Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 494
  • 728
  •   1
Отговори
# 300

Тук работи точно по професията си - ковач.

Всичката работа с монтажите / заваряването / беше нещо допълнително към ковачеството.

# 301
Привет момичета! Heart Eyes

Отбивам се за малко да видя да не са се сетили продуцентите
да се изкажат за новия сериал. Simple Smile То не ми се вярва да го направят
в неделя, но знае ли човек.... Thinking
Благодаря на Велияна   bouquet и Мариана   bouquet за видеото от снощи, в което се съобщава
за предстоящия сериал с участието на Енгин Акюрек.

И аз си мисля, че около премиерата на ''Септемврииския проблем'' или
ще е трейлъра, или започването на сериала. Може да е веднага след премиерата. Simple Smile

Таня 34 newsm51  Танушка newsm51
да сте здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet

Скрит текст:

# 302

До по-късно... Heart Eyes  bouquet

Приятен ден, със щастливи емоции ,пожелавам на всички! Hug  bouquet

# 303
Любов,  newsm51 за заглавията питах една приятелка, която е завършила колеж и университет в Истанбул. Адвокат е. След това си взе и българска диплома и стана член на "Адвокатската колегия". В момента живее и работи в Истанбул. Казвам всичко това, защото смятам, че щом е завършила два университета - там и тук, владеенето и на двата и езика е на добро ниво. Тя ми каза следното: Каква е разликата между" BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ" и "Bİ KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ" - няма дума "BI". Понякога "BI" се използва за по-кратко.  „Kara Para Aşk” преведе така :"Любов на черни пари". На мен обаче ми се струва. че не можем да дадем точен превод за тези три думи, като заглавие. Така извадени от контекста. Ти по-добре ги знаеш от мен тия неща, защото това ти е професия, а ти си голЕма в нея. Има огромна разлика между професионалния и любителския превод. От време на време хвърлям по едно око на "Пепел от рози". Дублажът е ужасен, но преводът е много по-добър. Ще дам само един пример. Любимата на всички сцена: "Севиорум. Чооок." тук е преведена: "Обичам те. Мноого". Професионалистите го преведоха: "Обичам те. Безумно". Една единствена дума, а разлика огромна. Всеки език си има особености, а думите имат отсенки, които ако не познаваш не можеш да предадеш емоцията. А какво е всъщност киното? Факти, биографии, жълтини? Не. Киното е емоция. Ето за тази емоция разчитам изключително много на тебе. Твоите преводи са класа. Другите си ги купувам с SMS за 2.40 на месец. Няма лошо. Пазарна икономика.

Мартичка,  newsm51още една целувчица.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 15:38 от fantasya

# 304

# 305

"Успях" да прочета  някъде назад едно предложение свързано с Енгин, направено по повод на един колаж, който също "успях" да видя. / просто днес бързината е предимство  за да си в час  / .

Абсолютно съм съгласна.

Скрит текст:
Пращаме Енгин в необятния Космос.

Там той се среща с  „Извънземният Левент“.

Стават другари – следователно всички ние тук ставаме първи  дружки.

Обединяваме темата на Енгин с трите на „ИЛ“.

Започва да цари мир и разбирателство.

Можем да прибавим и темата за Берен / поради факта, че тя е била  сериална партньорка и на двамата /.

Но тъй като тя в момента снима с Мерт Фърат – тутакси идват и темите на „1001 нощ“ , а от страна на Ийит Озшенер пристига  и „Мелодията на сърцето“, както  и " Лошите момчета".

От страна на Берен се присъединяват също и трите теми на Джансел Елчин , както и  трите на  Мурат  Йълдъръм , той пък „води“ петте теми на Туба  Бююкюстюн.

От тук вече какво следва и аз се обърках толкова много звезди на едно място -  направо Космическа феерия.

Затова предлагам - Всички теми  да се закрият и да се открие НОВА и ЕДИНСТВЕНА.

„БОЖЕСТВЕНИТЕ“

Името на темата  предлагам да обсъдим на подфорумен  диспут, въпреки, че всеки ще се съгласи, че неговите любимци са „Божествени“

И настава мир, спокойствие и разбирателство.

Любовта шества навсякъде.

Всеки обича всекиго и виртуално му праща прегръдка.

"Светът е кръчма да седнем на една маса."

Kalbine Surgun

Прекрасен колаж !

# 306
  • Пловдив

Красиви мигове с Керим. "Tamam" - О.К.

# 307

Пращаме Енгин в необятния Космос.

Там той се среща с  „Извънземният Левент“.

Стават другари – следователно всички ние тук ставаме първи  дружки.

Обединяваме темата на Енгин с трите на „ИЛ“.

Започва да цари мир и разбирателство.

Можем да прибавим и темата за Берен / поради факта, че тя е била  сериална партньорка и на двамата /.

Но тъй като тя в момента снима с Мерт Фърат – тутакси идват и темите на „1001 нощ“ , а от страна на Ийит Озшенер пристига  и „Мелодията на сърцето“, както  и " Лошите момчета".

От страна на Берен се присъединяват също и трите теми на Джансел Елчин , както и  трите на  Мурат  Йълдъръм , той пък „води“ петте теми на Туба  Бююкюстюн.

От тук вече какво следва и аз се обърках толкова много звезди на едно място -  направо Космическа феерия.

Затова предлагам - Всички теми  да се закрият и да се открие НОВА и ЕДИНСТВЕНА.

„БОЖЕСТВЕНИТЕ“

Името на темата  предлагам да обсъдим на подфорумен  диспут, въпреки, че всеки ще се съгласи, че неговите любимци са „Божествени“

И настава мир, спокойствие и разбирателство.

Любовта шества навсякъде.

Всеки обича всекиго и виртуално му праща прегръдка.

"Светът е кръчма да седнем на една маса."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Приема се. И след като седнем на една маса и изпием по едно вИно, разделяме се на отбори и започваме "калните борби" . ........... мир и любов.

Много красиво.

Скрит текст:

Portraits Painted with Coffee on Century-Old Ledger Paper by Michael Aaron Williams

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 17:18 от fantasya

# 308

Фантазия newsm51
Целувка с отскок...

# 309

Момичета хубава вечер на всички !

Оставям ви  да " чакате" обещаните новини за  „Kara Para Aşk” в приятната и вълнуваща компания на Мустафа Булут.

Дори и да липсват  новини - с него въобще няма да ви е скучно.

До после.

# 310
  • Бургас
Привет момичета  Hug
Честит имен ден на Танчетата   bouquetТанушка е по-редовна , но Таня 34 май не се е появявала скоро....Бъдете живи и здрави момичета Hug
Ще се върна да ви прочета от снощи до сега  Hug

# 311
  • Пловдив

"За да забравиш старата любов, трябва да имаш нова."

# 312
Така е, Мариянче
 Smile ето моята!

# 313
  • Бургас

Така е, Мариянче
 Smile ето моята!
newsm53 И моята ,и моята .