АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
mim992, и аз мисля да дам няколко трохички в началото.. после след ден, два още малко и така докато стигна четвъртинка..

# 541
  • СОФИЯ
Мами, колко време варите яйцето и четвърт жълтък ли дадохте за първи път на бебоците в началото или по-малко. После през ден ли се дава или на по-голям интервал...  newsm78
аз варя минимум 20 минути,давам четвъртинка ,засега два пъти в седмицата и давам купени яйца.

# 542
mashtki Аз давах домашни и може и от това да се е обринал,но за сега ще изчакам още малко и тогава пак ще пробвам

# 543
Мамита вие захранили ли сте с глутен вече,аз още не съм утре ставаме на 7 месеца и мисля да му го въведа вие как мислите? newsm78

# 544
Жълтъкът трябва да е твърдо сварен(да няма в средата рохка част) и да не е потъмняло от варене отвън нали? Аз търсих домашни яйца, прясно снесени,ама в тоя сезон е трудна работа. Кокошките не снасят  Crazy  Успях да намеря едно яйце за днес, ама да видим.. Дано кокошките да проносят  Laughing

# 545
Аз днес въведох глутена с една каша на Хип, жълтък още не съм давала.

# 546
Аз днес въведох глутена с една каша на Хип, жълтък още не съм давала.
Каква е кашата защото и аз мисля да започна с каша

# 547
И аз започнах с глутен, вчера вече втори ден. Кашата е овесени ядки с праскова на Хумана, много е ароматна, а за жълтък мисля да изчакам 8месеца. До тогава има още какво да се въвежда... Peace

# 548
Аз дадох от тази: http://www.minimod.bg/2502/hipp-%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D … 8-190%D0%B3%D1%80
Бях я взела преди доста време, но като видях че има глутен я оставих за по-късен етап. И аз мисля да изчакам с жълтъка 2-3 седмици поне.

# 549
  • велико търново
мам4ета имам въпроси Simple Smile днес ще по4ваме плодовите пюренца,ще и правя от ябълка но въпроса ми е колко време се съхраняват плодовите пюрета? И гледам 4е пишете за жълтък а въпроса ми е как го давате на беб4овците на нас май ни е рано още щото сме на 6м и 1 седмица ама да знам Simple Smile

# 550
  • Кюстендил
Честита Баба Марта!

# 551
  • СОФИЯ
Честита Баба Марта!
мам4ета имам въпроси Simple Smile днес ще по4ваме плодовите пюренца,ще и правя от ябълка но въпроса ми е колко време се съхраняват плодовите пюрета? И гледам 4е пишете за жълтък а въпроса ми е как го давате на беб4овците на нас май ни е рано още щото сме на 6м и 1 седмица ама да знам Simple Smile
аз държа пюретата до 3 дни в хладилник,за жълтъка и месото е различно,зависи кога си започнала захранването.аз захраних на 5 месеца ,сега е на 6,5 и яде месо,жълтък,каши кисели.глутен мисля поне на 7,5 месеца.изчаквам около 20 дни ,преди да въведа "нова група храни". Peace

# 552
Честита Баба Марта и от нас   bouquet
shirina, аз дадох жълтък вчера за първи път. По-малко от четвъртинка. Може би половината на четвъртинката.. Разбих го добре в 2 лъжички от пюрето. Първо дадох него и после си и дадох да си изяде останалото пюре. Казаха ми, че така се давал жълтък, за да си сигурна, че и да не изяде цялото бурканче пюре, жълтъка е изяден. Иначе ние сме на 6м. и 8 дни. Всяка майка си решава сама кога да даде жълтък... Някой преценяват, че искат да изчакат.
  Плодови пюрета съм давала само купени. Не съм ги приготвяла аз...

# 553
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави мами и бебоци!
Аз преди няколко дена купих ето тази мрежа за плодове: http://www.hippoland.net/canpol-mrezha-za-plodove-s-dr-zhka
Много съм доволна, слагам резен ябълка или банан и малчо си го изяжда без проблем и без опасност да се задави от някое едро парченце. Чеше си и венците по този начин. Препоръчвам ви я тази мрежичка.

# 554
честита баба марта и от нас ,момичета!Румени,засмени,бели и червени,много здраве на всички вас и на малките съкровища също!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт