Брак или "на семейни начала"?

• 47 631
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 615
А друго да ви запитам - бракуваните задължително ли е да си носим халките, та целия свят да ни вижда и завижда? Mr. Green
Твърдо да.Ако искате мноооооооого да ви завиждаме една голяма на врата.

# 616
А друго да ви запитам - бракуваните задължително ли е да си носим халките, та целия свят да ни вижда и завижда? Mr. Green

Иска ли питане. Дори дясната ръка трябва да бъде леко изнесена напред, за да се поставя акцент върху най-важното и да няма място за никакви съмнения  Mr. Green

# 617

Виж кво, една халка, без годежен пръстен, нищо не значи. Аз така ги разбирам нещата. Ако е имало годеж преди венчавката, това вече си е законно. Бързите сватби ми намирисват на .... абе, малко полу-законна работа ми се видят.

# 618
  • където ми харесва
Естествено, че трябва да я носиш постоянно. Иначе, никой няма да ти повярва, че някой някога те е поискал, че и те е взел! Crossing Arms

# 619
Мили омъжени дами, наричайки чуждите деца незаконни, споделете моля имате ли имунизация срещу хипотезата да заченете от любовника си и да не успеете да се разведете и омъжите отново навреме за раждането?

Я сега кажете сега във връзка със законностите и извънбрачностите, ако една съпруга зачене от любовника, кой се пише за баща и как се оформя това легално?

Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.  Wink
А и според статистиката 50% от мъжете отглеждат чужди деца. Ясно е, че децата са "чужди" в много разнообразен снисъл на думата и по много различни причини. Но със сигурност в тези 50% се съдържат и бащи, отглеждащи децата на любовниците на жените си, без да знаят за това.  Peace

И това е законно дете? А откъм етична гледна точка пък какво е? Лееееле.

Май незаконното дете е по-добре. Поне знаем, че бащата е отишъл и е настоял, че е неговото дете.

# 620
  • София
Моята не я нося  newsm43 За халката говоря.

# 621
  • София

Виж кво, една халка, без годежен пръстен, нищо не значи. Аз така ги разбирам нещата. Ако е имало годеж преди венчавката, това вече си е законно. Бързите сватби ми намирисват на .... абе, малко полу-законна работа ми се видят.

И годежен пръстен имам.
Въпроса е, че двете са толкова големи и неудобни, че не ги нося и не ми пука.
А я пак да питам - като съм забременяла и родила по време на "годежа", обаче преди сватбата, как се води? Crazy

# 622

И годежен пръстен имам.
Въпроса е, че двете са толкова големи и неудобни, че не ги нося и не ми пука.
А я пак да питам - като съм забременяла и родила по време на "годежа", обаче преди сватбата, как се води? Crazy
Задръж малко ще отворя речника...ако няма подходяща дума ще измислим нещо заедно.Така обогатихме семейния кодекс и теб ще те класифицираме някъде.Ама да не се сърдиш после с тез глупости дето правиш..

# 623
  • София
Сега остава и един църковен брак да спретнем, след кръщенето на децата и ще "избием рибата"!

# 624
Естествено, че трябва да я носиш постоянно. Иначе, никой няма да ти повярва, че някой някога те е поискал, че и те е взел! Crossing Arms

Joy

а такива като мен дето не носят нищо
горките, никога непоискани и невзети
 Joy

темата почна да изтребва малкото останала риба  Laughing

# 625

Joy

а такива като мен дето не носят нищо
горките, никога непоискани и невзети
 Joy

темата почна да изтребва малкото останала риба  Laughing

Аз пък отивам до тенекеджията да ми изфабрикува една халка,че да имам тежест и други екстри за модела.

# 626
Eдва ли може да има по-грозно словосъчетание от "незаконно дете", едвам ми се обърнаха пръстите да напиша тази нелепица.
Как може едно дете да бъде незаконно? То е жив човек!
То е животът, най-голямото благо, най-висшата ценност! Как изобщо може да има такива изрази, недоумявам. Все едно да обявиш за незаконен самият живот.

# 627
Eдва ли може да има по-грозно словосъчетание от "незаконно дете", едвам ми се обърнаха пръстите да напиша тази нелепица.
Как може едно дете да бъде незаконно? То е жив човек!
То е животът, най-голямото благо, най-висшата ценност! Как изобщо може да има такива изрази, недоумявам. Все едно да обявиш за незаконен самият живот.

Ти пък
Те "копеле" се разбра, че все още ползват масово, ти за "незаконно" се втрисаш

Деси, явно си слабичка и имаш нужда от тежест да не те отвее вятърът
Аз си имам дост.собствена тежест за да не се налага да вадя 20год халки  Grinning

# 628
В темата има женен мъж, омъжени жени, неомъжени съжителстващи жени... Липсват съжителстващите мъже... Мисля, че доста митове в тази тема биха били развенчани, ако няколко такива биха споделили своите мотиви да не предлагат брак на жената, с която живеят.

# 629
В темата има женен мъж, омъжени жени, неомъжени съжителстващи жени... Липсват съжителстващите мъже... Мисля, че доста митове в тази тема биха били развенчани, ако няколко такива биха споделили своите мотиви да не предлагат брак на жената, с която живеят.

На мен мъж, пишещ в БГ Мама ми е откровено странен  Laughing да не кажа друго
Та със сигурно бих била в потрес, ако се нароят едни съжителстващи мъже да се обясняват като ученички

Общи условия

Активация на акаунт