Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 493
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, момичета,  Hug фенки на най-красивия, най-талантливия, най-харизматичния. С другите квалификации ще продължа после. Сега да ви постна едно колажче. Мисля, че името "Моята вселена" му подхожда.

Мили, Танички,    smile3525 newsm51да сте живи и здрави. Аз доста се черпих за ваше здраве. Весел празник.

Скрит текст:
Привет!
 newsm51
И колажът хубав, и името му подхожда...

# 286
  • Пловдив

Незабравимите... Керим и Булут.

# 287

Каква ли още красота ще видим в новите филми?

# 288

Енгин Акюрек:

"Любовта те кара да вършиш противоречиви неща. Поради тази причина не би било достоверно каквото и да е определение за любовта."

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 13:17 от marytza

# 289

Здравейте, момичета!  Hug

Още едно заглавие от юбилейния филмов афиш скоро ще бъде по кината в Турция. В " Kadin isi banka soygulu" ("Банков обир по женски") Есра Дерманджиоолу отново развихря комедийния си талант. Популярни и обичани са и другите актриси в главните роли - Мелтем Джумбул, Филиз Ахмет и Йозге Улусой.

Скрит текст:

Комедията разказва за четири приятелки, чиито живот е стигнал до ръба на отчаянието - след разводи, здравословни проблеми и дългове. Така се ражда "гениалната" им идея да ограбят банка - в нея те виждат единственото си спасение. Опасното приключение на обирджийките преминава през много комични перипетии и абсурдни ситуации и е показано със свеж хумор и шеговито намигване към зрителя...
   Преди дни, четирите актриси са влезли в студиото, за да запишат песента - "Down with this world" (хит на Mary Chapin Carpenter през деветдесетте), която изпълняват във филма. По думите им, сцената с певческите им "умения", била една от най-смешните в лентата. Звукозаписът е продължил цели три часа.
     Режисьор на " Kadin isi banka soygulu" е A.Танер Eлхан. Премиерата ще бъде на 17 януари.

Ето и оригиналът на песента, която пеят Есра Дерманджиоолу, Мелтем Джумбул, Филиз Ахмет и Йозге Улусой.

http://www.youtube.com/watch?v=SuapCENFM2U                  

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 13:21 от ангела 33

# 290
Добро утро, момичета,  Hug фенки на най-красивия, най-талантливия, най-харизматичния.
Smile И най-обичания!
 Hug Привет, Fantasya!
Сега да ви постна едно колажче. Мисля, че името "Моята вселена" му подхожда.

Скрит текст:
smile3525
Благодаря ти, много ми харесва!

# 291

Енгин Акюрек:

"Любовта те кара да вършиш противоречиви неща. Поради тази причина не би било достоверно каквото и да е определение за любовта."

newsm51
Ако са "противоречиви" като у Мустафа Булут, така, както е изигран от него, аз я приемам...

Но и любовта на Керим никога няма да бъде забравена...

# 292

Много грандоманско.  Rolling Eyes Пък и по съдържание повече би му подхождало "Моята планета".  Wink Не ми хареса.  Naughty Сори!   hug

# 293

Много грандоманско.  Rolling Eyes Пък и по съдържание повече би му подхождало "Моята планета".  Wink Не ми хареса.  Naughty Сори!   hug
На мен пък ми хареса идеята на авторката. Планетата е тясна за тая красота, талант, харизма. И го изстрелваме в космоса.

# 294
# 295
Последно, кога да чакаме трейлъра за сериала, защото си водя една статистика за слухчетата. От каста  познавам  само Али Йоренч. Майка му го е уредила с ролята, нищо не става от него. Гардероб. И няма главна героиня. И няма да има пари, четох КЧ щял да прави касов исторически епос. Което иска много, много пари за реквизити.
И какво остава, филм без изявени актьори, изпаднали германци от други сериали, без главна героиня и без пари. Такзв филм може да почне и утре.

# 296

Фантазия с удоволствие се присъединявам.

Досега "четох" / добре, че е Гугъл / малко  комшийска преса.

За Енгин бей - информация йок.

Ама те чакат феновете да открият нещо и да започнат на  "Copy / Paste" да го повтарят навсякъде.

Но напълно е възможно още две седмици да "подхвърлят" - очаквайте скоро ...

И това което написа Аурелия да се окаже абсолютно вярно.

# 297
И аз, не харесах специално тази сцена с КТ. Много преигра. Направих паралел с други подобни сцени-загуба на скъп приятел, още повече не я харесах. Но, иначе КТ направи страхотни моменти. Беше влязъл на 100 % в кожата на героя. Получи Пеперуда за първия сезон.

# 298

- Според вас възможна ли е една толкова силна любов като тази на Мустафа?

Енгин Акюрек:

"Възможна е. Ако не мисля така, животът би бил доста безнадежден, би бил много сив. Всички бихме били много нещастни. Много хубаво е дори само да мечтаем за една такава любов, за това да може да обичаме някой толкова силно. "

# 299
  • Пловдив

Текин - надявам се така да ни изненада....

Общи условия

Активация на акаунт