"Малък сптимврийски проблем" ще бъде по кината на 14 февруари. Много скоро ще има трейлър!. Бъдете с нас в очакване..."
Благодаря много, Мариянче,
че ни държиш в течение на всички новини.

благодаря и за новата снимка! Ейлюл чете тетрадка или дневник, може би,

Поздравления за пост 568
много си права, че не може да има пълно възстановяване, ако гледаме реално.
сега те прочетох. Може би в това е проблема – че Керим не искаше помощ, а как се справяше сам – като се напие.
Сега ще чета.
За тях прошката по принцип е мъчно нещо, белег на слабост. Така че, не се учудвам, че я нямаше изявена във филма, просто отбелязвам, че от това той пострада. Съгласна съм с теб, че Ф прости на К, но ЗАЩО НЕ МУ КАЗА? Ей това е голямата чуденка, на която се чудя и до ден днешен.
С риск да повторя казаното от velijana
много от нещата, за които пишеш, съм ги споделяла и аз при директното излъчване на филма и при преговорите, които правихме след приключване му. Би ми се искало да чуя "Простих ти!" от устата на Фатмагюл към Керим, все още не мога да се примиря с финала на филма и все още не мога да се "насиля" да го гледам втори път, въпреки че след дискусиите донякъде се съгласих, че все пак е логичен.
Въпреки всичките си недостатъци, КВФ остава за мен един от най-вълнуващите и въздействащи филми, които съм гледала!
тези думи важат и за мен.