Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хомеопатията и какво мисли хомеопатът за нея?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна книга за принципите на хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за чистенето на ваксини и какво е мнението за хомеопатичното лечение?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение при проблеми с адаптирането на децата към ясла?
-
Какво е мнението за хомеопатичното лечение на скарлатина?
Щото хом. може "нарочно" да те вика,за да му платиш.Поне предният хомеопат никога не искаше да предпише по телефона и подозирам именно тази причина.Нямам предвид,когато наистина с-нието изисква посещение.
. Категорично не желая да предписват ХЛ на детето по телефона, не мисля, че може да се добие ясна представа за състоянието само по това какво казвам аз. Така вероятноста да подведа неволно хомеопата е голяма. Когато е болен и реша, че има нужда от намеса, задължително сме заедно при хомеопата, не го оставям в къщи да го гледат, напротив, искам хомеопата да види състоянието с неговите очи.
.
От известно време за дъщеря ми, хомеопата ми изписва да и давам лекарството от 5-ча чаша, а понякога се е случвало и от 9-та.