Звездни компромати-196 част

• 51 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, не искам да съм гадна, ама ми е малко нелепо да се върже Кейт към Бауи- човек, направил революция в музикалния бизнес, и жена, чийто основен успех в живота е изключителният брак.
Знам, че ще има възмутени от изказването ми, но аз така мисля Peace.

Вързала съм ги един към друг само въз основа на това, че и двамата имат рожденни дни.....
Обаче след това видях в предните страници, че Бауи е бил роден вчера, Кейт е днес - та отпада първоначалната идея...Не смятах обаче, че това ще е проблем....

То и за Кейт имало писано обаче Whistling....
Сигурно, но на мен така ми се навърза в съзнанието Grinning.
Иначе ЧРД и на херцогинята Simple Smile.

# 46
  • София
Неприятен е, я - нисък и дебел.  Peace
По-добре да беше само нисък.

# 47
# 48

И от мен ЧРД!
Джой, за темата   bouquet

# 49
# 50
  • Tам през Атлантическия океан

Зейнеб ми е откровенно Грозна  Laughing
Роб е дебел/nапълнял   Mr. Green , има го на снимки преди пак да се усвини , ми добре  изгледжа  Rolling Eyes 1,80 e (гледам че някои пишат че бил мн. нисък )

http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2013/05/ifwt_RobKardashian11.png

# 51
  • София
Мале, какви сте бързи, нямате изчитане. Дано не е пускано.
Сара Джесика Паркър създаде първия си модел за Маноло Бланик

# 52
Зейнеб е отврат!

Само не разбрах - значи и според вас въпросната моделка е дебела, така ли?  Joy

Според мен изобщо моделката не е дебела.Много си е добре жената Peace

А Зейнеб.......втори път вече като отворя нейна снимка и ... Tired А толкова я харесвах! Като се захванат с някакви богаташи и започват да заприличват на караконджули Crossing Arms Що така? Thinking

Именно! Защото и според мен е прекрасна.... та си помислих да не би аз да съм сбъркана... Но мисля, че изглежда много добре, много по-добре от анорексичните модели!
По-женствена е!
miss july, ако си свикнала да си по-слабичка е нормално да се чувстваш закръглена. Но едно е личното чувство и оценка, а съвсем друго е налаганото от медиите върху обществото мнение, че този модел е plus size.

Роклята Гучи на Нина ми прилича на халат. Останалите ми харесват всичките!

# 53
  • София
miss july, ако си свикнала да си по-слабичка е нормално да се чувстваш закръглена. Но едно е личното чувство и оценка, а съвсем друго е налаганото от медиите върху обществото мнение, че този модел е plus size
Много точно казано.  Peace

# 54
От предната тема исках да кажа, че Оливия Уайлд е страхотна бременна  Heart Eyes знае ли някой кога й е термина? Имам чувството, че коремчето й изведнъж порасна много  Flutter

# 55
  • Бургас
Зейнеб е отврат!

Само не разбрах - значи и според вас въпросната моделка е дебела, така ли?  Joy

Според мен изобщо моделката не е дебела.Много си е добре жената Peace

А Зейнеб.......втори път вече като отворя нейна снимка и ... Tired А толкова я харесвах! Като се захванат с някакви богаташи и започват да заприличват на караконджули Crossing Arms Що така? Thinking

Именно! Защото и според мен е прекрасна.... та си помислих да не би аз да съм сбъркана... Но мисля, че изглежда много добре, много по-добре от анорексичните модели!
По-женствена е!
miss july, ако си свикнала да си по-слабичка е нормално да се чувстваш закръглена. Но едно е личното чувство и оценка, а съвсем друго е налаганото от медиите върху обществото мнение, че този модел е plus size.

Роклята Гучи на Нина ми прилича на халат. Останалите ми харесват всичките!

Жената има много хармонично и женствено тяло. Има си хубави гърди, женствени извивки, без да е дебела. Харесва ми много повече от стандартните манекенки, които са като сухи съчки в телата - плоски като дъски и с изхвръкнали кокалджаци.

# 56
Нина каквото и да облече е прекрасна. Heart Eyes

# 57
  • Варна
Нина Добрев много ми харесва.

# 58
Връщам се да ви чета  bouquet

Иначе Пацо и Пенка ме разбиха Joy Joy hahaha

# 59
Сега видях,че и Нина Добрев има рожден ден днес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт