGa

# 401
Еее, разби с тия снимки, те са по- хубави от на сайта им  Peace
Чак ми домъчня за там  Confused

# 402
Снимки мога да кача още, стига да искате. А като погледнах клиповете и те не са толкова зле, та ако искате и клипчета от вечерното шоу мога да кача. Само кажете и качвам  Simple Smile

# 403
Ами качи де. Аз обичам да гледам снимки.

# 404
Снимки мога да кача още, стига да искате. А като погледнах клиповете и те не са толкова зле, та ако искате и клипчета от вечерното шоу мога да кача. Само кажете и качвам  Simple Smile

На мен ми е ясно за какво става дума  Heart Eyes. Радвам се, че ви е харесало, ти доста се притесняваше помня. Такава анимация никъде в Б-я не сме открили още, ще ме извинява Албена с техните анимации на 2 хотела в соц. зали. Тук наистина има живот  Peace

Общи условия

Активация на акаунт