Звездни компромати-196 част

• 51 770
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Много си подхождат! Whistling

# 31

Все едно е с малка глава на гоолямоо тяло..

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И в тази линия- още нещо некомпроматно. Като контра на горното Simple Smile

# 33
  • където ми харесва
Винаги съм се чудила, защо това момиче хем е хубаво, хем има нещо грозно в нея...е, нещото е носът й...отвратителен е.
А Пацо и Пенка да не са си станали дружки? Отиват си...общото им IQ сигурно е 10 Joy

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
Симпатяга е мъжката част от Кардашиянови. Агилера ако смени прическата и макияжа, мигом ще свали от годините си, които не са никак много. И Бюндхен е на 33, но винаги е с лек грим и изглежда младолика, макар да не съм и фен.

за това не се възмущавам като видя млади момичета със силен грим  Peace отива им , красиви са , да прави ги по-големи но им отива  Peace Малди , това е  Laughing

Силен грим с напредване на  възрастта е само - за дамите , разбира се изключая понякога сценичният грим  Wink

# 35
# 36
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, не искам да съм гадна, ама ми е малко нелепо да се върже Кейт към Бауи- човек, направил революция в музикалния бизнес, и жена, чийто основен успех в живота е изключителният брак.
Знам, че ще има възмутени от изказването ми, но аз така мисля Peace.

# 37
# 38
На мен ми е много неприятен Роб Кардашиян.

И в Зейнеб нищо красиво не виждам.

# 39
Зейнеб е отврат!

Само не разбрах - значи и според вас въпросната моделка е дебела, така ли?  Joy

# 40
  • Viena
  bouquet за темата

# 41
  • където ми харесва
Охх, не искам да съм гадна, ама ми е малко нелепо да се върже Кейт към Бауи- човек, направил революция в музикалния бизнес, и жена, чийто основен успех в живота е изключителният брак.
А може би, не е връзване на Кейт към Бауи...просто честване и на нейния рожден ден.
В този ред на мисли, какъвто и музикален революционер да е Бауи, не мен ми е изключително противен и като външен вид, и като музикант.

# 42

Вързала съм ги един към друг само въз основа на това, че и двамата имат рожденни дни.....
Обаче след това видях в предните страници, че Бауи е бил роден вчера, Кейт е днес - та отпада първоначалната идея...Не смятах обаче, че това ще е проблем....

То и за Кейт имало писано обаче Whistling....

# 43
Зейнеб е отврат!

Само не разбрах - значи и според вас въпросната моделка е дебела, така ли?  Joy

Според мен изобщо моделката не е дебела.Много си е добре жената Peace

А Зейнеб.......втори път вече като отворя нейна снимка и ... Tired А толкова я харесвах! Като се захванат с някакви богаташи и започват да заприличват на караконджули Crossing Arms Що така? Thinking

# 44
  • Бургас
Зейнеб е отврат!

Само не разбрах - значи и според вас въпросната моделка е дебела, така ли?  Joy

Моето тяло в момента е същото като нейното, но аз лично се чувствам леко закръглена и не се харесвам така. Обаче в никакъв случай не може да става въпрос за дебела жена.

Общи условия

Активация на акаунт