Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 378
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
От Аладин разнасят ли по домовете? Търсих в нета, но така и не можах да разбера...

не, само на място

# 466
В магазините ,дистрибутори на найлонови пликове. Има един в пресечка на Опълченска,уличката срещу здравословния магазин,от ляво, на 10-тина метра-магазинчето е малко,слиза се по едни стълбички надолу.Дистрибутори са на Екстрапак.

Магазинът вече не съществува. Може да проверите в този,който е до дюнерите на Четвъртък пазара !

ее,тъкмо мислех тези дни да ходя .Сега от къде да купуваме ? КОйто разузнае,да сподели  Peace

# 467
  • Пловдив
В големите вериги магазини няма ли?

# 468
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да запиша 10-годишната си дъщеря да танцува хип-хоп?

В Сценични кадри имаше лепната обява за хип-хоп танци в център Алехандро, мисля, че е зад сладкарница Амадеус, с/у църквата Св.Петка.
Иначе миналата година се разприказвах с едно момче на 11г., което ходело на хип-хоп в някакво читалище точно до Руския клуб, както ми го обясни (сега май не е Руски клуб вече).

Варианта с Алехандро ми е супер удобен, проверих, но в момента уговарят треньори и не танцуват. Ще се поинтеренсувам за читалищета около Руския клуб, някъде до "Щъркел" ще е. Благодаря за инфото.

# 469
  • Пловдив
Момичета,помагайте....съвсем забравих днес да мина през пекарната срещу пожарната да поръчам питка,а спешно ми трябва за утре,обаче ВКУСНА питка.Ако отида утре сутринта дали ще мога да купя оттам,без да съм я поръчала предварително? Имах един техен телефон,но не отговаря никой. Имам спомен,че сте коментирали и че на сточна гара в пекарната вкусни питките. А продават ли се в събота сутринта без поръчка?

# 470
Да не те отчайвам, но питка без поръчка е трудно. Ако отидеш сега в магазин Лекси и поръчаш, мисля, че ще ти я направят за утре сутрин. Пекарни не съм ползвала.  Аз съм търсила така питка и не намерих без поръчка. Peace

# 471
  • Пловдив
Вкусна питка можеш да поръчаш и от сладкарница МонШери  Peace
Там май са малко по-специални, нашата беше "кумова пита", но като краен вариант..  newsm78 /към 10-12 лв мисля беше/.

# 472
В магазините ,дистрибутори на найлонови пликове. Има един в пресечка на Опълченска,уличката срещу здравословния магазин,от ляво, на 10-тина метра-магазинчето е малко,слиза се по едни стълбички надолу.Дистрибутори са на Екстрапак.

Магазинът вече не съществува. Може да проверите в този,който е до дюнерите на Четвъртък пазара !

ее,тъкмо мислех тези дни да ходя .Сега от къде да купуваме ? КОйто разузнае,да сподели  Peace

Благодаря на всички,които се включиха с предложения.Намерих в така наречените складове в Кючука.Само се наложи да почакам,защото жената обслужваше и друг магазин.

# 473
За целофанени пликчета за опаковане- сетих се,че има и в склада на КИКО ( не помня точно кико ли беше,брезовска,след Илиенци,от ляво,излизайки от Пловдив).Ако се сетите ок. четвъртък пазара,моля да пишете  Peace

# 474
  • Пловдив
За тези от вас, които се интересуват, вече ще има доставка и до Пловдив
https://www.facebook.com/naturalmilk.pld?fref=ts Simple Smile

# 475
  • Пловдив
Аладин уж имат доставки по домовете (а и не само те),не съм поръчвала и не знам как стоят нещата. Peace
http://www.domokar.com/plovdiv.html

# 476
Да, аз съм поръчвала през домокар, но с тях не можеш да правиш допълнения към поръчката, примерно дюнера искам да е с по-малко (или без) еди какво си и т.н.. Тъпо е, че не са сложили такава опция на сайта си. Пък и с тия 3 лв доставка... Но по някой път като няма как поръчвам от тях.

# 477
Здравейте!
Търся дамско яке/палто,но голям размер,идеи къде да проверя? newsm78

# 478
  • Пловдив
Търся дамско яке/палто,но голям размер,идеи къде да проверя? newsm78

Илиенци,Макси Мод,срещу музикалното има едни магазин с големи номера,все му забравям името.Ако идваш от главната по Иван Вазов се пада от дясно,след магазинчето на Флавия за обувки

# 479
За тези от вас, които се интересуват, вече ще има доставка и до Пловдив
https://www.facebook.com/naturalmilk.pld?fref=ts Simple Smile
а имат ли някаква гаранция за качеството,или на честна дума? Ползвали ли сте ги и преди?

Общи условия

Активация на акаунт